- 12 Temmuz 2019
- 143
- 100
- 53
- 28
Yaa çok mutlu oldum. Gerçekten çok güzel bir şey bu iki çizgiyi az fa olsa görmekBen görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok mutlu oldum. Gerçekten çok güzel bir şey bu iki çizgiyi az fa olsa görmekBen görüyorum
Amin canm inşaAllahHenüz yeni yeni düşüyordur canım idrar testi yapıp moralini bozma. 5.gün çift embriyo bile 5.-6.günde kanda düşük değerle çıkıyor. Henüz zamanı var içini rahat tut inşallah bebeklerin seninledir.
Şimdi aradı hemşire normalde cumartesi gel demişlerdi kontrolü öne çektik yarın gelin dediŞimdi niye erken çağırıyor anlamadım ki..Seninle benim süreçler aynı sayılır sen erken başlamışsın ozman rahim kalınlığın ölçüldümü?canım bende ilk önce estrofem, folicasit ve corasprin ile başladım, kontrole gittiğimde progestan iğne ve prednol tablet ilave yaptı, transfer sonrası da yine ilave ilaç/iğne eklemesi yapacakmış doktorum. Yani sanada kontrole gittiğinde ekler bence
Anladım olabilir merak ettim bende yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek rahim kalınlığını 7,5 ölçtü iyi dedi hazırsın ama ben bilmiyorum kaç olmalı bayramın 2.günüydü kontrolüm erkene çekti inş aceleye getirmezlerIlk baska estrofem ve verirse folik asit vitamin falan oluyor transfer sonrasinda kan sulandiricilar ve dusuk onleyiciler ayriyetten de kortizon veriyor doktorlar genelde ondan kaynakli olabilir canim
Ben hissediyorum daha çok küçük ama yıllardır beklediğim için hemen moda girmiş olabilirimAmin teşekkür ederim. Ama hala tam hamile gibi hissedemiyorum
Rabbim sana da pozitif görmeyi nasip etsin İnşaAllah Ama bence zaten pozitifYaaaaa çok heyecanlıyımmmmm
Aminnnn inaşallah canım çok tatlısınRabbim sana da pozitif görmeyi nasip etsin İnşaAllah Ama bence zaten pozitif
canım cumartesi bayram diye öne çekmişlerdir randevunu, benim kontrolde rahim kalınlığı 8,5 du, progesteron ve e2 bakıldı kandan o değerlerde normal çıktı, Son adet tarihim 3 nisandıŞimdi aradı hemşire normalde cumartesi gel demişlerdi kontrolü öne çektik yarın gelin dediŞimdi niye erken çağırıyor anlamadım ki..Seninle benim süreçler aynı sayılır sen erken başlamışsın ozman rahim kalınlığın ölçüldümü?
Doktor kendisi bayramda gel ben burdayım dedmişti şimdi plan yaptı galibaBenimde son adet tarihim 3 nisandı.Senin trasfer tarihin belli oldu mu?canım cumartesi bayram diye öne çekmişlerdir randevunu, benim kontrolde rahim kalınlığı 8,5 du, progesteron ve e2 bakıldı kandan o değerlerde normal çıktı, Son adet tarihim 3 nisan
Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah canımAminnnn inaşallah canım çok tatlısın
Çok silik cikti. Hatta 10 dknsonra birazdaha belirginleşti. Hala yüzde 50 şansım var bakalım kısmet inşallah inşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Benim aksamdan beri baş ağrım ve kasık ağrım var ve nedense çok halsizimSormamın sebebi tek embriyoda 5. gün çıkmıyor çok erken yani moralinizi bozmayın. Çift olduğunda 5.-6. Günde bile değer düşük çıkıyor. Kaset teste düşmemesi çok normal belki daha kana bile yeni geçiyordur
Ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin cnm..Darısı bize inşKesemi gördüm. Yolk da var dedi. 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi. Konyaya gideceğim dedim gidebilirsin dedi
Amin canım inşallahNe güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin cnm..Darısı bize inş
Cok sukur, saglikla ilerlesin insallahKesemi gördüm. Yolk da var dedi. 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi. Konyaya gideceğim dedim gidebilirsin dedi
Evet benimde öyle ilk hatta umursamadım çıkmayınca 10 dkka sonra silik ama gözle görülür bi şekilde çıktı. Resimde koydum hattaÇok silik cikti. Hatta 10 dknsonra birazdaha belirginleşti. Hala yüzde 50 şansım var bakalım kısmet inşallah inşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Benim aksamdan beri baş ağrım ve kasık ağrım var ve nedense çok halsizim
Ya ben geçen sene boş gebelik yaşadım. Ondan biraz tedirginimBen hissediyorum daha çok küçük ama yıllardır beklediğim için hemen moda girmiş olabilirim
Ayyy bakalım insallah ben de belirtisiz hamile olurum o zaman kasiklarim benim sadece biraz batıyo arada o kadarBenim hala hic belirtim yok
Aklına bile getirme canım. Hiç olmamış gibi düşün. Güzel olacak İnşaAllah olumsuzluk yokYa ben geçen sene boş gebelik yaşadım. Ondan biraz tedirginim