Benim 25 i ama 24 nisan da iğneye gidicem gitmisken kan da veririm bir gün erken de yaptirabilirsin demisti hemsireKızlar sizler ne zaman test yapacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 25 i ama 24 nisan da iğneye gidicem gitmisken kan da veririm bir gün erken de yaptirabilirsin demisti hemsireKızlar sizler ne zaman test yapacaksınız
Hadi İnşaAllah güzel haberlerini alırız canımBenim 25 i ama 24 nisan da iğneye gidicem gitmisken kan da veririm bir gün erken de yaptirabilirsin demisti hemsire
Amin aminnHadi İnşaAllah güzel haberlerini alırız canım
20 sindeKızlar sizler ne zaman test yapacaksınız
Canım gözün aydınKızlarrrr günaydın hamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Benimki yarın canımKızlar sizler ne zaman test yapacaksınız
Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsinCanım gözün aydın
Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaÂmin canım İnşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanamıyorum hala.testi yaptım ikinci çizgi çıkınca ağladım baya. 4. Denemem korkuyordum. Hamd olsun pozitif gördüm
O nasıl oluyor yani Taze transfer oldu evetİnşaAllah pozitif sonuç alırsın canım. Taze transfer olduysa ovitrellenin etkisidir.
Âminnn canım benim Allah razı olsun. Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsinÇok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Canım transfer öncesinde yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor. Onun içerisinde gebelik hormonu var. Yalancı pozitif verir. 12 güne kadar.O nasıl oluyor yani Taze transfer oldu evet
Benimde ikinci günüm ve kasık ağrım başladı nedense normal mi bilmiyorumKızlar merhaba bugün benim 3. Günüm. Belirti beklemeli miyim sizce. Yani olmayacak korkusu var sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı diye
Benim kaşık ağrım yok ama arada çok ateş basıyor ilaçlardan mı değil ni bilmiyorumBenimde ikinci günüm ve kasık ağrım başladı nedense normal mi bilmiyorum
Belirti arama hic canim, kiminin belirtisi oluyor negatif cikiyor kiminin hic belirtisi okmuyor ama pozitif oluyor. O belirtiler ve kasik agrilari genelde ilaclardan da olabiliyor cunku. Kullandigimiz ilaclar adet gormemizi engelliyor bu da kasiklarda doluluk hissi yasamamiza neden olabiliyor o yuzden belirti yasasan da yasamasan da canini sıkma sakinBenim kaşık ağrım yok ama arada çok ateş basıyor ilaçlardan mı değil ni bilmiyorum
Nerende hisetin bu hissi ben de bugun hissettim kelebek kanat çırpar gibi bir anlık rahminle göbek arası hisettim benCanım bu başka bir şey gaz gibi değil. Pıt pıt pıt bir şey vuruyor gibi oldu birkaç kez mısır patlar eline çarpar ya onu içerden karnıma çarpmış gibi hissettim
Aynıyım daha öncekiler negatif oldu diye hiç pozitifi göremicem hissi var neden böyleKızlar merhaba bugün benim 3. Günüm. Belirti beklemeli miyim sizce. Yani olmayacak korkusu var sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı diye
Aynı şekilde aynı yerde hissettim canımNerende hisetin bu hissi ben de bugun hissettim kelebek kanat çırpar gibi bir anlık rahminle göbek arası hisettim ben
Bende de vardı. Lütfen stres yapma. Ben rahat takıldım bu sefer. Transferin 2. Günü dışarı çıktım sahilde yürüyüş yaptım babamla dinlene dinlene. Çok yatmadım evin içinde de yürüyüş yaptım.3 negatif transferim var. Bu tuttu ama hamd olsun.İnşaAllah senin de tutar. Pozitif olAynıyım daha öncekiler negatif oldu diye hiç pozitifi göremicem hissi var neden böyle