• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlar merhaba benim opu işlemi yapıldı. Bugün 5. Aşama 3 yumurtam kaliteli lakin mayıs ayında yerleştirilecek yani ben opu işlemimden sonra tekrar regl olucam transferim olduğunda opu gününe göre mi hamilelik haftası belirlenecek bilgisi olan var mı yardımcı olan varsa sevinirim

canım bende ilk önce estrofem, folicasit ve corasprin ile başladım, kontrole gittiğimde progestan iğne ve prednol tablet ilave yaptı, transfer sonrası da yine ilave ilaç/iğne eklemesi yapacakmış doktorum. Yani sanada kontrole gittiğinde ekler bence
Şimdi aradı hemşire normalde cumartesi gel demişlerdi kontrolü öne çektik yarın gelin dedi🤔Şimdi niye erken çağırıyor anlamadım ki..Seninle benim süreçler aynı sayılır sen erken başlamışsın ozman rahim kalınlığın ölçüldümü?

Ilk baska estrofem ve verirse folik asit vitamin falan oluyor transfer sonrasinda kan sulandiricilar ve dusuk onleyiciler ayriyetten de kortizon veriyor doktorlar genelde ondan kaynakli olabilir canim 😊
Anladım olabilir merak ettim bende yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek rahim kalınlığını 7,5 ölçtü iyi dedi hazırsın ama ben bilmiyorum kaç olmalı bayramın 2.günüydü kontrolüm erkene çekti inş aceleye getirmezler😏

Şimdi aradı hemşire normalde cumartesi gel demişlerdi kontrolü öne çektik yarın gelin dedi🤔Şimdi niye erken çağırıyor anlamadım ki..Seninle benim süreçler aynı sayılır sen erken başlamışsın ozman rahim kalınlığın ölçüldümü?
canım cumartesi bayram diye öne çekmişlerdir randevunu, benim kontrolde rahim kalınlığı 8,5 du, progesteron ve e2 bakıldı kandan o değerlerde normal çıktı, Son adet tarihim 3 nisandı

canım cumartesi bayram diye öne çekmişlerdir randevunu, benim kontrolde rahim kalınlığı 8,5 du, progesteron ve e2 bakıldı kandan o değerlerde normal çıktı, Son adet tarihim 3 nisan
Doktor kendisi bayramda gel ben burdayım dedmişti şimdi plan yaptı galiba🫣Benimde son adet tarihim 3 nisandı.Senin trasfer tarihin belli oldu mu?

Sormamın sebebi tek embriyoda 5. gün çıkmıyor çok erken yani moralinizi bozmayın. Çift olduğunda 5.-6. Günde bile değer düşük çıkıyor. Kaset teste düşmemesi çok normal belki daha kana bile yeni geçiyordur
Çok silik cikti. Hatta 10 dknsonra birazdaha belirginleşti. Hala yüzde 50 şansım var bakalım kısmet inşallah inşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Benim aksamdan beri baş ağrım ve kasık ağrım var ve nedense çok halsizim

Çok silik cikti. Hatta 10 dknsonra birazdaha belirginleşti. Hala yüzde 50 şansım var bakalım kısmet inşallah inşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Benim aksamdan beri baş ağrım ve kasık ağrım var ve nedense çok halsizim
Evet benimde öyle ilk hatta umursamadım çıkmayınca 10 dkka sonra silik ama gözle görülür bi şekilde çıktı. Resimde koydum hatta 😁

Selam kızlar,
Gebelik testinde çift çizgiyi görünce kesin hamileyiz diyebilir miyiz :) negatif olma ihtimali yok değil mi :) Ben 7. Günde test yaptım. Diğer çizgiye göre silik ama baya belirgin.

Back