• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aminnn cok tesekkur ederimm, o saglikli olsun ben saglikli olayim insallaaahhh aminnn 🤲 cok zor sureclerden gectim geldim Allah yuzumuze gulsun insallah. Ben ilk bebegimi ogrendigimde kanser oldugumu ogrenmistim cunku ve bebegimi 8 haftalikken aldirmak zorunda kaldim sonra da kemoterapi surecim basladi. Cok sukur atlattim ve ilk transferimdi. Allah dualarimizi kabul etsin insallah
Canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin 🙏 zor süreçler gerçekten her birimizin hikayesi farklı, bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah. Hayırlı kandiller herkese 🌺

Kizlar transfer den kac gün sonra evde birseyler yapmaya basladiniz.Ben yatmakdan oturmakdan cok bunaldmm bu sabah kendm kahvltmi hazrlayip toparladmm insan bir yandan da yapmasamiydim diyo ne zor bir sureç 😶
Merhaba, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌺 benim yanımda kimse yoktu ailelerimize süreçten bahsetmedim pozitif olursa paylaşırız dedik. Dolayısıyla süreci tek başımıza atlattık üstüne bide eşimin yoğun iş zamanına geldi. Ben transfer günü otelde kalmıştım ertesi gün yola çıktık o akşam yavas yavas bişeyler yapmıştım yiyecek. Sonraki günler bazen sipariş verdik bazen ben yaptım ama hareketlerim o kadar yavaştı ki kaplumbağa gibi :) gerçi hala öyleyim 😂 ev işine de takmadım kafamı eşim işten gelince yardımcı oldu biraz çamaşır falan geri kalan hiçbir şeye takılmadım mesela ilk defa bayram öncesi temizliği yapmadım çok tatlı bir bahanem var çünkü 🥰 tavsiyem takılma hiç kendini iyi hissettiğinde azar azar yap kendini yormadan, ama genel istirahat halinde ol Dr lar böyle söylüyor bana iş yapma demişti drum

Merhaba, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌺 benim yanımda kimse yoktu ailelerimize süreçten bahsetmedim pozitif olursa paylaşırız dedik. Dolayısıyla süreci tek başımıza atlattık üstüne bide eşimin yoğun iş zamanına geldi. Ben transfer günü otelde kalmıştım ertesi gün yola çıktık o akşam yavas yavas bişeyler yapmıştım yiyecek. Sonraki günler bazen sipariş verdik bazen ben yaptım ama hareketlerim o kadar yavaştı ki kaplumbağa gibi :) gerçi hala öyleyim 😂 ev işine de takmadım kafamı eşim işten gelince yardımcı oldu biraz çamaşır falan geri kalan hiçbir şeye takılmadım mesela ilk defa bayram öncesi temizliği yapmadım çok tatlı bir bahanem var çünkü 🥰 tavsiyem takılma hiç kendini iyi hissettiğinde azar azar yap kendini yormadan, ama genel istirahat halinde ol Dr lar böyle söylüyor bana iş yapma demişti drum
Amin insaAllah canmm.Valla normal de takintiliyimdir ama bende takmiyorum temizligi falan esim hallediyor isten gelince sağolsun.Ben genelde dinlenir vaziyetdeyim tavsiyelerin icin de tesekkur ederim canm 🌸🥰

Benim arkadaşım da orda yaptırıyor iki opu işlemi sonrası transfer yapılacak yumurta rezervi düşük onun
Benim tek onu yeterli oldu çok şükür. Bu adı değişik bi serum diyorsunuz bana transferden sonra beyaz bi serum takıldı o ku acaba içinde Protestan falan var dediler bende adını hiç sormadım çok iyi değildim o an

Benim tek onu yeterli oldu çok şükür. Bu adı değişik bi serum diyorsunuz bana transferden sonra beyaz bi serum takıldı o ku acaba içinde Protestan falan var dediler bende adını hiç sormadım çok iyi değildim o an
Evet büyük ihtimalle odur çünkü kızlar yazmıştı beyaz süt gibi bir serum diye doktoruma ben de diyeceğim diğer transfer zamanı müsade ederse hazırlatır orda taktırırım artık

Hepinize hayırlı kandiller dilerim🙏. Tatli, heyecanli bekleyisimde bugün test günümdü . 9.günde istedi doktorum. Testim pozitif geldi. Mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum efenim. 🥰🥰🧿🤗
Hayırlı olsun canım çok güzel, beta değeriniz kaç geldi 9. Günde?

Back