Diyarbakırda tüp bebekte başarı oranı en yüksek doktor zeki akkum mudur ben de bu aralar araştırıyorum uğur değer zeki akkum ve Talip Gül duyuyorumEvet çok memnunum. Eğer diyarbakırda yapacaksanız kesinlikle başka merkezde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyarbakırda tüp bebekte başarı oranı en yüksek doktor zeki akkum mudur ben de bu aralar araştırıyorum uğur değer zeki akkum ve Talip Gül duyuyorumEvet çok memnunum. Eğer diyarbakırda yapacaksanız kesinlikle başka merkezde
Talip gülü bilmiyorum ama genel olarak bahçeçi iyi zatenDiyarbakırda tüp bebekte başarı oranı en yüksek doktor zeki akkum mudur ben de bu aralar araştırıyorum uğur değer zeki akkum ve Talip Gül duyuyorum
İnşallah hiç bişey olmaz Allahın izni ile alcaz kucağımıza sen test yaptın mıBana da doktor kan sulandırıcıyi kesmemi söyledi. Benim akıntı da sarı kahve arası bı renge döndü. İnşallah kırmızıya dönmez çok korkuyorum
Şuan devam ediyor mu benim dün 2 kere oldu şuan çok şükür bişeyim yokİnşallah hiç bişey olmaz Allahın izni ile alcaz kucağımıza sen test yaptın mı
Bende o testten yaptım negatif çıktı diğer bütün testler pozitif o markaya çok güvenmiyorumYa kızlar bugün transferin 6. Günü prodoctor gebelik testi yaptım silik çıktı snra baktım netten yanlış gösteriyor yalancı pozitif gösteriyor diyorlar moralim çok bozuldu
Ay beraber öğrencez inşallah pozitif görürüz bizimle büyümeye devam ediyordur bebeklerimizYaa inşallah canım dün biraz daha devam etti hatta gece hiç uyuyamadım bugün kırmızıya dönerse diye ama çok şükür kırmızılar gelmedi şimdilik 29u cumartesi test günüm 5. Gun embriyosu ama doktorum yine de 12. Gün test istedi. Öncesinde yapma dedi
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız kucaklarımza inşallahMerhabalar ben de 17 Nisan'da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 Mayıs'ta test yaptırmamı istedi ama ben dayanamadım o kadar heyecanlıyım ki 7.günü ve 9.günü yani bugün test yaptım. Çok net şekilde 2.çizgi var şu an. Yarın da kan verip salı gününe kadar takip edeyim diyorum. Benim için de dua edin ne olur
İnşallah rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Sadece kendim için değil isteyen herkese rabbim nasip etsin evlat sahibi olmayıHayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız kucaklarımza inşallah
Merhaba aşılama sonrası 15.günde kan testi yaptırdım 59.1 çıktı hamilemiyim yaniCanım hayırlı uğurlu olsun benim de 7. Gün 51,32 idi akabinde aşağıdaki keseyi gördük
Hayırlı olsun canim hamilesinNe zaman transfer oldun kaçıncı gün embriyosu birde yaşı söylersen seni de ekleyeyim listeye.Kızlar hamilemiyim cevap lütfen
Hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsunKızlar hamilemiyim cevap lütfen
İnşallah canım 33 yaşındayım 11 nisanda aşılama oldum 25 nisanda kan testinde 59.1 çıktı betaHayırlı olsun canim hamilesinNe zaman transfer oldun kaçıncı gün embriyosu birde yaşı söylersen seni de ekleyeyim listeye.
Pardon canim senin aşılama imiş.Merhaba aşılama sonrası 15.günde kan testi yaptırdım 59.1 çıktı hamilemiyim yani
Amiinnn inşallah canım Yok yaa yapamadim cesaretim yokİnşallah hiç bişey olmaz Allahın izni ile alcaz kucağımıza sen test yaptın mı
İnşallah canım inşallah güzel haberler alırız sen idrar testi falan yaptın mı?Ay beraber öğrencez inşallah pozitif görürüz bizimle büyümeye devam ediyordur bebeklerimiz
Yok canım çok şükür benim de devam etmiyorŞuan devam ediyor mu benim dün 2 kere oldu şuan çok şükür bişeyim yok
Ben de 17sinde transfer oldum benim test tarihim de 29 nisan ben idrar testi yapmadım direk kan testi yaptıracağım inşallah inşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhabalar ben de 17 Nisan'da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 Mayıs'ta test yaptırmamı istedi ama ben dayanamadım o kadar heyecanlıyım ki 7.günü ve 9.günü yani bugün test yaptım. Çok net şekilde 2.çizgi var şu an. Yarın da kan verip salı gününe kadar takip edeyim diyorum. Benim için de dua edin ne olur
Ben dayanamadım 2 kez idrar testi yaptım çok net bir şekilde çıktı ama yine de içimde korku var tabi inşallah arka arkaya güzel haberler gelirBen de 17sinde transfer oldum benim test tarihim de 29 nisan ben idrar testi yapmadım direk kan testi yaptıracağım inşallah inşallah hepimiz güzel haberler alırız