Keseye daha var. 1000 uzerini görürler. Carsamba tekrar kan vermem lazim.Aa çok güzel hayırlı olsun, kese görmeye ne zaman çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseye daha var. 1000 uzerini görürler. Carsamba tekrar kan vermem lazim.Aa çok güzel hayırlı olsun, kese görmeye ne zaman çağırdı
Benim transferim 14 Nisan. Sizden bir gün sonra olmuşum. Sadece transfer olduğum gün yattım. Sonraki gün ufak tefek ev işleri yaptım. Transferden sonraki 2.gün yogamı yaptım. Transfer yapılırken hemşire bir şey olmaz demişti. Hatta ben hamile yogası eğitmeniyim, müzik açıp dans bile ettik öğrencilerimle. (Sadece 2dk ve yumuşak tempoda) Bugün de 3.günüm, sabah bulaşıkları yerleştirdim. Üst raflara falan uzandım. Az önce de yarım saat yürüyüş yaptım. Yani bana bir şey olmazsa kimseye olmazKizlar transfer den kac gün sonra evde birseyler yapmaya basladiniz.Ben yatmakdan oturmakdan cok bunaldmm bu sabah kendm kahvltmi hazrlayip toparladmm insan bir yandan da yapmasamiydim diyo ne zor bir sureç
Benim doktorum geçen hafta 337 çıktı testim bir daha vermeme gerek yok dedi. Bu hafta çarşamba gününe kese günü verdiler. Büyük ihtimalle 1000i geçer diye düşünüyorum. 11. Gün test vermiştim.Keseye daha var. 1000 uzerini görürler. Carsamba tekrar kan vermem lazim.
Hayırlı olsun inşallah görürsün bebisiniBende gideceğim çarşamba günü, hepimiz için hayırlı olsun inşallah
Sağlıksız bence sağlıkli olsa değerler 2 katı olur du böyle olanların vardır bir sikıntı 23 Marta transfer oldum 1ay oldu nerdeyseYa Merak etmeyin, bisi degildir… oluyomus böyle ani artis olmadan büyüme ilk zamanlarda
Öyle düsünmeyin, positif dusunun mucizeler oluyoSağlıksız bence sağlıkli olsa değerler 2 katı olur du böyle olanların vardır bir sikıntı 23 Marta transfer oldum 1ay oldu nerdeyse
Sağol sizlerin yüzü güler inşallahÖyle düsünmeyin, positif dusunun mucizeler oluyo
Benim doktorum geçen hafta 337 çıktı testim bir daha vermeme gerek yok dedi. Bu hafta çarşamba gününe kese günü verdiler. Büyük ihtimalle 1000i geçer diye düşünüyorum. 11. Gün test vermiştim.
Siz de dikkat edin ama güzel sonuclarimizi paylasalim insaAllahBenim transferim 14 Nisan. Sizden bir gün sonra olmuşum. Sadece transfer olduğum gün yattım. Sonraki gün ufak tefek ev işleri yaptım. Transferden sonraki 2.gün yogamı yaptım. Transfer yapılırken hemşire bir şey olmaz demişti. Hatta ben hamile yogası eğitmeniyim, müzik açıp dans bile ettik öğrencilerimle. (Sadece 2dk ve yumuşak tempoda) Bugün de 3.günüm, sabah bulaşıkları yerleştirdim. Üst raflara falan uzandım. Az önce de yarım saat yürüyüş yaptım. Yani bana bir şey olmazsa kimseye olmaz
Hayırlı uğurlu olsuunTeşekkür ederim
9 günde 150 geldi.
5.gün embriyosu
Çok teşekkür ediyorumHayırlı uğurlu olsuun
Amin!Siz de dikkat edin ama güzel sonuclarimizi paylasalim insaAllah
Aminnnn cok haklisin gercekten hepimizin surecleri cok farkli hayirli kandillerrrCanım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin zor süreçler gerçekten her birimizin hikayesi farklı, bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah. Hayırlı kandiller herkese
Evet canım aynı serumdan bahsediyoruz senin Kayseri de olman iyi denk geldi en azından orda verildiğini öğrenmiş oldum. Ben Semih Zeki Uludağ’a gidiyorumEvet evet aynı kireç gibi rengi bembeyaz i. Siz memoria de hangi doktora gidiyorsunu
Ben çok uzanmakla veya çok iş yapmakla alakalı olduğunu sanmıyorum. Nasip olursa ne olursa olsun oluyor zaten. İlk denemem de 10 gün boyunca ufak yürüyüşler harici hep dinlenerek geçirdim negatif geldi. Hatta benimle aynı dönemde transfer olan bir kadın vardı o transferden sonra 3. Gün elma toplamaya gitmişti. 2-3 gününü tarlada geçirmişti ve pozitif gelmişti. Yani nasipten öte köy yok Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBenim transferim 14 Nisan. Sizden bir gün sonra olmuşum. Sadece transfer olduğum gün yattım. Sonraki gün ufak tefek ev işleri yaptım. Transferden sonraki 2.gün yogamı yaptım. Transfer yapılırken hemşire bir şey olmaz demişti. Hatta ben hamile yogası eğitmeniyim, müzik açıp dans bile ettik öğrencilerimle. (Sadece 2dk ve yumuşak tempoda) Bugün de 3.günüm, sabah bulaşıkları yerleştirdim. Üst raflara falan uzandım. Az önce de yarım saat yürüyüş yaptım. Yani bana bir şey olmazsa kimseye olmaz
Bende mustafa taşa gidiyorum. Aynen bi sorun bakalım sizde alınEvet canım aynı serumdan bahsediyoruz senin Kayseri de olman iyi denk geldi en azından orda verildiğini öğrenmiş oldum. Ben Semih Zeki Uludağ’a gidiyorum
Canum üzülme buna felan birsey olmaz insallah 2 3 saattenKızlar çok moralim bozuk . Estrofemde son haftam kontrol öncesi . Bayram 1. Günü kontrol var . Sabah iki akşam iki içiyorum saat 8 den akşam 8 e . Ama bugğn camiye gittim unuttum akşam 8 deki ilacı içmeyi . 23.00 gibi içtim sizce bişey olur mu ??
Canım hiç önemli değil. Benim doktorum 3 kere verdi istersen günde 3 defa sabah öğle akşam iç dedi. İstersen hepsini bir anda içebilirsin dedi. Benim kolayıma geldiği ve başka ilaçlarla denk gelmesin diye 3ünü aynı anda içiyorumKızlar çok moralim bozuk . Estrofemde son haftam kontrol öncesi . Bayram 1. Günü kontrol var . Sabah iki akşam iki içiyorum saat 8 den akşam 8 e . Ama bugğn camiye gittim unuttum akşam 8 deki ilacı içmeyi . 23.00 gibi içtim sizce bişey olur mu ??