- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
Hergün vuruluyomusunValla oksapari gobek ve koldan yaptiriyorum secenek bol ama progestan kalcadan verdi doktor ne zaman birakacagim da belli degil daha teste de var
Ben biliyorum ama simdi yanls yonlendrmeyeym sen yine hemsirene sor canm kol dan kendn vurma demsti bana tutmam gerekir tutamazsn fln dedi bacagndan kendin vur kolundan baskasi vursun dediHemşire demişti oralarda tam okarak nereye yapyoruz ben yarın sorayım hemşireye göbek cok acıyor
Hayırlısı canm ya test gunun ne zamanValla oksapari gobek ve koldan yaptiriyorum secenek bol ama progestan kalcadan verdi doktor ne zaman birakacagim da belli degil daha teste de var
Cektiğim acıyı anlasın diye eşimede vurcam kan sulandırıcı nöyle olmaz hayat müşterekBen kan sulandiriciyi koldan ve gobekten karisik yapiyorum morariyor ama progestan benim icin daha zorlayici ya
Bende koldan tek buramam işte yarın gideyimde göstersin banaBen biliyorum ama simdi yanls yonlendrmeyeym sen yine hemsirene sor canm kol dan kendn vurma demsti bana tutmam gerekir tutamazsn fln dedi bacagndan kendin vur kolundan baskasi vursun dedi
Aynen canmBende koldan tek buramam işte yarın gideyimde göstersin bana
Hiç iş yapmıyorum. Yürüyüş ve dinlenme. Bu gün çok belim ağrıyorTeşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırızkendinizi yormayın bol bol dinlenin genel istirahat halinde olun ben 12.gün yemeğimi falan yapmıştım. Sadece ağırlık kaldırmanaya dikkat ettim yani çamaşır sepeti falan bide süpürge yapmadım hala transferden beri. Robot idare ediyor şimdilik :) bide uzanmadım çok fazla mesela üst raftan tabak alıcam yalnızsam ayak uçlarımda hafif yükselip aldım falan yani işin aslı yavaş hareketler bence
İnşallahHiç iş yapmıyorum. Yürüyüş ve dinlenme. Bu gün çok belim ağrıyorİnşaAllah bebeklerim tutunuyordur
Yaptıktan sonra buz koy iyi gelir belkiBşr o bşrde kan sulandırıcı iğne mahvetti beni bugun öyle bir yakma yok birde morardı morarmaması içşn ne yapmak lazım ya
Progestan olarak ne kullanıyorsunuz? Bana fitil ve progestan dex 25 iğne verdiler transfer öncesinden beri kullanıyorum ama çok pahalı 7 tane var kutusu 450 TLBen progestanı sabah akşam göbekten oksaparı öğlede göbekten yapıyorum. Oksaparı vurmak kolay oluyor da progestan beni çok zorluyor. 10 dk göbeğimde neresi daha az acıyor diye kontrol etmekle geçiyor.
Yaptığımız en iyi şey o zatenSabır çekelim iyi gelşr
Ikinpeyniri de sevmem pek ama deneyeyim birMerhaba, bende aynı sizin gibiyimdeğişik mayhoş tatları sevmeme ragmen avokadolu yarasın diye yedim sadece ben çok şekilde denedim ama en çok krem peynir ya da lor peynirle karıştırıp ekmeğe sürüp yedim fikir olsun size de
Canım ben de progestan dex kullanıyorum kendi isteğimle. Doktor kalçadan yazmış. Aynı iğnenin kalçadan yapılanını veriyorlar. Fakat çok ağrı oluyor kalçadan olanda. Ben dayanamadımProgestan olarak ne kullanıyorsunuz? Bana fitil ve progestan dex 25 iğne verdiler transfer öncesinden beri kullanıyorum ama çok pahalı 7 tane var kutusu 450 TLDr uma soracağım başka ne kullanabilirim bunun yerine diye
Sağlıkla kucağına al inşallah canim bebisiniiMerhaba, 3.gün embriyosu 2 tane koymuşlardı. 10.gün 75 ile öğrendim 12.gün 151 Di. 16.gün tekrar istediler 728 çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallahhhbenim opudan beri ağrılarım hiç bitmedi desem yeridir sanırım kötü bir örneğin transferden 1 hafta önce tamamen düzelmiştim bedensel ve ruhsal olarak sonra hoop transfer ilk gününden beri bel ağrısı çekiyorum arada hafifledi ama hala var mesela çok ayakta kalınca falan. Ama belirti olarak ben en çok göğüslerim anormal şişti acıdı ve bol sulu akıntım oldu ordan anladım. Bide eşim cildin güzelleşti bi diyordu biraz alındım ama şuan konumuz o değil shhshsh
Hep iyiye yor dua et. Hiç karamsar olma. Ben her gece yatmadan ayetel kürsü okudum elimi karnıma koyarak. Bel ağrılarım beni yürütmiycek cinstendi hiç hareket edemediğim oldu. Kaskatı yatıp o şekilde kalkıyordum ağladığım oldu ağrıdan. gerçekten ben bu dönemde en çok bel ağrısından çektim Allah biliyor ya ama razıyımHiç iş yapmıyorum. Yürüyüş ve dinlenme. Bu gün çok belim ağrıyorİnşaAllah bebeklerim tutunuyordur
Allah razı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahHep iyiye yor dua et. Hiç karamsar olma. Ben her gece yatmadan ayetel kürsü okudum elimi karnıma koyarak. Bel ağrılarım beni yürütmiycek cinstendi hiç hareket edemediğim oldu. Kaskatı yatıp o şekilde kalkıyordum ağladığım oldu ağrıdan. gerçekten ben bu dönemde en çok bel ağrısından çektim Allah biliyor ya ama razıyım
Ben onu da kullanıyorum 3 günde birCanım ben de progestan dex kullanıyorum kendi isteğimle. Doktor kalçadan yazmış. Aynı iğnenin kalçadan yapılanını veriyorlar. Fakat çok ağrı oluyor kalçadan olanda. Ben dayanamadım
Amin inşallahSağlıkla kucağına al inşallah canim bebisiniiAlinmadigimiz hangi konu var ki
Hepimiz aynıyız galibaAmin inşallahhepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..ayy bu aralar bana dokunmayan yılan bin yaşasın bu süreç bana tahammülsüzlük kazandırdı kimseye sabrım yok ddjdjjd