- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
cok haklısın canım ama iş yerimde stres ister istemez oluyor. mümkün olduğunca sakin olmaya calısacagımStresten uzak dur en önemlisi hamilelik dönemi çok önemli bebekler üzerinde
Kan testi yarın yaptırmak için erken mi ? 10. Gün de mi yapsam ?Var tabitebrik ederim
Ben 9.gunde yaptirdim kuzum 138 cikti. 3.gun embriyosuydu. Sende yaptirabilirsin benceKan testi yarın yaptırmak için erken mi ? 10. Gün de mi yapsam ?
Bundan önce bir tüp bebek sürecim oldu. Tuttu fakat sonradan değerlerim düşüp düşükle sonuçlandı. Korkuyorum gerçekten ya yine aynı olursa diye. Ama doktor değiştim gerçiBen 9.gunde yaptirdim kuzum 138 cikti. 3.gun embriyosuydu. Sende yaptirabilirsin bence
Kaça kadar çıkıp düştü canımBundan önce bir tüp bebek sürecim oldu. Tuttu fakat sonradan değerlerim düşüp düşükle sonuçlandı. Korkuyorum gerçekten ya yine aynı olursa diye. Ama doktor değiştim gerçi
İlk 11. Gün 200 çıktı iki gün sonra aynıydı değer yükselmedi de düşmedi de.Kaça kadar çıkıp düştü canım
Böylede panik oldum cokkızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değerPozitif gelmiştest yaptırmadan önce o kadar gergndim ve sinirliydim ki sigara yakacaktım tüp bebekte bırakmıstım test yapim bi dedim böyle bir sonuç gördüm. bu zamana kadar hiç dikkat etmedim ne yemeli ne içmeliyim kızlar
Relax canım. Kimse senden ve bebeginden kıymetli degil. Sen simdi ona iyi bak büyüsün
Ben çerez tüketiyorum günlük. Kahhvalti da da özellikle 1 avuc ceviz ve hergun 1 yumurta. Yesillik cook yiyorum. Paketli gıdaları azalttim. Ve en önemlisi de gunde 3 lt su içiyorum.
Evet canım var 2 gün sonra tekrar yaptır iki kat ve daha fazlasına çıkacaktırkızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değer
Bana da doktor kan sulandırıcıyi kesmemi söyledi. Benim akıntı da sarı kahve arası bı renge döndü. İnşallah kırmızıya dönmezDoktorumla görüştüm kan sulandırıcıyı kesmemi söyledi
Tesekkür ederim canım insallah güzelce katlanarak giderEvet canım var 2 gün sonra tekrar yaptır iki kat ve daha fazlasına çıkacaktırben 9. Gün yaptırmıştım 295 çıkmıştı 11. Gün 870 14. Gün 3072 çıkmıştı tebrik ederim şimdiden
Merhaba. Beni de ekler misiniz listeye. Persembe gunu 3. Gun embriyosu transfer edilecek. Taze transfer olacak. Insallah pozitifi de paylasirim.
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 3.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan @Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan H Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan @Hzl07 5.gün embriyosu 25 11 nisan Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 36 13 nisan @anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan @Sayuluku 3.gün embriyosu 31 8 nisan @mucizeusa 3.gün embriyosu 32 11 nisan @ayfergokce 5.gün embriyosu 32 8 nisan @biber89 5.gün embriyosu 14 nisan @Melina007 5.gün embriyosu 32 26 nisan M m_ldk 5.gün embriyosu 27 19 nisan @gizem2607 3.gun embriyosu 32 20 nisan @melekgungor 5.gün embriyosu 32 26 nisan
Canım hayırlı uğurlu olsunKizlarrrr 7.gunde betahcg verdim 56 sonuç
Canım yaş kaç sorun ne idi hangi merkezde tedavi görüyorsunMerhaba. Beni de ekler misiniz listeye. Persembe gunu 3. Gun embriyosu transfer edilecek. Taze transfer olacak. Insallah pozitifi de paylasirim.
Allah korusun kotu ihtimalleri dusunmeyelimBundan önce bir tüp bebek sürecim oldu. Tuttu fakat sonradan değerlerim düşüp düşükle sonuçlandı. Korkuyorum gerçekten ya yine aynı olursa diye. Ama doktor değiştim gerçi
Canim sen kacinci gun gitmistin kese gormeyeCanım hayırlı uğurlu olsunbenim de 7. Gün 51,32 idi akabinde aşağıdaki keseyi gördük
Yasim 30. Anh degerim 0.64 tu. Tuplerim de ve yumurtaliklarimda yapisiklik vardi. Ameliyat oldum tuplerimi baglattim.Canım yaş kaç sorun ne idi hangi merkezde tedavi görüyorsun
29 Mart transfer oldu 10 nisan kan sonucu günümdü birde 12 nisan kan a baktı 18 nisanda keseye baktı 3 Mayıs a kalp günü verdiCanim sen kacinci gun gitmistin kese gormeye
Ya kızlar bugün transferin 6. Günü prodoctor gebelik testi yaptım silik çıktı snra baktım netten yanlış gösteriyor yalancı pozitif gösteriyor diyorlar moralim çok bozulduinsallah canım transfer günü sayılmıyor deniliyor kimi sayılıyor diyor benimde kafam karıstı: