• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende anlamadım sorsan diğerleride çok kalşteliydi ama boş çıktı bebeler 😀
Aslında kalite ile genetik yapısı bazen doğru orantılı olmuyor canım. Diğer gebeliğimde kalitelıydı embrıyolarım ama düşük yaptım şimdi ngs yaptrdım doktorum genetiğine bakalım dedi embrıyoların bunlarda tuttu ama kalbi duyabılır mıyım bılmıyorum %70 yıne emb genetiği tabı rahımın bebegi beslemesi de herşey onemli kalp için

Herkese merhaba. Benim transferim 24 ünde olacaktı bugün kontrole gittim Dr yumurtan kendiliğinden çatlamaya başlamış transferin cumartesi olması gerekiyor ama ben yokum diğer arkadaşım yapıcak kabul ederseniz dedi biz de çok kararsız kaldık eşimle baya düşündük tabi bunun şoku da oldu üzerimizde ve bu ayı es geçmeye karar verdik çatlama iğnesini yaptılar 3 gün ilişki dediler böyle başına gelen var mı çok moralim bozuk

canım en son 17di..
arefe günü tekrar baktırcam ınsallah sıfırlanmıstır artık..
cokk sukur ıyıyım , sen nasılsın nasıl gıdıyor :KK36:
Kuzum benımde sıfırlanması 2 ayı falan bulmuştu gecmişti bile heralde tam hatırlamıyorum ama. Yakında sıfırlanır🙏 bende iyiyim kuzum dün kanamayla gittim acile 2 kese gordum geldim 😍 inşaşşal kalbi duyabılırım🤲

Herkese merhaba. Benim transferim 24 ünde olacaktı bugün kontrole gittim Dr yumurtan kendiliğinden çatlamaya başlamış transferin cumartesi olması gerekiyor ama ben yokum diğer arkadaşım yapıcak kabul ederseniz dedi biz de çok kararsız kaldık eşimle baya düşündük tabi bunun şoku da oldu üzerimizde ve bu ayı es geçmeye karar verdik çatlama iğnesini yaptılar 3 gün ilişki dediler böyle başına gelen var mı çok moralim bozuk
Hiç moralını bozma canım eger içine sinmediyse bu işler aceleye gelmiyo sonra koyduruncada ikilemde kalıcaksın keşke koydurmasamıydım diceksın. Bak ocak ayında tedavıye başladım sabah 2 akşam 2 estrofem agır gelmiş bana rahimde sıvı birikti doktorum 0.6 mm bu sıvıya koyulur emb dedi ama benım içim rahat etmedi transferi iptal ettirdim şimdi iyikide ettirmişim diyorum düşük doz estrofemle başlattılar hiç sıvı birikmedi, herşeyde bi hayır oluyor🙏

Hiç moralını bozma canım eger içine sinmediyse bu işler aceleye gelmiyo sonra koyduruncada ikilemde kalıcaksın keşke koydurmasamıydım diceksın. Bak ocak ayında tedavıye başladım sabah 2 akşam 2 estrofem agır gelmiş bana rahimde sıvı birikti doktorum 0.6 mm bu sıvıya koyulur emb dedi ama benım içim rahat etmedi transferi iptal ettirdim şimdi iyikide ettirmişim diyorum düşük doz estrofemle başlattılar hiç sıvı birikmedi, herşeyde bi hayır oluyor🙏
Size de çok geçmiş olsun her şey gönlümüzce olur inşallah. Şu an çok fazla gel gitler yaşıyorum böyle bir şey beklemediğim için çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah diyorum sadece. Çok heveslenmiştik bu ay da es geçelim bakalım 😔

Size de çok geçmiş olsun her şey gönlümüzce olur inşallah. Şu an çok fazla gel gitler yaşıyorum böyle bir şey beklemediğim için çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah diyorum sadece. Çok heveslenmiştik bu ay da es geçelim bakalım

Kuzum benımde sıfırlanması 2 ayı falan bulmuştu gecmişti bile heralde tam hatırlamıyorum ama. Yakında sıfırlanır🙏 bende iyiyim kuzum dün kanamayla gittim acile 2 kese gordum geldim 😍 inşaşşal kalbi duyabılırım🤲
Canım hayırlı olsun inşaAllah. Transferin kaçıncı günü kan vermiştin ? Değerin kaç çıkmıştı ?

aynen benımde 25 nısanda 2 ay olacak,
oyy harıkaa, maşallaahhh cıft transferdı degıl mı senın?
ınsalllahh Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın,amıınnn :KK36:

Back