• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kizlar bende kan sulandırıci igne kullanıyorum 9 gündür ilk 6 gün acidi göbek deligimin üc parmak asagisindan vuruyordum aciyodu morariyirdu yada kan topluyordu iki üc gündür ise kasigin 4 parmak yukarisindan vuruyorum morarma yada acima olmuyo acaba fayda ediyor mudur

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı bayramın 2.günü tekrar çağırdı yüksek ihtimal bayram sonrası transfer olacak.Esrofemin dozunu arttırdı sadece günde 4 tane.Başka iğne ilaç vermedi burda çoğu kişi iğne falan kullanıyor ben sadece estrofem kullanıyorum doktor gerek mi duymadı acaba ilk tüp bebek deneyimim acemiyim biraz

Merhaba🙋🏻‍♀️ Benim de şubatta yumurta toplama oldu bu ay histeroskopi yapılacak, nisan adetiyle de transfer inşallah.
5.denemem olacak bu, 2 tane embriyom var inşallah pozitif sonuçlar alırız
Merhaba süreç nasıl baslıyor cok kısa özet gecmeniz mümkün mü zahmet olmazsa ilaçlar toplama vs

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı bayramın 2.günü tekrar çağırdı yüksek ihtimal bayram sonrası transfer olacak.Esrofemin dozunu arttırdı sadece günde 4 tane.Başka iğne ilaç vermedi burda çoğu kişi iğne falan kullanıyor ben sadece estrofem kullanıyorum doktor gerek mi duymadı acaba ilk tüp bebek deneyimim acemiyim biraz
Ilk baska estrofem ve verirse folik asit vitamin falan oluyor transfer sonrasinda kan sulandiricilar ve dusuk onleyiciler ayriyetten de kortizon veriyor doktorlar genelde ondan kaynakli olabilir canim 😊

5. Günümde dayanamadım test yaptım ama hayalet çizgi var gibi emin olamadım
IMG_20230419_064842.jpg

Merhaba kizlar bende kan sulandırıci igne kullanıyorum 9 gündür ilk 6 gün acidi göbek deligimin üc parmak asagisindan vuruyordum aciyodu morariyirdu yada kan topluyordu iki üc gündür ise kasigin 4 parmak yukarisindan vuruyorum morarma yada acima olmuyo acaba fayda ediyor mudur
Bende bir ay önce kullandım aynen çok morariyo göbeğin ama bilemiyorum üstten vurunca nasıl fayda eder keşke hemşireye sorsaydin canim

Back