Adetliyken söylememişti kaç olduğunu normal demişti en son 31 i kontroldü yarın transfer işteAdetliyken kaç ölçülmüştü. O kadar olmamıştır sanırım kaç gün oldu ölçüm yapılalı
Şuan acile geldim önümde 10 kişi var 1 saat sonra anca kan versem 1 saate çıkıyor Muş kan sonucu yani Yaklaşık 24.00 de sonucu öğrenmiş olurum valla sonuçtan sonra söyleyeyimO ozdenkocak88 gidiyormusunuz kan vermeye. Valla doktor sigara için ne önerdi söylerseniz bize de faydanız olur çok merak ettim
İçini ferah tut canım iyi düşün iyi olsunAdetliyken söylememişti kaç olduğunu normal demişti en son 31 i kontroldü yarın transfer işte
Bekliyorum canim ozelliklede sonucunu insaAllah pozitif çıkar. Topike ilk pozitif yazılır.Şuan acile geldim önümde 10 kişi var 1 saat sonra anca kan versem 1 saate çıkıyor Muş kan sonucu yani Yaklaşık 24.00 de sonucu öğrenmiş olurum valla sonuçtan sonra söyleyeyimuyumazsanız
İnşallah canım sağol, bakalım yarın nasıl olacakİçini ferah tut canım iyi düşün iyi olsun5 günde o kadar olmaz en fazla 15 olmuştur
Aslında bugun 7. Günüm ama gece yarısına geldi 8. Günüm sayılırBekliyorum canim ozelliklede sonucunu insaAllah pozitif çıkar. Topike ilk pozitif yazılır.
Evde hiç test yapmış mıydın canım? Bence az da olsa bir değer çıkar inş çok güzel değerler söylersin bize bekliyoruz heyecanlaAslında bugun 7. Günüm ama gece yarısına geldi 8. Günüm sayılır5. Gün çift embriyo bugun belli olur mu ki kanda
İnşallah inşallahEvde hiç test yapmış mıydın canım? Bence az da olsa bir değer çıkar inş çok güzel değerler söylersin bize bekliyoruz heyecanla
İlk kanda çıkıyor sonra idrara geçiyor diye biliyorum canım. Hadi hayırlısı olsun insaAllahAslında bugun 7. Günüm ama gece yarısına geldi 8. Günüm sayılır5. Gün çift embriyo bugun belli olur mu ki kanda
Ben de merak ettim O ozdenkocak88 mutluluktan buraya yazmayı mı unuttunO ozdenkocak88 canim çıkmadı mı sonuç. Meraktan uyuyamadım.
Evet ya unuttu haber vermeyi. Valla sanki kendi sonucumu öğreneceğim. Çok heyecanlı böyle beklemek.
2 dk önce aktifmiş aslındaEvet ya unuttu haber vermeyi. Valla sanki kendi sonucumu öğreneceğim. Çok heyecanlı böyle beklemek.
22.49 da kan verdimEvet ya unuttu haber vermeyi. Valla sanki kendi sonucumu öğreneceğim. Çok heyecanlı böyle beklemek.
22.49 da kan verdim halen sonuç bekliyorum
Kaçta çıkar demişlerdi? Korkma kuzum olumlu sonuç alacaksın bence22.49 da kan verdimhenüz sonuç çıkmadı çok korkuyorum
Dua edelim canim insaAllah pozitif olur.22.49 da kan verdimhenüz sonuç çıkmadı çok korkuyorum
İki saatte çıkıyor sanırım.Kaçta çıkar demişlerdi? Korkma kuzum olumlu sonuç alacaksın bence
51.32 geldi kızlar 7. Gün bugun nasılİki saatte çıkıyor sanırım.
51.32 gelmiş 7. Gün İçin iyi dimiKaçta çıkar demişlerdi? Korkma kuzum olumlu sonuç alacaksın bence