Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hikayem yumurta rezervim biraz düşükmüş eşimde de ileri hateketlilik de ve şekil bozukluğunda sorun vardı.3 tane kimyasal gebeliğim var,1 aşılama ve 1 tüp bebek denememiz var tabi bunlardan hiç biri olumlu sonuçlanmadı

İnsaAllah bu tedavin olumlu olur canım. Mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

Günaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Tabiki de ederim canim. Rabbim bu güzel günde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin İnsaAllah. Sorunsuz kolaylıkla pozitif görürsün insaAllah canım benim.Allah isteyen herkese anneliği eşlerimize babaliğı tattirmayi nasip etsin İnsaAllah. Benimde 8 nisan ben de çok heceyanliyim. Allah kolaylık versin hepimize.

Amin canım inşallah sağol.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin yüzü gülsün inşallah

Günaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Hiç korkmayın azıcık sıkışık olsanız yeterli 2 dakka içinde transfer ediyorlar ve şöyle söyleyim genelde ilk tedavi ilk transfer de tutunuyor

Hiç korkmayın azıcık sıkışık olsanız yeterli 2 dakka içinde transfer ediyorlar ve şöyle söyleyim genelde ilk tedavi ilk transfer de tutunuyor
Ay inşallah böyle stresli zamanlarda hiç tanımadığın görmediğin insanlardan umutlu , güzel mesajlar almak beni çok mutlu etti Allah razı olsun

Ay inşallah böyle stresli zamanlarda hiç tanımadığın görmediğin insanlardan umutlu , güzel mesajlar almak beni çok mutlu etti Allah razı olsun
Hepimiz o yollardan geçtik stres olmayın yeter hangi merkezde tedavi görüyorsunuz birde kaç Embryo transfer edilecek

Kızlar siz birşey danışmak istiyorum. 3. tüp bebek tedavimdeyim, biri tutmadı biride boş gebelik ile sonuçlandı. Bende herhangi bir problem yok eşim azosperm ancak tesa ile sperm bulunuyor. Aret kamar hocada tedavi oluyorum. Bir defa yumurta toplattım 20 yumurta toplandı 14 ü olgundu 11 embriyo oluştu ancak 5. güne kalan yalnızca 1 embriyo oldu. Bu süre zargında gonalf 225 ve sabah akşam 1 tablet klomen kullandım. Bir embriyom kaldığı için bir sefer daha yumurta toplatmaya karar verdim. bu sefer hoca yumurta kalitesini bozmama adına yalnıca klomen ile takip yaptı 2 kutu kullandım, kontrole gittiğimde artık klomende kullanmam yalnızca vitaminlere devam etmem gerektiğini söyledi. Ancak bu şekilde yumurtalrım tabi hızlı büyümüyor. 2. yumurta toplatma tedavisine başlayalı bugün 13. günüm. 4 5 yumurtam var 15,18, 11 falan. Benim gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum bu süreç normal mi sizce. İlaçsız tedavi olmadım daha önce ne bilim aklım karıştı. ilkinde 20 toplandı, daha önceki tedavimde 19 toplanmıştı. Şİmdi ilaç kullşanmadığım için fazla yumurtam yok.

Bence kaç yumurta topladığı degil embriyo yada yumurta kalitesi daha önemli benim ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu tabi toplam 4 embriyo oldu 2 transfer oldum biri kimyasal biri de hiç tutmadı akabinde 2 ay vitamin takviyesi yapıldı 2. Opuda yumurta daha az dı 8 adet e düştü bende düşünce çok üzüldüm 6 tane 5. Gün kaliteli embriyo oluştu bu ay 2 adet transfer edildi ve dün 7. Günde pozıtıfı gördüm yani sayı degil bence kalite daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…