Esim azosperm olduğu için mikro tese ameliyatı oldu Spermatid yuvarlak hücreler çıktı.Yuvarlak hücrelerle yumurta birleştiği zaman elektrikle uyarma yapılıyormuş sanırım. Rosi de bu galiba bende internetten baktım canım.Aynen öle pozitif düsün hep,iyi olmak zorundayizrosi dedgin dollenme teknigimi onu tam bilmiorum ama pixi piezzo yu biliorum bizimde ole oldu hatta onun gibi bisi mi?
Benim eşimde kansere bağlı azospermi oluştu. Dondurulmuş spermlerle deniyoruz. Bu dediğinizi ilk defa duydum. Hangi şehirdesiniz? Bi umut oldunuz bana gerçektenEsim azosperm olduğu için mikro tese ameliyatı oldu Spermatid yuvarlak hücreler çıktı.Yuvarlak hücrelerle yumurta birleştiği zaman elektrikle uyarma yapılıyormuş sanırım. Rosi de bu galiba bende internetten baktım canım.
Zonguldak canim.Ankarada tedavi görüyoruz. Eşim Kaan Aydos hocada mikro tese oldu. Benim tüp bebek sürecimde Centrum hastenesinde başladı. Bu kadar düşük şansla pozitif görürsem herkese umut olsun diye direk konu açacağım zatenBenim eşimde kansere bağlı azospermi oluştu. Dondurulmuş spermlerle deniyoruz. Bu dediğinizi ilk defa duydum. Hangi şehirdesiniz? Bi umut oldunuz bana gerçekten
Valla benim içinde geçmiyor canim. Süreç hep beklemeliBugün 4. Günüm zaman geçmiyor sanki
13ünde dedi doktorlar. Beklerim büyük ihtimalle o zamana kadarValla benim içinde geçmiyor canim. Süreç hep beklemelikaçıncı gün test yapacaksın.
Yarın transferim var bugüne kadar süreç hızlı geçti inşallah bundan sonrası da su gibi geçer senin de az kalmış test gününe biraz daha sabırBugün 4. Günüm zaman geçmiyor sanki
Ay benimde transferime kadar çok hızlı geçmişti ama şimdi test tarihime kadar sanki zaman geçmiyorYarın transferim var bugüne kadar süreç hızlı geçti inşallah bundan sonrası da su gibi geçer senin de az kalmış test gününe biraz daha sabır
Bilmiyodum bu yöntemi insallah guzel sonuclar olur emeklerinizin karsiligini alirsiniz canimEsim azosperm olduğu için mikro tese ameliyatı oldu Spermatid yuvarlak hücreler çıktı.Yuvarlak hücrelerle yumurta birleştiği zaman elektrikle uyarma yapılıyormuş sanırım. Rosi de bu galiba bende internetten baktım canım.
Amin insaAllah canım. Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin insaAllah.Bilmiyodum bu yöntemi insallah guzel sonuclar olur emeklerinizin karsiligini alirsiniz canim
Ben içtim ama çok değil 2 gün 1’er bardak toplamda 2 bardak içtim. Reglinin 2. Günü rahim 4 mm, 11. Günü rahim kalınlığım 12 mm’di .Kızlar transferden önce nar suyu içen var mi hiç rahim duvarinin kalınlasmasinda etkiliymis artik arastira arastira herseyi duyuyoruz sizden deneyen var mi ogrenmek istedim
Bende duymuştum.Marketten hazır sıkılmış almıştım tadı çok kötüydü. icemedim zaten.Kızlar transferden önce nar suyu içen var mi hiç rahim duvarinin kalınlasmasinda etkiliymis artik arastira arastira herseyi duyuyoruz sizden deneyen var mi ogrenmek istedim
Güzel ilerlemis aslinda cogu kisi ise yaradigini yazmis bende aldim deniyorum bakalm ilk defaBen içtim ama çok değil 2 gün 1’er bardak toplamda 2 bardak içtim. Reglinin 2. Günü rahim 4 mm, 11. Günü rahim kalınlığım 12 mm’di .
Aynen kotu biraz tadı tarım kredi kooperatifinden aldim dondurulmus olarak bakalm kontrolde umarim sonuc iyi olur.Bende duymuştum.Marketten hazır sıkılmış almıştım tadı çok kötüydü. icemedim zaten.
Ben nar tükettim bu dönemde çok da severim. Salataların içinde kullandım bazen ara öğün olarak sade tükettim faydasını gördüm kalınlaştırdı.Kızlar transferden önce nar suyu içen var mi hiç rahim duvarinin kalınlasmasinda etkiliymis artik arastira arastira herseyi duyuyoruz sizden deneyen var mi ogrenmek istedim
Bende nar tüketmeyi düşünüyorum sizin ne kadar kalınlık oluştuBen nar tükettim bu dönemde çok da severim. Salataların içinde kullandım bazen ara öğün olarak sade tükettim faydasını gördüm kalınlaştırdı.
12.5 olmuştu yarın transferim var bu süreçte de daha çok kalınlaşmış olmasından korkuyorum açıkçası 17 mm üzeri gebelik oluşmuyormuşBende nar tüketmeyi düşünüyorum sizin ne kadar kalınlık oluştu
Adetliyken kaç ölçülmüştü. O kadar olmamıştır sanırım kaç gün oldu ölçüm yapılalı12.5 olmuştu yarın transferim var bu süreçte de daha çok kalınlaşmış olmasından korkuyorum açıkçası 17 mm üzeri gebelik oluşmuyormuş