Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba bugün öğleden sonra kasık agrısı yasamaya başladım adet sancısı gibi bu beni biraz korkuttu aranızda böyle bişe yasayan varmı acabna

Bende dün transfer oldum heyecanla bekliyorum test gununu insallah herkesinki pozitif olur.
Bide doktorum intralipid yaptirmamis soyledi pozitifi gorunce ama hic bi eczanede bulamiyorum acaba yardimci olabilecek varmi satan bildiginiz bi yer

Bu hastanede üretilen bir serum değil eczaneler üretip hastaneye veriyor ama sizin ki tüp bebek merkezi ise belki orada vardır bizim hastanede yoktu karşıdaki eczaneye hazırlatıyorlardı yani sizin orada olmasa bile doktorundan onay alırsan bizim Acıbadem de acil de bile yaptırırsın 🥰
Ya bana da serum lazim hangi eczane o acaba kargoyla Antalya ya gondermezmi acaba

Ya kızlar benim merak ettiğim bir şey var bu kan sulandırıcı veriliyor ya üç aydan sonra kesiyorlar. Kan pıhtılaşması varsa sonuna kadar kullanılması gerekiyor. Ya kan pıhtılaşması varsa yine 3 aydan sonra bebeğin kalbi durmaz mı

Malesef yok sizin aldiginiz eczane hangisi
Eczanenin ismi yok işte hastanenin çevresinde 10 tane eczane var düşünün biz gidiyoruz hastaneye hastane artık eczanelerden birine (hangisi olduğunu bilemiyoruz ) haber veriyor bu serumu hazırlattırıyor sonra gözlem odasında bana serumu vermeye başlıyor gecen bir şansımı denedim sordum serumu takan hemşireye oda bana o bölgenin Acıbadem ine gitsinler dedi

Eklentiler

• 1A011CC5-6B7E-41E5-9865-D53B995C2B5B.jpeg
    1A011CC5-6B7E-41E5-9865-D53B995C2B5B.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 49
X