2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ya bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah bir dahakine ikiz üçüz versin Allah ım 😔 iki gün sonra da benim var çok stresliyim ama ne yapabiliriz ki umut hep var
Canım benim İnşaAllah hayırlı haberler verirsin bize. Bende bekliyorum güzel haberini. Duaların için de amiiiiin diyorum

Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
N nimolik 1 NISAN🤰
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
@ozdenkocak88329 MART🤰
S sansll 16 NISAN🤰
@madamseker31 MART🤲
@bamagirl8918 NISAN
Ankalinka Ankalinka 8NISAN
@sunshine__1NISAN🤰
@Nazelina220 NISAN
S surmelikedi 2NISAN:KK43:
@Deniz35256 NISAN🤰
@pembeumut11129 MART🤰
@pembefilika14 NISAN
@sinemiss3612NISAN
@Papatya161010 NISAN
@Matilda95NISAN
@Elseko7NISAN
@Mavi_rella1NISAN:KK43:
@mavibirmasal12 NISAN
@Ccmm899313 NISAN
@Tech10110 NISAN🤰
Merhaba canım inşallah ilk seferde tutar bende transferi bekliyorum 25 yaşındayım iki buçuk yıldır evliyiz bir aşılama yaptık tutmadı benim eşimin değerleri kötüydü diye tüp bebeğe başvurduk. sanırım Mart sonu nisan başı gibi transfer olacak bizim hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Merhaba kızlar ben yeniyim.13 nişanda 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler dua edin lütfen tutunsunlar. 4 yıllık evliyim ikinci denemem. Hepiniz dualarımdasınız 🙏

Kızlar bu estofrem beni panik atak yapacak az kaldi😅 Bugün inanılmaz bir akintim var yumurtlama doneminde olan gibi iç çamaşırı fazlasiyla ıslatıyor normal mi😟 bir topikte okuduğumda ayn sıkıntı olup sıvı birikmesi yaşamış transferu iptal edilmis
Estrofem yüzünden dün gece çok şiddetli mide bulantısı ve çarpıntıyla uyandım ölüyorum sandım elim ayağım uyuştu çok korktum eşim zor sakinleştirdi kustum hatta az bişey . Bende panik atak var zaten lustral kullanıyorum . Bugün de hafif sıkıntım var napcaz böyle bakalım :KK43:

Estrofem yüzünden dün gece çok şiddetli mide bulantısı ve çarpıntıyla uyandım ölüyorum sandım elim ayağım uyuştu çok korktum eşim zor sakinleştirdi kustum hatta az bişey . Bende panik atak var zaten lustral kullanıyorum . Bugün de hafif sıkıntım var napcaz böyle bakalım :KK43:
Canım doktoruna velirt bence yan etkilerini

Kızlar benimde kontrolüm vardı Adetin 3.günüydu natürel transfer olacak, Perşembe tekrar kontrolüm olacak muhtemel bir kez daha giderim eğer herşey yolunda giderse transfer tarihim belli olur.umarim bir aksilik çıkmaz, beklemek çok zor 🥺

Kızlar benimde kontrolüm vardı Adetin 3.günüydu natürel transfer olacak, Perşembe tekrar kontrolüm olacak muhtemel bir kez daha giderim eğer herşey yolunda giderse transfer tarihim belli olur.umarim bir aksilik çıkmaz, beklemek çok zor 🥺
Ay canim birgun önce de benim kontrolüm var inşallah perşembe son olur transfer tarihin belli olur insallah🤲ilacsiz transfer dimi ne güzel ilaçlar beni şimdiden perişan etti

Ay canim birgun önce de benim kontrolüm var inşallah perşembe son olur transfer tarihin belli olur insallah🤲ilacsiz transfer dimi ne güzel ilaçlar beni şimdiden perişan etti
Çok erkene randevu verdi canım âdetin 8.gününe çünkü bugün 10 mm folikül vardı sanırım o yüzden çatlamadan görmesi gerekiyor ki ama ben 28 günden önce âdet olmam hiç bende anlamadım neden böyle muhtemelen bayramda yine çağırırlar.Sadece estrofem yok canım en son herşey uygunsa ovitrelle çatlatma iğnesi vurulup fitil ve iğneye başlıyoruz yine ama sanırım vücut Sanki çatlayan yumurtanın gebelik oluşturduğunu düşünüyormuş ama işte sık takıp gerekiyor.Bende ilk defa natürel transfer olacağım, inşallah iyi gelir bana

X