- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Kuzum indi mi beta degerın? Nasılsıninşallaah sana can olsunlar,
ayrı ayrı donduruldu degıl mı ? ıkı tupte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum indi mi beta degerın? Nasılsıninşallaah sana can olsunlar,
ayrı ayrı donduruldu degıl mı ? ıkı tupte
canım en son 17di..Kuzum indi mi beta degerın? Nasılsın
Aslında kalite ile genetik yapısı bazen doğru orantılı olmuyor canım. Diğer gebeliğimde kalitelıydı embrıyolarım ama düşük yaptım şimdi ngs yaptrdım doktorum genetiğine bakalım dedi embrıyoların bunlarda tuttu ama kalbi duyabılır mıyım bılmıyorum %70 yıne emb genetiği tabı rahımın bebegi beslemesi de herşey onemli kalp içinBende anlamadım sorsan diğerleride çok kalşteliydi ama boş çıktı bebeler
Kuzum benımde sıfırlanması 2 ayı falan bulmuştu gecmişti bile heralde tam hatırlamıyorum ama. Yakında sıfırlanır bende iyiyim kuzum dün kanamayla gittim acile 2 kese gordum geldim inşaşşal kalbi duyabılırımcanım en son 17di..
arefe günü tekrar baktırcam ınsallah sıfırlanmıstır artık..
cokk sukur ıyıyım , sen nasılsın nasıl gıdıyor
Hiç moralını bozma canım eger içine sinmediyse bu işler aceleye gelmiyo sonra koyduruncada ikilemde kalıcaksın keşke koydurmasamıydım diceksın. Bak ocak ayında tedavıye başladım sabah 2 akşam 2 estrofem agır gelmiş bana rahimde sıvı birikti doktorum 0.6 mm bu sıvıya koyulur emb dedi ama benım içim rahat etmedi transferi iptal ettirdim şimdi iyikide ettirmişim diyorum düşük doz estrofemle başlattılar hiç sıvı birikmedi, herşeyde bi hayır oluyorHerkese merhaba. Benim transferim 24 ünde olacaktı bugün kontrole gittim Dr yumurtan kendiliğinden çatlamaya başlamış transferin cumartesi olması gerekiyor ama ben yokum diğer arkadaşım yapıcak kabul ederseniz dedi biz de çok kararsız kaldık eşimle baya düşündük tabi bunun şoku da oldu üzerimizde ve bu ayı es geçmeye karar verdik çatlama iğnesini yaptılar 3 gün ilişki dediler böyle başına gelen var mı çok moralim bozuk
Sanuc bekliyorum. Canım inşallah güzel haber veririmCanım ne yaptın kaç çıktı sonucun İnşaAllah güzeldir dua ediyorum sana
Teşekkür ederim derim, insallahEvet gercekten cok karmaşık varlıklarız hele kadınlar içlerinde canlı taşıyo bu gercekten bir mucize sanada hayırlı olsun kuzum, bebişin su an sıkı sıkı turunmaya calışıyodur annişine
Hayırlısı olsun, demek ki doğru zaman değilmiş… öyle diyelim guzel düşünelimBende anlamadım sorsan diğerleride çok kalşteliydi ama boş çıktı bebeler
Bende Kayseri’de Acıbadem’de yaptırıyorumAdı ne canım o serumun Ben Kayseri’de yim Memorialde yaptırıyorum tüp bebeği
İnşaAllah canım İnşaAllahSanuc bekliyorum. Canım inşallah güzel haber veririm
Size de çok geçmiş olsun her şey gönlümüzce olur inşallah. Şu an çok fazla gel gitler yaşıyorum böyle bir şey beklemediğim için çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah diyorum sadece. Çok heveslenmiştik bu ay da es geçelim bakalımHiç moralını bozma canım eger içine sinmediyse bu işler aceleye gelmiyo sonra koyduruncada ikilemde kalıcaksın keşke koydurmasamıydım diceksın. Bak ocak ayında tedavıye başladım sabah 2 akşam 2 estrofem agır gelmiş bana rahimde sıvı birikti doktorum 0.6 mm bu sıvıya koyulur emb dedi ama benım içim rahat etmedi transferi iptal ettirdim şimdi iyikide ettirmişim diyorum düşük doz estrofemle başlattılar hiç sıvı birikmedi, herşeyde bi hayır oluyor
Size de çok geçmiş olsun her şey gönlümüzce olur inşallah. Şu an çok fazla gel gitler yaşıyorum böyle bir şey beklemediğim için çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah diyorum sadece. Çok heveslenmiştik bu ay da es geçelim bakalımHiç moralını bozma canım eger içine sinmediyse bu işler aceleye gelmiyo sonra koyduruncada ikilemde kalıcaksın keşke koydurmasamıydım diceksın. Bak ocak ayında tedavıye başladım sabah 2 akşam 2 estrofem agır gelmiş bana rahimde sıvı birikti doktorum 0.6 mm bu sıvıya koyulur emb dedi ama benım içim rahat etmedi transferi iptal ettirdim şimdi iyikide ettirmişim diyorum düşük doz estrofemle başlattılar hiç sıvı birikmedi, herşeyde bi hayır oluyor
Negatif hissediyorum...Az kalmış hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Canım hayırlı olsun inşaAllah. Transferin kaçıncı günü kan vermiştin ? Değerin kaç çıkmıştı ?Kuzum benımde sıfırlanması 2 ayı falan bulmuştu gecmişti bile heralde tam hatırlamıyorum ama. Yakında sıfırlanır bende iyiyim kuzum dün kanamayla gittim acile 2 kese gordum geldim inşaşşal kalbi duyabılırım
511 den 2gun sonra 680 çıktı berbatİnşaAllah canım İnşaAllah
Bende son günlerde öyle hissetmiştim canımNegatif hissediyorum...
Aa hadi ya.. üzüldüm. Doktoruna söyledin mi511 den 2gun sonra 680 çıktı berbat
Doktorun ne diyecek bi bekle bakalım kuzum511 den 2gun sonra 680 çıktı berbat
aynen benımde 25 nısanda 2 ay olacak,Kuzum benımde sıfırlanması 2 ayı falan bulmuştu gecmişti bile heralde tam hatırlamıyorum ama. Yakında sıfırlanır bende iyiyim kuzum dün kanamayla gittim acile 2 kese gordum geldim inşaşşal kalbi duyabılırım