2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hemşire demişti oralarda tam okarak nereye yapyoruz ben yarın sorayım hemşireye göbek cok acıyor
Ben biliyorum ama simdi yanls yonlendrmeyeym sen yine hemsirene sor canm kol dan kendn vurma demsti bana tutmam gerekir tutamazsn fln dedi bacagndan kendin vur kolundan baskasi vursun dedi

Ben biliyorum ama simdi yanls yonlendrmeyeym sen yine hemsirene sor canm kol dan kendn vurma demsti bana tutmam gerekir tutamazsn fln dedi bacagndan kendin vur kolundan baskasi vursun dedi
Bende koldan tek buramam işte yarın gideyimde göstersin bana

Ben progestanı sabah akşam göbekten oksaparı öğlede göbekten yapıyorum. Oksaparı vurmak kolay oluyor da progestan beni çok zorluyor. 10 dk göbeğimde neresi daha az acıyor diye kontrol etmekle geçiyor.

Hiç iş yapmıyorum. Yürüyüş ve dinlenme. Bu gün çok belim ağrıyor İnşaAllah bebeklerim tutunuyordur

Ben progestanı sabah akşam göbekten oksaparı öğlede göbekten yapıyorum. Oksaparı vurmak kolay oluyor da progestan beni çok zorluyor. 10 dk göbeğimde neresi daha az acıyor diye kontrol etmekle geçiyor.
Progestan olarak ne kullanıyorsunuz? Bana fitil ve progestan dex 25 iğne verdiler transfer öncesinden beri kullanıyorum ama çok pahalı 7 tane var kutusu 450 TL Dr uma soracağım başka ne kullanabilirim bunun yerine diye

Ikinpeyniri de sevmem pek ama deneyeyim bir

Progestan olarak ne kullanıyorsunuz? Bana fitil ve progestan dex 25 iğne verdiler transfer öncesinden beri kullanıyorum ama çok pahalı 7 tane var kutusu 450 TL Dr uma soracağım başka ne kullanabilirim bunun yerine diye
Canım ben de progestan dex kullanıyorum kendi isteğimle. Doktor kalçadan yazmış. Aynı iğnenin kalçadan yapılanını veriyorlar. Fakat çok ağrı oluyor kalçadan olanda. Ben dayanamadım

Sağlıkla kucağına al inşallah canim bebisinii Alinmadigimiz hangi konu var ki

Hiç iş yapmıyorum. Yürüyüş ve dinlenme. Bu gün çok belim ağrıyor İnşaAllah bebeklerim tutunuyordur
Hep iyiye yor dua et. Hiç karamsar olma. Ben her gece yatmadan ayetel kürsü okudum elimi karnıma koyarak. Bel ağrılarım beni yürütmiycek cinstendi hiç hareket edemediğim oldu. Kaskatı yatıp o şekilde kalkıyordum ağladığım oldu ağrıdan. gerçekten ben bu dönemde en çok bel ağrısından çektim Allah biliyor ya ama razıyım

Allah razı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah ben de elimi karnıma koyup ya Hayy çekiyordum. Ayetelkürsi de okuyayım

Canım ben de progestan dex kullanıyorum kendi isteğimle. Doktor kalçadan yazmış. Aynı iğnenin kalçadan yapılanını veriyorlar. Fakat çok ağrı oluyor kalçadan olanda. Ben dayanamadım
Ben onu da kullanıyorum 3 günde bir kalçadan olan acayip ağrı yapıyor ilk günler topal yürüyordum ki yürüyemedim de oldu yağlı bir ilaç çok yakıyor. şimdi etim alıştı heralde ağrımıyor. Ama en etkilisi o dedi Dr depo bir ilaç direkt düştüğü engelliyormuş. Ne verirlerse kullanıyoruz işte bilinmez hangisinin iyi geldiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…