- 23 Nisan 2023
- 150
- 80
- 30
Bnde belirti yok hiç korkuyorum o yüzdenİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Kalitesi neydi embriyonun
Bi belirti olmuyor hic canim bekleyecegiz gunumuzuBnde belirti yok hiç korkuyorum o yüzden
Doktorunuz kim?Yok ben istanbul Acıbadem de idim
Benim 12 yumurtam 15 dk içinde toplanmıştı uyutulduktan yarım saat sonra ayıldım saate bakmıştım . 2-3 gün hafif acı dışında bir şeyim olmadıKızlar selam. benim de inşallah bu hafta taze transferim olacak. dün opu yapıldı. bu gün arayacak hemşirem durum hakkında bilgi vermek için. doktor bizimkilere 7 yumurta gayet iyi demiş. muhtemelen taze olacak demiş. yalnız benim opu uzun sürmüş yaklaşık 1,5 saat dedi annem. uyandırmakta da zorlanmışlar. göğüs kafesimde tam orta kısım çok ağrıyor dün üstüne yatarken zorlandım bu gün biraz daha hafifledi gerçi..
Bence çok erken 10 gün bekleyin pozitif görseniz bile bazen kimyasal olabiliyor çok üzülürsünüzBende 19 unda transfer oldum idrar testi yapmak istiyorum ama çok korkuyorum
Bi belirti olmuyor hic canim bekleyecegiz gunumuzu
Bnce gününe göre iyikızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değer
insallah canım transfer günü sayılmıyor deniliyor kimi sayılıyor diyor benimde kafam karıstı:)Bnce gününe göre iyi
Belirtilerin var mıydı canımkızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değer
Kaçıncı gün embriyosukızlar bişe varmı sizce bugun transfer gününü saymazsak 6. gün panik yaptım cok baktıgımıda görmüyorum düşük mü değer
5. gün canımKaçıncı gün embriyosu
hiç belirtim yoktu hatta testte yapmayacaktım iş yerinde bir arkadas ile tartıştım tam sigara yakacaktım (tüp bebek sürecinde bırakmıştım) bir test yapayım yoksa içerim dedim böyle cıktı.Belirtilerin var mıydı canım
12. günde 200 den fazla çıkar değerin 2 katından fazla artıyor çünkü. Maşallah bence de var5. gün canım
o kadar mutlu oldum ki suan anlatamam insalalh allahın izniyle dediğin gibi olur canım :)12. günde 200 den fazla çıkar değerin 2 katından fazla artıyor çünkü. Maşallah bence de var
Belirtiler hep ilaç etkisi canım hemen hemen hiç belirti olmuyor benim cildim normalde çok kuru adet öncesi yağlanırdı bu sefer kuruydu ben ordan anladımBelirtilerin var mıydı canım
Çok dikkat et ani hareket etme uzanma hareketleri yapma ve kesinlikle sigara kullanmao kadar mutlu oldum ki suan anlatamam insalalh allahın izniyle dediğin gibi olur canım :)
test yaptırmadan önce o kadar gergndim ve sinirliydim ki sigara yakacaktım tüp bebekte bırakmıstım test yapim bi dedim böyle bir sonuç gördüm. bu zamana kadar hiç dikkat etmedim ne yemeli ne içmeliyim kızlarÇok dikkat et ani hareket etme uzanma hareketleri yapma ve kesinlikle sigara kullanma
Dengeli beslen sağlıklı şeyler tüket. Cola,cips,salam, sucuk, sosis, maydonoz uzak dur, bitki çayı içme kısacası işlenmiş yapay gıdaları tüketme bana doktorum hiç yasak koymadı ama ben dikkatli beslendimtest yaptırmadan önce o kadar gergndim ve sinirliydim ki sigara yakacaktım tüp bebekte bırakmıstım test yapim bi dedim böyle bir sonuç gördüm. bu zamana kadar hiç dikkat etmedim ne yemeli ne içmeliyim kızlar
Stresten uzak dur en önemlisi hamilelik dönemi çok önemli bebekler üzerindetest yaptırmadan önce o kadar gergndim ve sinirliydim ki sigara yakacaktım tüp bebekte bırakmıstım test yapim bi dedim böyle bir sonuç gördüm. bu zamana kadar hiç dikkat etmedim ne yemeli ne içmeliyim kızlar
tamam canım cok sağol avakado suyu falan okudum buralarda ama işe yarıyormu bilmiyorumDengeli beslen sağlıklı şeyler tüket. Cola,cips,salam, sucuk, sosis, maydonoz uzak dur, bitki çayı içme kısacası işlenmiş yapay gıdaları tüketme bana doktorum hiç yasak koymadı ama ben dikkatli beslendim