Gayet güzel canım hayırlı olsun. Tekrarla artışına bak51.32 geldi kızlar 7. Gün bugun nasıl
Tekrar artısı 9. Gün bakacağım ya ondan sonra 11 diye devam edermi yim acaba hastane 10 nisan a gün vermişti yani 4 gün sonraGayet güzel canım hayırlı olsun. Tekrarla artışına bak
Bence gayet güzel canım insaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler çok sevindim. Zaten testi erken yaptın. MasaAllah diyelim51.32 gelmiş 7. Gün İçin iyi dimi
Hayırlı olsun canım hemen ekliyorumMerhaba ben de 6 Nisan tarihinde 5.gün embriyosu transfer olacağım yaş 32 daha önce başarısız 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var
Evet inşallah tutarBence gayet güzel canım insaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler çok sevindim. Zaten testi erken yaptın. MasaAllah diyelim
İnsaAllah uğurlu gelir canım hepimiz pozitifleri görürüz vallaEvet inşallah tutarhepimizin ki pozitif olur inşallah topik güzel başladı sanki valla pozıtıf olursa da hocamı tebrik etmek isterim transfer den bir gün önce sigara içmiştim ona rağmen tutarsa bebeğim doktorum sayesinde valla
Aa bugün transferin Allah kolaylık versin insaAllah canım.Hayırlı olsun canım hemen ekliyorum
Anlatıyorum o halde
Peki canim bekliyorumAnlatıyorum o halde
Ben genç kızken enfeksiyon kaptım tüplerimin çürüdügünü genç kızken öğrendim o yüzden evlenince hiç beklemeden tüp bebeğe geçtim bir doktor vardı doç du o ameliyat ile tüplerimi aldı miyom ve poliplerimi aldı akabinde yumurta topladı 1 adet 5Aa 2 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluştu (eşimde içki sigara yok bende ise ikiside yoğun olarak mevcut ) neyse transfer aşamasına geldik ilk transfer 1 adet 5AA oldu negatif sonuçlandı Peşine 2. Transfer için gittim orada doktorum 2 adet 5. Gün embriyosu transfer etti (ilk transfer den farklı olarak transfer günü bir serum taktılar süt kıvamında bir serum ) o transferimde 7. Gün kan değerim 10 çıktı sonda düştü kimyasal oldu geriye kaldı 2 adet 6. Gün embriyosu onları transfer için gittiğimde doktorumun (doç) oradan ayrıldığını söylediler beni o hastanenin Prof u ile görüştürdüler oda bana kalan son 2 embriyoyu (6. Gün embriyosu ) transfer etmek istemediğini söyledi yeniden yumurta toplamak istediğini söyledi
Yani süt kıvamındaki serum mu işe yaradı canim.Ben genç kızken enfeksiyon kaptım tüplerimin çürüdügünü genç kızken öğrendim o yüzden evlenince hiç beklemeden tüp bebeğe geçtim bir doktor vardı doç du o ameliyat ile tüplerimi aldı miyom ve poliplerimi aldı akabinde yumurta topladı 1 adet 5Aa 2 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluştu (eşimde içki sigara yok bende ise ikiside yoğun olarak mevcut ) neyse transfer aşamasına geldik ilk transfer 1 adet 5AA oldu negatif sonuçlandı Peşine 2. Transfer için gittim orada doktorum 2 adet 5. Gün embriyosu transfer etti (ilk transfer den farklı olarak transfer günü bir serum taktılar süt kıvamında bir serum ) o transferimde 7. Gün kan değerim 10 çıktı sonda düştü kimyasal oldu geriye kaldı 2 adet 6. Gün embriyosu onları transfer için gittiğimde doktorumun (doç) oradan ayrıldığını söylediler beni o hastanenin Prof u ile görüştürdüler oda bana kalan son 2 embriyoyu (6. Gün embriyosu ) transfer etmek istemediğini söyledi yeniden yumurta toplamak istediğini söyledi
Evet hikaye burda başlıyor hocama tamam dedim yeniden toplayalım 2 ay boyunca vitamin takviyesi verdi Kuenzim Q10 vb listesi var atacağım onu onlara ek gluthıon diye bir vitamin iğnesi verdi bu gluthıon u damar yolu ile alıyorsun haftada bir bu gluthıon da vücuttaki sigara alkol ve tüm kimyasalların zararlarını vücuttan atıyor neyse ben 2 ay kıllandım gecen ay yumurtalar toplandı bu sefer 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu donduruldu akabinde bu ay transfer yapmaya karar verince doktor transfer e kadar bana saizen diye bir büyüme hormonu iğnesi aldırdı her gün o saizen i vuruldum transfer den 4 gün önce de o süt gibi serum u taktı transfer günü transfer den önce kasılmayı önleyici serum taktı transferden sonra da o süt gibi olan serum u taktıPeki canim bekliyorumBelki bana bir faydası olur
MasaAllah canim. İnşaallah sağlıklı bir seilde bebişin sana sıkıca tutunur.Kuanzimi benim eşim mikro tese ameliyatından önce kullandı.Bence senin doktorun çok iyi. Nerede tedavi görüyorsunuz doktorun kim di?Elleri öpülesi kişi bence. Benim doktor yumurta toplama işlemi olduktan sonra yanıma bile gelmedi. Hemşire bilgi verdi.Evet hikaye burda başlıyor hocama tamam dedim yeniden toplayalım 2 ay boyunca vitamin takviyesi verdi Kuenzim Q10 vb listesi var atacağım onu onlara ek gluthıon diye bir vitamin iğnesi verdi bu gluthıon u damar yolu ile alıyorsun haftada bir bu gluthıon da vücuttaki sigara alkol ve tüm kimyasalların zararlarını vücuttan atıyor neyse ben 2 ay kıllandım gecen ay yumurtalar toplandı bu sefer 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu donduruldu akabinde bu ay transfer yapmaya karar verince doktor transfer e kadar bana saizen diye bir büyüme hormonu iğnesi aldırdı her gün o saizen i vuruldum transfer den 4 gün önce de o süt gibi serum u taktı transfer günü transfer den önce kasılmayı önleyici serum taktı transferden sonra da o süt gibi olan serum u taktı
Bu arada çok geçmiş olsun.Epey şeyler geçirmişsinBen genç kızken enfeksiyon kaptım tüplerimin çürüdügünü genç kızken öğrendim o yüzden evlenince hiç beklemeden tüp bebeğe geçtim bir doktor vardı doç du o ameliyat ile tüplerimi aldı miyom ve poliplerimi aldı akabinde yumurta topladı 1 adet 5Aa 2 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluştu (eşimde içki sigara yok bende ise ikiside yoğun olarak mevcut ) neyse transfer aşamasına geldik ilk transfer 1 adet 5AA oldu negatif sonuçlandı Peşine 2. Transfer için gittim orada doktorum 2 adet 5. Gün embriyosu transfer etti (ilk transfer den farklı olarak transfer günü bir serum taktılar süt kıvamında bir serum ) o transferimde 7. Gün kan değerim 10 çıktı sonda düştü kimyasal oldu geriye kaldı 2 adet 6. Gün embriyosu onları transfer için gittiğimde doktorumun (doç) oradan ayrıldığını söylediler beni o hastanenin Prof u ile görüştürdüler oda bana kalan son 2 embriyoyu (6. Gün embriyosu ) transfer etmek istemediğini söyledi yeniden yumurta toplamak istediğini söyledi
Acıbadem kozyatagı şubesi doktorum da cem fıçıcıoğlu idi bebeğim tutarsa gidip ellerinden öpeceğim bu doktorda ilk ti çünkü önceki iki olumsuz transferin mahcubiyeti ile çok mücadele etti hissettim gerçektenMasaAllah canim. İnşaallah sağlıklı bir seilde bebişin sana sıkıca tutunur.Kuanzimi benim eşim mikro tese ameliyatından önce kullandı.Bence senin doktorun çok iyi. Nerede tedavi görüyorsunuz doktorun kim di?Elleri öpülesi kişi bence. Benim doktor yumurta toplama işlemi olduktan sonra yanıma bile gelmedi. Hemşire bilgi verdi.
Teşekkür ederim canım inşallah buradaki herkes pozitifi görürHayırlı olsun canım hemen ekliyorum
Mart ayının topikleri%90 pozıtıf olmustu inşallah bizim nisan topigi de %100 olurTeşekkür ederim canım inşallah buradaki herkes pozitifi görür
Mart ayının topikleri%90 pozıtıf olmustu inşallah bizim nisan topigi de %100 olurhepimiz pozitif alırız insallah sizin hikayeniz nedi