2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar, transfer sonucu pozitif olanlar belirtileriniz neydi ? Kaçıncı gün öğrendiniz?
Merhaba, 3.gün embriyosu 2 tane koymuşlardı. 10.gün 75 ile öğrendim 12.gün 151 Di. 16.gün tekrar istediler 728 çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallahhh 🙏 benim opudan beri ağrılarım hiç bitmedi desem yeridir sanırım kötü bir örneğin 😟 transferden 1 hafta önce tamamen düzelmiştim bedensel ve ruhsal olarak sonra hoop transfer😄 ilk gününden beri bel ağrısı çekiyorum arada hafifledi ama hala var mesela çok ayakta kalınca falan. Ama belirti olarak ben en çok göğüslerim anormal şişti acıdı ve bol sulu akıntım oldu ordan anladım. Bide eşim cildin güzelleşti bi diyordu 😆😆 biraz alındım ama şuan konumuz o değil shhshsh

Teşekkürler 🤩 öyle düşündüm ben de 🌹 rahat olmak önemli 🙏🏽
Merhaba, bende hemen akabinde wc ye gitmemek için azar azar kendimi çok sıkıştırmayacak şekilde içmiştim. Heyecana kapılıp suyu dikmeyin kafaya :) kontrol edin kendinizi :) yarım saat sonra wc ye gidebilirsiniz diyorlar ben orda girmedim otele yürüdük sanırım 1 saat sonra falan girdim. Ama transfer sırasında sıkışıklık iyi demişlerdi rahat oldu

Merhaba, 3.gün embriyosu 2 tane koymuşlardı. 10.gün 75 ile öğrendim 12.gün 151 Di. 16.gün tekrar istediler 728 çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallahhh 🙏 benim opudan beri ağrılarım hiç bitmedi desem yeridir sanırım kötü bir örneğin 😟 transferden 1 hafta önce tamamen düzelmiştim bedensel ve ruhsal olarak sonra hoop transfer😄 ilk gününden beri bel ağrısı çekiyorum arada hafifledi ama hala var mesela çok ayakta kalınca falan. Ama belirti olarak ben en çok göğüslerim anormal şişti acıdı ve bol sulu akıntım oldu ordan anladım. Bide eşim cildin güzelleşti bi diyordu 😆😆 biraz alındım ama şuan konumuz o değil shhshsh
MaşaAllah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Cevap verdiğin için teşekkür ederim 😊 benim 4. Denemem. Bu gün 3. Günüm. Bel ağrısı oldu ama ilaçlardan diye düşünüyorum. (5. Gün embriyosu)

Kızlar türk kahvesi falan içiyor musunuz? Ben günde bir fincan içiyorum. Kahvaltı sonrası canım istiyor
Ben çok çok sevmeme rağmen transferden beri kendimi tuttum hala daha içmedim. Akşamları iftardan sonra eşime yapıyor öyle güzel kokuyor ki 😟 bana normalde de biraz çarpıntı yapar kahve ayrıca kafein içerdiğinden dolayı şimdilik uzak duruyorum ben 3 aylıktan sonra falan içebilirsin diyormuş Dr lar

MaşaAllah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Cevap verdiğin için teşekkür ederim 😊 benim 4. Denemem. Bu gün 3. Günüm. Bel ağrısı oldu ama ilaçlardan diye düşünüyorum. (5. Gün embriyosu)
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 kendinizi yormayın bol bol dinlenin genel istirahat halinde olun ben 12.gün yemeğimi falan yapmıştım. Sadece ağırlık kaldırmanaya dikkat ettim yani çamaşır sepeti falan bide süpürge yapmadım hala transferden beri. Robot idare ediyor şimdilik :) bide uzanmadım çok fazla mesela üst raftan tabak alıcam yalnızsam ayak uçlarımda hafif yükselip aldım falan yani işin aslı yavaş hareketler bence

X