Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa🤦🏼‍♀️ 7. Günde başlar mi adet kanaması?
Sanmıyorum canım adet kanaması için erkendir bence tutunma kanaması olabilir ben yaşamadım ama yasayan çok var inşallah öyledir kan testin kaçın da 🤗

asıl sormak istediğimi soramadan göndermişim yazıyı :KK70:
taze transfere göre donmuş embriyo daha iyi demiş çoğu.. açıkçası bu beni biraz korkuttu.. taze transfer ile hamile kalanlar var mı? benim tüp bebek deneyimi olan arkadaşım nar suyu içmemi söyledi. tutunmaya çok yararlıymış ben de dünden itibaren başladım içmeye. ve yine burda dut kurusu, havuç suyu, ve kabak çekşirdeği okudum. kabak sürekli yediğim bir çekirdek zaten. havuç suyunu da tüketmeye başlayayım madem...
Ben varım ilk gebeligimde taze transfer olmuştum 3.gün embriyosu ve tutmuştu önemli olan rahminin embriyoyu besleyip tutunmasını sağlaması taze dondurulmuş bana gore fark etmiyor zamanı yiycem ekmeği varsa geliyor allah nasip eder inşallah sanada 🙏♥️

Test yaptım 6. Gün hafif silik çıktı ama yanlış çıkıyormuş bu erkek gebelik testlerinde sevinemedim açıkçası. Prodoctorun
6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandım 😅 bence sende biraz sabret edemiyorsan 8.günü falan tekrar bak bence sıkılar umut yüksektir 😘

Sanmıyorum canım adet kanaması için erkendir bence tutunma kanaması olabilir ben yaşamadım ama yasayan çok var inşallah öyledir kan testin kaçın da 🤗
Yaa inşallah canım dün biraz daha devam etti hatta gece hiç uyuyamadım bugün kırmızıya dönerse diye ama çok şükür kırmızılar gelmedi şimdilik ☺️ 29u cumartesi test günüm 🥰 5. Gun embriyosu ama doktorum yine de 12. Gün test istedi. Öncesinde yapma dedi🤷🏼‍♀️

6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandım 😅 bence sende biraz sabret edemiyorsan 8.günü falan tekrar bak bence sıkılar umut yüksektir 😘çıkma

X