Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. benim de inşallah bu hafta taze transferim olacak. dün opu yapıldı. bu gün arayacak hemşirem durum hakkında bilgi vermek için. doktor bizimkilere 7 yumurta gayet iyi demiş. muhtemelen taze olacak demiş. yalnız benim opu uzun sürmüş yaklaşık 1,5 saat dedi annem. uyandırmakta da zorlanmışlar. göğüs kafesimde tam orta kısım çok ağrıyor dün üstüne yatarken zorlandım bu gün biraz daha hafifledi gerçi..
Benim 12 yumurtam 15 dk içinde toplanmıştı uyutulduktan yarım saat sonra ayıldım saate bakmıştım . 2-3 gün hafif acı dışında bir şeyim olmadı

kızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değer

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-25 at 16.09.09.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-25 at 16.09.09.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 67
Çok dikkat et ani hareket etme uzanma hareketleri yapma ve kesinlikle sigara kullanma
test yaptırmadan önce o kadar gergndim ve sinirliydim ki sigara yakacaktım tüp bebekte bırakmıstım test yapim bi dedim böyle bir sonuç gördüm. bu zamana kadar hiç dikkat etmedim ne yemeli ne içmeliyim kızlar

test yaptırmadan önce o kadar gergndim ve sinirliydim ki sigara yakacaktım tüp bebekte bırakmıstım test yapim bi dedim böyle bir sonuç gördüm. bu zamana kadar hiç dikkat etmedim ne yemeli ne içmeliyim kızlar
Dengeli beslen sağlıklı şeyler tüket. Cola,cips,salam, sucuk, sosis, maydonoz uzak dur, bitki çayı içme kısacası işlenmiş yapay gıdaları tüketme bana doktorum hiç yasak koymadı ama ben dikkatli beslendim

Stresten uzak dur en önemlisi hamilelik dönemi çok önemli bebekler üzerinde

Dengeli beslen sağlıklı şeyler tüket. Cola,cips,salam, sucuk, sosis, maydonoz uzak dur, bitki çayı içme kısacası işlenmiş yapay gıdaları tüketme bana doktorum hiç yasak koymadı ama ben dikkatli beslendim
tamam canım cok sağol avakado suyu falan okudum buralarda ama işe yarıyormu bilmiyorum

X