2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kesinliklee ben hep cikariyodum hic yanmamisti bugün unuttum vurdum mahvetti beni.Havasini almayi unutma canm ve iyice kolonya sür kuruyken sokma iğneyi
Çok sağol canım yarın öyle vurayım bide birşey daha soracagım bu progeston fitil ve iğne 12 saatte bir mi olacak

Ben çok çok sevmeme rağmen transferden beri kendimi tuttum hala daha içmedim. Akşamları iftardan sonra eşime yapıyor öyle güzel kokuyor ki 😟 bana normalde de biraz çarpıntı yapar kahve ayrıca kafein içerdiğinden dolayı şimdilik uzak duruyorum ben 3 aylıktan sonra falan içebilirsin diyormuş Dr lar
Doktoruma soracağım 19unda gittiğimde o zamana kadar içmeyeceğim bende bakalım

Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 kendinizi yormayın bol bol dinlenin genel istirahat halinde olun ben 12.gün yemeğimi falan yapmıştım. Sadece ağırlık kaldırmanaya dikkat ettim yani çamaşır sepeti falan bide süpürge yapmadım hala transferden beri. Robot idare ediyor şimdilik :) bide uzanmadım çok fazla mesela üst raftan tabak alıcam yalnızsam ayak uçlarımda hafif yükselip aldım falan yani işin aslı yavaş hareketler bence
Pardon 12.gün yani şehir dışından gittiğimiz için ilk gün otelde kaldık ertesi gün öğlen döndük ve iftar hazırlamıştım eşime

Çok sağol canım yarın öyle vurayım bide birşey daha soracagım bu progeston fitil ve iğne 12 saatte bir mi olacak
Mesela sabah 7.30 da fitili atıp aksam 8 de atabilirmiyim progeston iğneyi yarım saat gec vurdursam ne olur mesela bazen işten gec cıkıyorum o yğzden saatte yarım saat oynama oluyor

Ben igneyi hep ayni saat de vuruluyorum.Fitilin saatine dikkat etmiyorum sabah 2 aksam 2 atyorum fitil icin saate dikkat et fln demediler ama iğne ayni saat de olsun dedi

Ben igneyi hep ayni saat de vuruluyorum.Fitilin saatine dikkat etmiyorum sabah 2 aksam 2 atyorum fitil icin saate dikkat et fln demediler ama iğne ayni saat de olsun dedi
Hastanede vurduruyorum bazen yogunluk oluyor 15 20 dakika beklemek zorunda kalıyorum saat kacıyır

Mesela sabah 7.30 da fitili atıp aksam 8 de atabilirmiyim progeston iğneyi yarım saat gec vurdursam ne olur mesela bazen işten gec cıkıyorum o yğzden saatte yarım saat oynama oluyor
Progestan igneyi de saatli vurdurmuyorum ben 2 gunde bir ne zaman gidersem genelde sabahlari gidiyorum.Kan sulandiriciyi hep ayni saat de yapiyorm ama oyle dedi hemsire

Bende sorucam benim için çok önemli :) çok abartmamak kaydıyla içebilirsin diyecekler bence. Bide ben kabızlık çekiyorum transferden beri o yüzden de korktum kahve içmeye
Bende öyle düşünüyorum canım ya abartı içmiyorum zaten canım hiç bişey istemiyorum zaten

Hmm ben 2 gunde bir oluyorum saate dikkat etmene gerek yok dedi.Ama önceki tedavimde saatli vurduruyodum her gün.Herkesin tedavi yöntemi farklı sen doktorun dediğine uy canım
Doktorum dakikası dakikasına olmasına gerek yok dedi ben sizede sorayım dediö

X