Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBence de erken olmuş :) pazartesine guzel enerjilerimizi yolluyoruz
O bahsettiğin deli benim benim dozu doktor arttırdı sabah öğle 1 er adet akşam 2 adet içiyorum antidepresan almış gibi uyuşuyorum belirli bir saatten sonraKızlar bu estofrem sizinde ruh dengenizi bozmusmuydu kocam evde deli varmış givi bakiyor
Kanı bekle canım testte negatifi görüp sıkma canını inşallah idrar testin pozitif çıkar inşallah geç döllenmedirEvet canım
İnşaAllah canım yarın sabah hastaneye teste gideceğim. Korku heyacan karışık duygular içindeyim. Dua istiyorum kızlarKanı bekle canım testte negatifi görüp sıkma canını inşallah idrar testin pozitif çıkar inşallah geç döllenmedir
Doktora gore degisiyor canim, ama yine de oyle cok uzun yuruyusler vs bunlardan kacinman gerekiyorHerkese iyi akşamlar, bugün Dr kontrolüm vardı, rahim duvarı çok iyi kalınlaşmış dedi doktorum. İçtiğim ilaçlara ilave progestan iğne ve prednol tablet verdi. Ve ayın 20’sinde yani arefe günü transferim var Bayram nasıl geçecek hiç bilmiyorum, çünkü ailelerimiz bu durumu bilmiyor. Benim sürekli yatmam mı gerekiyor
İlk 2 gün dikkat etmen gerekebilir canimmm hayırlı olsun insallahHerkese iyi akşamlar, bugün Dr kontrolüm vardı, rahim duvarı çok iyi kalınlaşmış dedi doktorum. İçtiğim ilaçlara ilave progestan iğne ve prednol tablet verdi. Ve ayın 20’sinde yani arefe günü transferim var Bayram nasıl geçecek hiç bilmiyorum, çünkü ailelerimiz bu durumu bilmiyor. Benim sürekli yatmam mı gerekiyor
Bende uyusma yok sinir hat safada bur de daralma var ne yapsam mutsuzumO bahsettiğin deli benim benim dozu doktor arttırdı sabah öğle 1 er adet akşam 2 adet içiyorum antidepresan almış gibi uyuşuyorum belirli bir saatten sonra
Ben varımmmKızlar bu estofrem sizinde ruh dengenizi bozmusmuydu kocam evde deli varmış givi bakiyor
Teşekkür ederimİlk 2 gün dikkat etmen gerekebilir canimmm hayırlı olsun insallah
Vücut alışınca geçecek mi acabaBen varımmm
Ben bugün doktoruma dedim cok sinirliyim kimse yanıma yaklaşmak istemiyor diye ilaçtan değil havalardandır dediVücut alışınca geçecek mi acaba
Ahahaaha nasıl bir havaymis be arkadas kendime bile tahammül biraktirtmadiBen bugün doktoruma dedim cok sinirliyim kimse yanıma yaklaşmak istemiyor diye ilaçtan değil havalardandır dedi
Kolonya pamuğa dökün sonra moraran yeri dairesel hareketlerle dağıtınBşr o bşrde kan sulandırıcı iğne mahvetti beni bugun öyle bir yakma yok birde morardı morarmaması içşn ne yapmak lazım ya
Benim de öyle maalesef iğne yapmak işkence gibi geliyorBşr o bşrde kan sulandırıcı iğne mahvetti beni bugun öyle bir yakma yok birde morardı morarmaması içşn ne yapmak lazım ya
İğneyi vururken zorlanmıyorum ama gören kim dövdü seni der o derece morardımBenim de öyle maalesef iğne yapmak işkence gibi geliyor
Sağol canım yarın bu sekilde yapacagımKolonya pamuğa dökün sonra moraran yeri dairesel hareketlerle dağıtın
Yapmadan önce ve sonra buz tutunca sıfır morarma oldu bende . 30 saniye buz tutunBşr o bşrde kan sulandırıcı iğne mahvetti beni bugun öyle bir yakma yok birde morardı morarmaması içşn ne yapmak lazım ya