Amin inşallah.......Öyle canım rabbim hayırlısını versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah.......Öyle canım rabbim hayırlısını versin inşallah
Çok geçmiş olsun, kendiniz için bişiler yapın kendinizi iyi hissettirin neden iptal edildi acaba? İlaç eksik mi kullandınız?Benim iptal oldu canım progesteron değerim çok düşmüş nasip değilmiş napalimm
Bütün ilaçlarımı tam saatinde eksiksiz aldımÇok geçmiş olsun, kendiniz için bişiler yapın kendinizi iyi hissettirin neden iptal edildi acaba? İlaç eksik mi kullandınız?
O zaman bi daha ki sefere daha yüksek doz verirler, üzülmeyinBütün ilaçlarımı tam saatinde eksiksiz aldım
Teşekkür ederim öyle yapicak bişey yok bir ay daha beklicez hayırlısı boyleymisO zaman bi daha ki sefere daha yüksek doz verirler, üzülmeyin
Merhaba süreç nasıl baslıyor cok kısa özet gecmeniz mümkün mü zahmet olmazsa ilaçlar toplama vsMerhaba Benim de şubatta yumurta toplama oldu bu ay histeroskopi yapılacak, nisan adetiyle de transfer inşallah.
5.denemem olacak bu, 2 tane embriyom var inşallah pozitif sonuçlar alırız
Ilk baska estrofem ve verirse folik asit vitamin falan oluyor transfer sonrasinda kan sulandiricilar ve dusuk onleyiciler ayriyetten de kortizon veriyor doktorlar genelde ondan kaynakli olabilir canimKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı bayramın 2.günü tekrar çağırdı yüksek ihtimal bayram sonrası transfer olacak.Esrofemin dozunu arttırdı sadece günde 4 tane.Başka iğne ilaç vermedi burda çoğu kişi iğne falan kullanıyor ben sadece estrofem kullanıyorum doktor gerek mi duymadı acaba ilk tüp bebek deneyimim acemiyim biraz
Bende bir ay önce kullandım aynen çok morariyo göbeğin ama bilemiyorum üstten vurunca nasıl fayda eder keşke hemşireye sorsaydin canimMerhaba kizlar bende kan sulandırıci igne kullanıyorum 9 gündür ilk 6 gün acidi göbek deligimin üc parmak asagisindan vuruyordum aciyodu morariyirdu yada kan topluyordu iki üc gündür ise kasigin 4 parmak yukarisindan vuruyorum morarma yada acima olmuyo acaba fayda ediyor mudur
Bende gördüm var gibi inşallah meleğin seninledir canım5. Günümde dayanamadım test yaptım ama hayalet çizgi var gibi emin olamadım
Eki Görüntüle 3235703
Ay inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...Bende gördüm var gibi inşallah meleğin seninledir canım
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. PMerhaba benim de 24 Nisan da transferim var çok heyecanlıyım, bu 2. Denemem
, İlki olmadı maalesef inşallah bu olur
Bende hafif goruyorum erken gebelik testi mi5. Günümde dayanamadım test yaptım ama hayalet çizgi var gibi emin olamadım
Eki Görüntüle 3235703
Evet. Erken gebelik testi.Bende hafif goruyorum erken gebelik testi mi
Güzel haberler alasın inşallah. Senin testin çift çizgi cikmismiydiKizlar bende bugun son testimi yaptim 9.gunum bu aksam kan vermeye gidicem artik