• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben transferden 5 gun once yaptrdım sonra pozitifi gorunce gecen hafta pazartesi yaptrdım haftaya pazartesi yıne yaptrcam bana oyle dedi doktorum 2 haftada 1 yapıyolar kuzum bana
Bana da aynısını dedi, eğer pozitif görürseniz test günü yine yaptıracaksınız sonra 2 haftada bi 12. Haftaya kadar insallah pozitif görürüm ben de 🥰😍🧿🙏🏽🌹

O zaman seninle karıştırdım arkadaşı 😅 ben de yaptırdım ama tam anlamıyla neden yapıldığını sormadım, sen sordun mu ve anlattılar mı? Bana rahim içini temizliyoruz böyle dediler galiba 😅 bazen çok heyecandan beynim algılamıyoda 😂
Kuzum biz ilk defa konuşuyoruz sanırım senınle karıstırmış olmayabılırsın😅 bi de ben cok giremıyorum🙏 sordum canım bebek daha kolay tutunuyomuş rahımı besleyen hormon ve vitamın karısımını rahımın içine bırakıyorlar, transfer oldun mu?

Kızlar 2 kere tek embriyo transferi oldum kaliteli ikiside negatif oldu bu sefer çift embriyo koyuldu onlarda kaliteli şansım nedir sizce yaşım 30
Canım İnan kestiremiyorum. Benim ilk transferim çok kaliteliydi ama negatif oldu. Olumlu düşün ki öyle olsun inşallah bebeklerin tutunsun hayırlı haberler almak nasip olsun mübarek günde

Kuzum biz ilk defa konuşuyoruz sanırım senınle karıstırmış olmayabılırsın😅 bi de ben cok giremıyorum🙏 sordum canım bebek daha kolay tutunuyomuş rahımı besleyen hormon ve vitamın karısımını rahımın içine bırakıyorlar, transfer oldun mu?
Ayy süper insallah beslenir bebeğim benim de 🧿🙏🏽🌹 evet cumartesi günü oldum 🧿🙏🏽 bu bekleme zor geliyo 🥹😩🤭

Bana da aynısını dedi, eğer pozitif görürseniz test günü yine yaptıracaksınız sonra 2 haftada bi 12. Haftaya kadar insallah pozitif görürüm ben de 🥰😍🧿🙏🏽🌹
Bana 20. Haftaya kadar dedi kuzum😌 bu serumun içinde besleyici cok şey var ya resmen vitamin kaynıyo içi😃 bağışıklığı dengelıyormuş🙏 inşallah canım transfer oldun mu? ❤️

Bende toplam 2 tane..ikiside 6 gün embriyosu benide düşündürek o ki..acaba rahime koyularkendemi yine gelişimi geriden gelicek..bu sözden korkuyorum ilk defa kürtaj olarken hep bunu doktorlar bana dediler gelişiminden kaldı
inşallah öyle birsey olmaz canım,
sağlıkla ilerlesinn , donduruldu mu embrıyoların ?

Bana 20. Haftaya kadar dedi kuzum😌 bu serumun içinde besleyici cok şey var ya resmen vitamin kaynıyo içi😃 bağışıklığı dengelıyormuş🙏 inşallah canım transfer oldun mu? ❤️
Aaa farkediyo işte herkeste ya 😅 ne kadar karmaşık varlıklarız valla… hayırlısı olsun, saglicaklaaaa büyüsün gelsin 🙏🏽🧿😍 evet cumartesi günü oldum 🙏🏽🧿

Kızlar 2 kere tek embriyo transferi oldum kaliteli ikiside negatif oldu bu sefer çift embriyo koyuldu onlarda kaliteli şansım nedir sizce yaşım 30
Bence şansın yüksek yaşın genç vs ama
Kalite olayı herkeste çok farklı ilerliyo 😅 hayırlısıyla tutunsunlar insallah, çift embriyo 10% şansını yükseltiyo diye diyolar 🙏🏽

Aaa farkediyo işte herkeste ya 😅 ne kadar karmaşık varlıklarız valla… hayırlısı olsun, saglicaklaaaa büyüsün gelsin 🙏🏽🧿😍 evet cumartesi günü oldum 🙏🏽🧿
Evet gercekten cok karmaşık varlıklarız hele kadınlar içlerinde canlı taşıyo bu gercekten bir mucize❤️ sanada hayırlı olsun kuzum, bebişin su an sıkı sıkı turunmaya calışıyodur annişine 🤲🤲🤲🤲

Back