- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 31
Canım yeni girebildim naptın nasıl sonuçSağol canım yazarım tabiki ve inşaAllah güzel sonuçlarımı yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yeni girebildim naptın nasıl sonuçSağol canım yazarım tabiki ve inşaAllah güzel sonuçlarımı yazarım
Öyle yap canım şifa olsun inşallahBende bugun alkollu pamuk bascam ustlerine ya :/
Canım ya bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah bir dahakine ikiz üçüz versin Allah ım iki gün sonra da benim var çok stresliyim ama ne yapabiliriz ki umut hep var0.48 çıktı 2 embriyo vardı çok umutlanmıştım olacak diye nasip değilmiş
Hayırlı olsun canım benim darısı bize inşallahBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize nasip etsin imtihanımızı kolaylaştırıp güzelleştirsinHayırlı olsun canım benim darısı bize inşallah
Benim negatif maalesefS surmelikedi senin test tarihin gelmedi mi canım:) listeden baktım 2 nisanda transfer olmuşsun
Aa hayırlısı olsun, Allah aratmasın inşallahBenim negatif maalesef
Canım en kısa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insalllahBenim negatif maalesef
Bi dahakine insallah, uzmeyin canınızıBenim negatif maalesef
Canım benim İnşaAllah hayırlı haberler verirsin bize. Bende bekliyorum güzel haberini. Duaların için de amiiiiin diyorumCanım ya bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah bir dahakine ikiz üçüz versin Allah ım iki gün sonra da benim var çok stresliyim ama ne yapabiliriz ki umut hep var
Amin inşallahCanım en kısa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insalllah
İnşallah teşekkürlerBi dahakine insallah, uzmeyin canınızı
Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART S sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN S surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN @mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN
Merhaba kızlar ben yeniyim.13 nişanda 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler dua edin lütfen tutunsunlar. 4 yıllık evliyim ikinci denemem. Hepiniz dualarımdasınızMerhaba canım inşallah ilk seferde tutar bende transferi bekliyorum 25 yaşındayım iki buçuk yıldır evliyiz bir aşılama yaptık tutmadı benim eşimin değerleri kötüydü diye tüp bebeğe başvurduk. sanırım Mart sonu nisan başı gibi transfer olacak bizim hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Hayırlı olsun inşallah canjmMerhaba kızlar ben yeniyim.13 nişanda 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler dua edin lütfen tutunsunlar. 4 yıllık evliyim ikinci denemem. Hepiniz dualarımdasınız
Teşekkür ederim. Rabbim hepimize güzel haberler aldırsın. Sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun inşallah canjm
Estrofem yüzünden dün gece çok şiddetli mide bulantısı ve çarpıntıyla uyandım ölüyorum sandım elim ayağım uyuştu çok korktum eşim zor sakinleştirdi kustum hatta az bişey . Bende panik atak var zaten lustral kullanıyorum . Bugün de hafif sıkıntım var napcaz böyle bakalımKızlar bu estofrem beni panik atak yapacak az kaldi Bugün inanılmaz bir akintim var yumurtlama doneminde olan gibi iç çamaşırı fazlasiyla ıslatıyor normal mi bir topikte okuduğumda ayn sıkıntı olup sıvı birikmesi yaşamış transferu iptal edilmis
Canım doktoruna velirt bence yan etkileriniEstrofem yüzünden dün gece çok şiddetli mide bulantısı ve çarpıntıyla uyandım ölüyorum sandım elim ayağım uyuştu çok korktum eşim zor sakinleştirdi kustum hatta az bişey . Bende panik atak var zaten lustral kullanıyorum . Bugün de hafif sıkıntım var napcaz böyle bakalım
Ay canim birgun önce de benim kontrolüm var inşallah perşembe son olur transfer tarihin belli olur insallahilacsiz transfer dimi ne güzel ilaçlar beni şimdiden perişan ettiKızlar benimde kontrolüm vardı Adetin 3.günüydu natürel transfer olacak, Perşembe tekrar kontrolüm olacak muhtemel bir kez daha giderim eğer herşey yolunda giderse transfer tarihim belli olur.umarim bir aksilik çıkmaz, beklemek çok zor
Çok erkene randevu verdi canım âdetin 8.gününe çünkü bugün 10 mm folikül vardı sanırım o yüzden çatlamadan görmesi gerekiyor ki ama ben 28 günden önce âdet olmam hiç bende anlamadım neden böyle muhtemelen bayramda yine çağırırlar.Sadece estrofem yok canım en son herşey uygunsa ovitrelle çatlatma iğnesi vurulup fitil ve iğneye başlıyoruz yine ama sanırım vücut Sanki çatlayan yumurtanın gebelik oluşturduğunu düşünüyormuş ama işte sık takıp gerekiyor.Bende ilk defa natürel transfer olacağım, inşallah iyi gelir banaAy canim birgun önce de benim kontrolüm var inşallah perşembe son olur transfer tarihin belli olur insallahilacsiz transfer dimi ne güzel ilaçlar beni şimdiden perişan etti