Of evet fena hem de çok yakıyorGöbekten ben kendimde vururum kalcadan zor oluyor gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of evet fena hem de çok yakıyorGöbekten ben kendimde vururum kalcadan zor oluyor gercekten
Yarım saatten bişe olmaz demişti hemşiremAnladm canmm.Valla ben de genelde sabah 9,9 bucuk o civarlrda vurduruyorum
Göbeğim kalçam zaten hissetmiyom artıkOf evet fena hem de çok yakıyor
Olmaz canm bence deYarım saatten bişe olmaz demişti hemşirem
InsaAllah güzel sonuclar alıp bunları unuturuzGöbeğim kalçam zaten hissetmiyom artık
Göbek den olanı varmış canım ben hic kullanmadm ama bu kadar yakmiyomus.Hemsire kalca dan dayanamzsan bir süre sonra göbeğe geceriz dedi.Kizlar bende az once 11.progestanimi vurdurdum. Artik kalcamda bezelerden dolayi canim cok yanmaya basladi yok mu bunun cozumu ya
Birsey olmaz canm yaaBugun iftara misafirim vardı progesteronuda gec vurdurdum yapacak bişe yok
İnsallah canım yoksa ben iki bölgeyi unutucamInsaAllah güzel sonuclar alıp bunları unuturuz
İnsallah canım yoksa ben iki bölgeyi unutucam
bende aynı göbek desen o biçimKizlar bende az once 11.progestanimi vurdurdum. Artik kalcamda bezelerden dolayi canim cok yanmaya basladi
Vardır bi bildiği doktorununun herhaldeProgeston iğneyi göbekten kabul etmedi benim doktroum kalcadan vuracaksın dedi
Kalçadan hiç vurulmadım ama göbekten acıtmıyor sadece aynı yerlere geliyor çok vurulduğu için o zaman iğne biraz zor giriyorBenim progestan kalça dan zor oturuyorum göbek den daha mı iyi acaba
Göbeğimde yer kalmadı ki enox yüzündenVardır bi bildiği doktorununun herhalde
Kalçadan hiç vurulmadım ama göbekten acıtmıyor sadece aynı yerlere geliyor çok vurulduğu için o zaman iğne biraz zor giriyor
Suan göbeğim kan sulandiricidan sebep öyle zatn.Ama kan sulandiricyi bacak dan koldan da yapabiliyormusum oralara da vurmaya baslicamVardır bi bildiği doktorununun herhalde
Kalçadan hiç vurulmadım ama göbekten acıtmıyor sadece aynı yerlere geliyor çok vurulduğu için o zaman iğne biraz zor giriyor
Canm sen de bacak dan koldan dene istersen sana da dedilermi oralardan vurabilirsin diyeGöbeğimde yer kalmadı ki enox yüzünden
Hemşire demişti oralarda tam okarak nereye yapyoruz ben yarın sorayım hemşireye göbek cok acıyorCanm sen de bacak dan koldan dene istersen sana da dedilermi oralardan vurabilirsin diye
Valla oksapari gobek ve koldan yaptiriyorum secenek bol ama progestan kalcadan verdi doktor ne zaman birakacagim da belli degil daha teste de varGöbek den olanı varmış canım ben hic kullanmadm ama bu kadar yakmiyomus.Hemsire kalca dan dayanamzsan bir süre sonra göbeğe geceriz dedi.
Ben kan sulandiriciyi koldan ve gobekten karisik yapiyorum morariyor ama progestan benim icin daha zorlayici yabende aynı göbek desen o biçim