Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaça kadar çıkıp düştü canım
İlk 11. Gün 200 çıktı iki gün sonra aynıydı değer yükselmedi de düşmedi de.
Üç gün sonra 190 oldu iki gün sonra da 150 oldu ama günlerce gidip kan verdim doktor istediği için ama sürekli aynıydı tamamen düşmedi. En son ilaçları kestik iğneleri bıraktık değerler düşmedi yine de. Sonra baktım et parçası geldi beyaz olarak iki tane

kızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değer
Evet canım var 2 gün sonra tekrar yaptır iki kat ve daha fazlasına çıkacaktır ben 9. Gün yaptırmıştım 295 çıkmıştı 11. Gün 870 14. Gün 3072 çıkmıştı tebrik ederim şimdiden

Evet canım var 2 gün sonra tekrar yaptır iki kat ve daha fazlasına çıkacaktır ben 9. Gün yaptırmıştım 295 çıkmıştı 11. Gün 870 14. Gün 3072 çıkmıştı tebrik ederim şimdiden
Tesekkür ederim canım insallah güzelce katlanarak gider

Merhaba. Beni de ekler misiniz listeye. Persembe gunu 3. Gun embriyosu transfer edilecek. Taze transfer olacak. Insallah pozitifi de paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…