- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
Sabır çekelim iyi gelşrAhahaaha nasıl bir havaymis be arkadas kendime bile tahammül biraktirtmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabır çekelim iyi gelşrAhahaaha nasıl bir havaymis be arkadas kendime bile tahammül biraktirtmadi
Buz torbası var bende onu koysam olur demiiYapmadan önce ve sonra buz tutunca sıfır morarma oldu bende . 30 saniye buz tutun
İlla iğneyi vururken yapmanıza gerek yok şimdide yapabilirsinizSağol canım yarın bu sekilde yapacagım
İğnenin havasini cikarip öyle vur ben bugün unutup vurdum cok canım yandi.Havasini cikarip kolonyayla iyice silip vur.Cikarinca da kolonyali pamukla bastir canmBuz torbası var bende onu koysam olur demii
Şimdi progeston iğnemi vuran hemşire söylediİğne sonrası moraran kızçeler hirudoid krem kullanabirsin çok işe yarıyormuş bilginiz olsun
Olur olur canım bende sıfır morarma oldu böyleBuz torbası var bende onu koysam olur demii
Gonalf vururken hiç morarmamıştı bu ilaç cok kötüymil yaOlur olur canım bende sıfır morarma oldu böyle
Aynen öyle bitsin diye gün saydım 12 tane kullandım . Sen ne kadar kullanacaksınGonalf vururken hiç morarmamıştı bu ilaç cok kötüymil ya
Merhaba, bende aynı sizin gibiyim değişik mayhoş tatları sevmeme ragmen avokadolu yarasın diye yedim sadece ben çok şekilde denedim ama en çok krem peynir ya da lor peynirle karıştırıp ekmeğe sürüp yedim fikir olsun size deYumurta ile yiyim dedim yedim ama nasıl yedim bilmiyorum dun
Merhaba, 3.gün embriyosu 2 tane koymuşlardı. 10.gün 75 ile öğrendim 12.gün 151 Di. 16.gün tekrar istediler 728 çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallahhh benim opudan beri ağrılarım hiç bitmedi desem yeridir sanırım kötü bir örneğin transferden 1 hafta önce tamamen düzelmiştim bedensel ve ruhsal olarak sonra hoop transfer ilk gününden beri bel ağrısı çekiyorum arada hafifledi ama hala var mesela çok ayakta kalınca falan. Ama belirti olarak ben en çok göğüslerim anormal şişti acıdı ve bol sulu akıntım oldu ordan anladım. Bide eşim cildin güzelleşti bi diyordu biraz alındım ama şuan konumuz o değil shhshshKızlar, transfer sonucu pozitif olanlar belirtileriniz neydi ? Kaçıncı gün öğrendiniz?
Merhaba, bende hemen akabinde wc ye gitmemek için azar azar kendimi çok sıkıştırmayacak şekilde içmiştim. Heyecana kapılıp suyu dikmeyin kafaya :) kontrol edin kendinizi :) yarım saat sonra wc ye gidebilirsiniz diyorlar ben orda girmedim otele yürüdük sanırım 1 saat sonra falan girdim. Ama transfer sırasında sıkışıklık iyi demişlerdi rahat olduTeşekkürler öyle düşündüm ben de rahat olmak önemli
MaşaAllah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Cevap verdiğin için teşekkür ederim benim 4. Denemem. Bu gün 3. Günüm. Bel ağrısı oldu ama ilaçlardan diye düşünüyorum. (5. Gün embriyosu)Merhaba, 3.gün embriyosu 2 tane koymuşlardı. 10.gün 75 ile öğrendim 12.gün 151 Di. 16.gün tekrar istediler 728 çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallahhh benim opudan beri ağrılarım hiç bitmedi desem yeridir sanırım kötü bir örneğin transferden 1 hafta önce tamamen düzelmiştim bedensel ve ruhsal olarak sonra hoop transfer ilk gününden beri bel ağrısı çekiyorum arada hafifledi ama hala var mesela çok ayakta kalınca falan. Ama belirti olarak ben en çok göğüslerim anormal şişti acıdı ve bol sulu akıntım oldu ordan anladım. Bide eşim cildin güzelleşti bi diyordu biraz alındım ama şuan konumuz o değil shhshsh
Bende öyleİğneyi vururken zorlanmıyorum ama gören kim dövdü seni der o derece morardım
Henüz belli değil insallah cok kullanmamAynen öyle bitsin diye gün saydım 12 tane kullandım . Sen ne kadar kullanacaksın
Emeklerimiz boşa gitmez insallahBende öyle
Ben çok çok sevmeme rağmen transferden beri kendimi tuttum hala daha içmedim. Akşamları iftardan sonra eşime yapıyor öyle güzel kokuyor ki bana normalde de biraz çarpıntı yapar kahve ayrıca kafein içerdiğinden dolayı şimdilik uzak duruyorum ben 3 aylıktan sonra falan içebilirsin diyormuş Dr larKızlar türk kahvesi falan içiyor musunuz? Ben günde bir fincan içiyorum. Kahvaltı sonrası canım istiyor
Bende havasını cıkarmadım ondanmı oldu acaba yaaİğnenin havasini cikarip öyle vur ben bugün unutup vurdum cok canım yandi.Havasini cikarip kolonyayla iyice silip vur.Cikarinca da kolonyali pamukla bastir canm
Kesinliklee ben hep cikariyodum hic yanmamisti bugün unuttum vurdum mahvetti beni.Havasini almayi unutma canm ve iyice kolonya sür kuruyken sokma iğneyiBende havasını cıkarmadım ondanmı oldu acaba yaa
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kendinizi yormayın bol bol dinlenin genel istirahat halinde olun ben 12.gün yemeğimi falan yapmıştım. Sadece ağırlık kaldırmanaya dikkat ettim yani çamaşır sepeti falan bide süpürge yapmadım hala transferden beri. Robot idare ediyor şimdilik :) bide uzanmadım çok fazla mesela üst raftan tabak alıcam yalnızsam ayak uçlarımda hafif yükselip aldım falan yani işin aslı yavaş hareketler benceMaşaAllah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Cevap verdiğin için teşekkür ederim benim 4. Denemem. Bu gün 3. Günüm. Bel ağrısı oldu ama ilaçlardan diye düşünüyorum. (5. Gün embriyosu)