Çok güzel cikmis değeriniz gözünüz aydinKızlar mucize oldu dün 6.41 çıkan sonuç bugün 81.4 çıktı
Kaçıncı gün bugün canım çok iyi yükselmiş. Erken mi yapmıştın 6.41 deki testiKızlar mucize oldu dün 6.41 çıkan sonuç bugün 81.4 çıktı
7.gün yapmıştım bugün 8.günKaçıncı gün bugün canım çok iyi yükselmiş. Erken mi yapmıştın 6.41 deki testi
Ya çok iyi erken yapıp kendinizi üzmüşsünüz boşuna7.gün yapmıştım bugün 8.gün
Yaaa superrrrrr nasil sevindim anlatamammmKızlar mucize oldu dün 6.41 çıkan sonuç bugün 81.4 çıktı
DemistikkkkKızlar mucize oldu dün 6.41 çıkan sonuç bugün 81.4 çıktı
Benim 4. Deneme canımMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN S sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN S surmelikedi 2NISAN Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN Tech101 10 NISAN
S sunshine__ Var birdeS surmelikedi senin test tarihin gelmedi mi canım:) listeden baktım 2 nisanda transfer olmuşsun
Ayy masallah artarak gitsin insallahKızlar mucize oldu dün 6.41 çıkan sonuç bugün 81.4 çıkt
O hamile biz özelden konuştuk ama yazmamış burayaS sunshine__ Var birde
Merhaba, o sanırım kişiye göre değişiyor… ben hemşireme tatile gitmek istediğimizi söyledim transferden 3-4 gün sonra, sakın gitmeyin dedi, evde geçirin teste kadar, sadece 30-45 dakika yürüyüş yapabilirsiniz dedi… ben de şaşırdım, belki benim daha çok dikkat etmek gerekecek başkalarına nazaran, onu hemşirenize sorun bencekızlar merhaba transfer sonrası nelere dikkat etmemiz lazım benim ilk ve hiç bilgim yok. yattınızmı yoksa hareket ettinizmi
Unuttum ya heyecandan hangi siteye yazdığımı bilmiyorum 4.deneme pozitifO hamile biz özelden konuştuk ama yazmamış buraya
Ayy valla öyle ama işte heyecan ve sabırsızlık birleşince öyle hatalar yaptımDemistikkkk
Amin inşallah artık pozitif düşünce ile devam edicem günlerimeAyy masallah artarak gitsin insallahbir bildikleri olduğu için doktorlar en az 10-12 gün bekletiyorlar işte… o yüzden hepimiz içimizi günümüze kadar ferah tutalım
Bir saat önce konustum doktorumla o da tam tersini dedi bana canım demekki gercekten değişiyorMerhaba, o sanırım kişiye göre değişiyor… ben hemşireme tatile gitmek istediğimizi söyledim transferden 3-4 gün sonra, sakın gitmeyin dedi, evde geçirin teste kadar, sadece 30-45 dakika yürüyüş yapabilirsiniz dedi… ben de şaşırdım, belki benim daha çok dikkat etmek gerekecek başkalarına nazaran, onu hemşirenize sorun bence
Hayırlı olsun canimUnuttum ya heyecandan hangi siteye yazdığımı bilmiyorum 4.deneme pozitif
Allah razı olsunHayırlı olsun canim