Canım öncelikle hayırlı olsun yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal durmazsa lekelenmen doktorunu hemen bilgilendir benim progestan fitil birikme yapmış ve lekelenmem vardı fitili kesince durdu şükür ama farklı ilaçlar verdi benim lekelenmem transferin 14.günüydü yerleşme kanaması değildim
Teşekkürler öncelikle tuvalet kağıdına geldi kanamam ve şuan yok regl ağrısı yaşamadım sadece içimde gaz ağrısı gibi bir ağrı varHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahdarısı başımıza ya aslında sormak istediklerim var birincisi ne kadar miktarda gelmişti akıntı ve ne kadar sürmüştü? İkincisi akıntı geldikten sonra adet sanciniz oldu mu? Çok mu soru sordum
Teşekkürler tekrardan umarım sağlıkla kucaklarımza alırız bebeklerimiziKesinlikle kendiniz hiçbir ilacı kesmeyin doktorunuzla görüşün bende öyle bir etki bırakmış olabilir ama sizde farklıdır Allah korusun bebeğe zarar verir
asıl sormak istediğimi soramadan göndermişim yazıyıKızlar selam. benim de inşallah bu hafta taze transferim olacak. dün opu yapıldı. bu gün arayacak hemşirem durum hakkında bilgi vermek için. doktor bizimkilere 7 yumurta gayet iyi demiş. muhtemelen taze olacak demiş. yalnız benim opu uzun sürmüş yaklaşık 1,5 saat dedi annem. uyandırmakta da zorlanmışlar. göğüs kafesimde tam orta kısım çok ağrıyor dün üstüne yatarken zorlandım bu gün biraz daha hafifledi gerçi..
Bende pcos var 25 tane yumurta toplandı o zaman doktorumuz transfer yapmayacagım cok yumurta topladıgımız ıcın rahim delik deşik tutmaz demişti ama biz uzaktan gelıyoruz tekrar gelmemız uzun zaman olur sansımızı deneyelım dedik ama tabi tutmadı kımyasal oldu. 2 ay sonra donmus transfer için gittim şimdi oğljm 3 yasında. Kardes ıcın mayısda baslayacagız bızde tekrar. Rabbim isteyen herkese nasıp etsın ınsallahasıl sormak istediğimi soramadan göndermişim yazıyı
taze transfere göre donmuş embriyo daha iyi demiş çoğu.. açıkçası bu beni biraz korkuttu.. taze transfer ile hamile kalanlar var mı? benim tüp bebek deneyimi olan arkadaşım nar suyu içmemi söyledi. tutunmaya çok yararlıymış ben de dünden itibaren başladım içmeye. ve yine burda dut kurusu, havuç suyu, ve kabak çekşirdeği okudum. kabak sürekli yediğim bir çekirdek zaten. havuç suyunu da tüketmeye başlayayım madem...
Merhaba bence doktora danışmadan fazla bir şey yiyip içmeyin benim de taze transfer pozitif şükür. Dengeli beslendim ayrıca hiçbir şey yapmadım. Rabbim ol derse oluyor ben sağlıksız olmadığı sürece yediklerimizin pek bir önemi olmadığını düşünüyorum . Diğer transferlerimde avokado yedim nar suyu içtim biri kimyasal gebelik oldu diğeri direk negatifti.asıl sormak istediğimi soramadan göndermişim yazıyı
taze transfere göre donmuş embriyo daha iyi demiş çoğu.. açıkçası bu beni biraz korkuttu.. taze transfer ile hamile kalanlar var mı? benim tüp bebek deneyimi olan arkadaşım nar suyu içmemi söyledi. tutunmaya çok yararlıymış ben de dünden itibaren başladım içmeye. ve yine burda dut kurusu, havuç suyu, ve kabak çekşirdeği okudum. kabak sürekli yediğim bir çekirdek zaten. havuç suyunu da tüketmeye başlayayım madem...
Doktorumla görüştüm kan sulandırıcıyı kesmemi söylediKesinlikle kendiniz hiçbir ilacı kesmeyin doktorunuzla görüşün bende öyle bir etki bırakmış olabilir ama sizde farklıdır Allah korusun bebeğe zarar verir
Benim de 5. Gün iki tane dondurulmuş transfer edildi.Merhaba siz erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptınız acaba?
Benim kaset test 7. Günde negatif çıktı çünkü.
Sonuç belli oldumuHerkese merhabaa.. :) Benim de 5. gün embriyosu. 15 Nisan transfer günümdü. Yarın transferimin 10. günü. Hem kendim test yapıcam sabaha hem de kan vermeye gidicem. 2 embriyo transfer edildi bu arada. Şuan çok çok çok heyecanlıyım uyku girmiyor gözüme. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba. Yok danışmadan asla kullanmam. vitaminlerin bile içeriğini gönderdim de öyle kullandım. macun vardı bitkisel içeriğini gönderdim yumurta toplama sürecinde arı sütünü sordum kullan iyi gelir dedi kullandım. sonuç için az önce aradılar. 7 yumurtamdan 7 si de döllenmiş. şoklardayım..........Merhaba bence doktora danışmadan fazla bir şey yiyip içmeyin benim de taze transfer pozitif şükür. Dengeli beslendim ayrıca hiçbir şey yapmadım. Rabbim ol derse oluyor ben sağlıksız olmadığı sürece yediklerimizin pek bir önemi olmadığını düşünüyorum . Diğer transferlerimde avokado yedim nar suyu içtim biri kimyasal gebelik oldu diğeri direk negatifti.
Var tabiBenim de 5. Gün iki tane dondurulmuş transfer edildi.
Bugün 7.günüm şimdi test alıp yaptım sizce var mı ?
Tebrik ederim sağlıkla artsınKizlar test sonucum 43 çıktı pozitif 3.gun embriyosu sanırım yeni tutunuyor inşallah güzel artar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Varsa ufaktan da olsa cikabilir sanki ama bence bir 3 gun daha bekleyin. Cunku surekli kan vermek zorunda kalacaksiniz.Kızlar bugun test versem cıkarmı acaba 5. Gün embrıyosu 19 unda transfer oldum
Böylede panik oldum cokVarsa ufaktan da olsa cikabilir sanki ama bence bir 3 gun daha bekleyin. Cunku surekli kan vermek zorunda kalacaksiniz.
Bende 19 unda transfer oldum idrar testi yapmak istiyorum ama çok korkuyorumKızlar bugun test versem cıkarmı acaba 5. Gün embrıyosu 19 unda transfer oldum
İnşallah canımTebrik ederim sağlıkla artsın
Ben kan verdim varsa cıkar diye düşünüyorumBende 19 unda transfer oldum idrar testi yapmak istiyorum ama çok korkuyorum
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Kalitesi neydi embriyonunBen kan verdim varsa cıkar diye düşünüyorum