- 11 Ocak 2021
- 188
- 232
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaAllah bu tedavin olumlu olur canım. Mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Benim hikayem yumurta rezervim biraz düşükmüş eşimde de ileri hateketlilik de ve şekil bozukluğunda sorun vardı.3 tane kimyasal gebeliğim var,1 aşılama ve 1 tüp bebek denememiz var tabi bunlardan hiç biri olumlu sonuçlanmadı
Tabiki de ederim canim. Rabbim bu güzel günde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin İnsaAllah. Sorunsuz kolaylıkla pozitif görürsün insaAllah canım benim.Allah isteyen herkese anneliği eşlerimize babaliğı tattirmayi nasip etsin İnsaAllah. Benimde 8 nisan ben de çok heceyanliyim. Allah kolaylık versin hepimize.Günaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Amin canım inşallah sağol.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin yüzü gülsün inşallahTabiki de ederim canim. Rabbim bu güzel günde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin İnsaAllah. Sorunsuz kolaylıkla pozitif görürsün insaAllah canım benim.Allah isteyen herkese anneliği eşlerimize babaliğı tattirmayi nasip etsin İnsaAllah. Benimde 8 nisan ben de çok heceyanliyim. Allah kolaylık versin hepimize.
Hiç korkmayın azıcık sıkışık olsanız yeterli 2 dakka içinde transfer ediyorlar ve şöyle söyleyim genelde ilk tedavi ilk transfer de tutunuyorGünaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Ay inşallah böyle stresli zamanlarda hiç tanımadığın görmediğin insanlardan umutlu , güzel mesajlar almak beni çok mutlu etti Allah razı olsunHiç korkmayın azıcık sıkışık olsanız yeterli 2 dakka içinde transfer ediyorlar ve şöyle söyleyim genelde ilk tedavi ilk transfer de tutunuyor
İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur Rabbim dualarımızı kabul etsin benimde saat 15:00'da transferim aşırı heyecanlıyımGünaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Hadi inşallah sizinde hayırlı olsunİnşallah bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur Rabbim dualarımızı kabul etsin benimde saat 15:00'da transferim aşırı heyecanlıyım
Amin inşallah Rabbim hepimizin ve görmediğimiz duymadığımız evlat isteyen herkesin kucağını doldursun bu mübarek günlerde bir sevincimiz de evlat sevinci olsun inşallahİnsaAllah bu tedavin olumlu olur canım. Mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
Hepimiz o yollardan geçtik stres olmayın yeter hangi merkezde tedavi görüyorsunuz birde kaç Embryo transfer edilecekAy inşallah böyle stresli zamanlarda hiç tanımadığın görmediğin insanlardan umutlu , güzel mesajlar almak beni çok mutlu etti Allah razı olsun
Allah kolaylık versin canım benim. Dualarim bugün transfer olacak herkes için. İnsaAllah pozitifleri birlikte görürüz.Kızlar nolur bana da dua edin benimde saat 15:00'da transferim var
İnşallah güzel haberleri birlikte alalımİnşallah bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur Rabbim dualarımızı kabul etsin benimde saat 15:00'da transferim aşırı heyecanlıyım
Acıbadem Kozyatağı . 5. Gün tek embriyoHepimiz o yollardan geçtik stres olmayın yeter hangi merkezde tedavi görüyorsunuz birde kaç Embryo transfer edilecek
Cem hoca degil mi hocanızAcıbadem Kozyatağı . 5. Gün tek embriyo
Yok Selçuk Selçuk doktorumCem hoca degil mi hocanız
Bence kaç yumurta topladığı degil embriyo yada yumurta kalitesi daha önemli benim ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu tabi toplam 4 embriyo oldu 2 transfer oldum biri kimyasal biri de hiç tutmadı akabinde 2 ay vitamin takviyesi yapıldı 2. Opuda yumurta daha az dı 8 adet e düştü bende düşünce çok üzüldüm 6 tane 5. Gün kaliteli embriyo oluştu bu ay 2 adet transfer edildi ve dün 7. Günde pozıtıfı gördüm yani sayı degil bence kalite daha önemliKızlar siz birşey danışmak istiyorum. 3. tüp bebek tedavimdeyim, biri tutmadı biride boş gebelik ile sonuçlandı. Bende herhangi bir problem yok eşim azosperm ancak tesa ile sperm bulunuyor. Aret kamar hocada tedavi oluyorum. Bir defa yumurta toplattım 20 yumurta toplandı 14 ü olgundu 11 embriyo oluştu ancak 5. güne kalan yalnızca 1 embriyo oldu. Bu süre zargında gonalf 225 ve sabah akşam 1 tablet klomen kullandım. Bir embriyom kaldığı için bir sefer daha yumurta toplatmaya karar verdim. bu sefer hoca yumurta kalitesini bozmama adına yalnıca klomen ile takip yaptı 2 kutu kullandım, kontrole gittiğimde artık klomende kullanmam yalnızca vitaminlere devam etmem gerektiğini söyledi. Ancak bu şekilde yumurtalrım tabi hızlı büyümüyor. 2. yumurta toplatma tedavisine başlayalı bugün 13. günüm. 4 5 yumurtam var 15,18, 11 falan. Benim gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum bu süreç normal mi sizce. İlaçsız tedavi olmadım daha önce ne bilim aklım karıştı. ilkinde 20 toplandı, daha önceki tedavimde 19 toplanmıştı. Şİmdi ilaç kullşanmadığım için fazla yumurtam yok.
Ha siz özel olarak Selçuk hocaya gidiyorsunuz oda Acıbadem le anlaşmalı ondan ben direk orda tedavi gördüm hemşireler çok ilgilidir temiz hastanedir hiç stres yapmayınYok Selçuk Selçuk doktorum