2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de aynı. Stres bugün başladı. Dün gece bel ağrısı kasık ağrısı oldu. Ve miğdem yanıyor Şuan da bile. Sabah test yaptım bilmiyorum. Sanki silik bi çizgi daha vardı🥺
Ben de yaptım erken gebelik hatta ama hiç çıkmadı bile canım. 8 nisan benimki de

Ahhh sabırsızlık. Erken test alıcam bakalım yarın sabah birde onunla yapayım. Aslında test günüm 19 Nisan ama işte kalbe söz geçmiyor 🥹
Bebde sizin gibi sabırsızdım ama idrar testinde korktuğum için yapmamıştım 😂

Ay canm insan neye inanacağını sasiriyor 😄 herkes ayri birsey diyo iste bilmiyorum ama bana doktorum da hemsirem de yasak dedi ben de kahvesiz gün geciremem normelde.Hem kahve hem sigara icemiyorum basim catliyo 😪
Ben sigara içmiyorum ama günde bir fincan kahve hep içiyordum ama baktım internetten bir finca içikebilir diyor bide çay da içerdim ama çay içemiyorum midem bulanıyor gibi canım istemiyor gibi. Sadece bir bardak çay içiyorum kahvaltıda

Bence yapmayın ya… bisi çıkmazsa üzülüp kendinizi strese sokarsiniz halbuki belki pozitif olacağı yerde boşuna üzülmüş olursunuz vs…. Bence gününü bekleyin, ben de kesin günümü bekliicem 🙏🏽 tabi yine de siz bilirsiniz 🌹
Pazartesi direkt kan testi vereceğim canım erken gebelik yaptım negatif çıktı 6.gün daha belki idrara düşmemiştir pazartesi bakacağız yoksa kalan embriyolarla devam

Kızlar bende erken yaptım testlerimi 7,8,9, ve 10. Gün hep negatif çıktı yarın 12. Gün kan vereceğim pek umudum kalmadı ama bakalım hayırlısı artık

Evet ama bilmiyorum. Çok üzüldüm ağladım sabahtan beri böyle kendimde değilim. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Bu kadar yıpratma ama kendini ağlayıp helak etme bebişin etkilenebilir. Dokunsan bende ağlayacağım ama zor tutuyorum kendimi biliyorum kendime zararım dokunacak vücudum etkilenecek amin cumalar yüzü suyu hürmetine inşallah

Bu kadar yıpratma ama kendini ağlayıp helak etme bebişin etkilenebilir. Dokunsan bende ağlayacağım ama zor tutuyorum kendimi biliyorum kendime zararım dokunacak vücudum etkilenecek amin cumalar yüzü suyu hürmetine inşallah
Belirti sayılabilecek herşey oldu bende ama nasip işte. Direk kırmızı tek çizgi görünce şok oldum tabi. Diğerini sonra fark ettim böyle hayalet çizgi gibiydi Ama bakalım yarın da erken test alayım yapayım diyorum.

X