Benimde bugun transferde 5 .gunum
5.gun embriyosu dün baya silik çıkmıştı bugün koyulasti devamı gelir mi bilmiyorum Rabbım ne derse o
çok dua ettim son embriyo son sansimdi kalan diger embriyomuz imha edildi baskada kalmadi
ben ilk gebeligimde taze transfer olmuştum ilaçların yan etkileri vardi ama bunuda tamamen ilaçsız naturel transfer yaptılar progestan fitil ve iğne kullanıyorum ilaçliyla inanın ayni belirtiler ama daha hafif yaşadım tabiki özellikle bebeğin rahime tutunduğu gün bel ağrısı sol kasikta batma bacağa doğru agri adet sancısı sonrasinda ateş basması üşüme ilk gün gaz yoğunluğu ikisindede yaşadım ilkinde lekenme oldu bunda olmadı yani demem oki bebek tutunmaya çalıştığı zaman agri hissediyorsunuz bu bir gerçek devamı gelir gelmez işte orasını bilemiyoruz agriniz olursada üzülmeyin olmasada üzülmeyin agri esiginiz düşükse daha çok hissediyorsunuz sadece simdi belirtilerim çok az hissetmiyorum bazen o kadar azaldı göğsümde hassasiyet bile yok ama idrar testim düne gore koyulasti bide beta hcg herkeste hemen idrara gecmiyor hep yaniltanda bu sabrı biten stres yapan arkadaşlarım hepiniz içinizi rahat tutun inşallah hepiniz bebeğinize kavuşursunuz Rabbım anne olmayı isteyen herkesi sevindirsin