• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Güzel haberler alasın inşallah. Senin testin çift çizgi cikmismiydi
Ben 7.gunden beri testle takip ettim 3 gun ust uste bugun kan vercem artik 🥰 aminnn hepimiz guzel haberler alalim

Eklentiler

• 20230419_061553.jpg
    20230419_061553.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 57
Hanımlar merhaba, bende 20 nisan da transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo olacak. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mi ? Eşim ve ben tekiz evde artık onun desteğiyle geçirmeye çalisacagim bu sureci.
Merhaba canım, seninle transfer günümüz aynı, benimde 20 Nisan saat 13:00'de olucak transferim, tamda bayramı evde geçiricez:) benimde yanımda sadece eşim olacak bu süreçte

Kızlar ya benim bugün aşırı derecede bacağım ağrıyor .. o da mı estrofemden acaba ? Pıhtı atmasına sebep oluyor falan diyorlar internette ilaç için öyle birşey değildir di mi takıntılıyım biraz :KK43: transfer öncesi taktım kafaya çok
estrofem ile birlikte corasprin kullanıyorum ben, pıhtı olmasın diye

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı bayramın 2.günü tekrar çağırdı yüksek ihtimal bayram sonrası transfer olacak.Esrofemin dozunu arttırdı sadece günde 4 tane.Başka iğne ilaç vermedi burda çoğu kişi iğne falan kullanıyor ben sadece estrofem kullanıyorum doktor gerek mi duymadı acaba ilk tüp bebek deneyimim acemiyim biraz
canım bende ilk önce estrofem, folicasit ve corasprin ile başladım, kontrole gittiğimde progestan iğne ve prednol tablet ilave yaptı, transfer sonrası da yine ilave ilaç/iğne eklemesi yapacakmış doktorum. Yani sanada kontrole gittiğinde ekler bence

Pozitif çıkan arkadaşlar, yine bir soru :) benim transferden önce ve sonra göğüslerim ağrıyordu… şimdi bugün 4. Gün ama hiç ağrım yok 🥹 olmadı mı acaba diye düşünüyorum 😥

Pozitif çıkan arkadaşlar, yine bir soru :) benim transferden önce ve sonra göğüslerim ağrıyordu… şimdi bugün 4. Gün ama hiç ağrım yok 🥹 olmadı mı acaba diye düşünüyorum 😥
Bence ağrıların çoğu ilaçlarla alakalı bi durum. Yani ben hiç ağrılara takılmıyorum çünkü çok tasla ilaç kullanıyoruz etkisi vardır illaki

Back