Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün sürüyor çatlatma iğnesinin etkisi gerçek pozitif gibi duruyor emin olmak için siz yarın kan verin

Arkadaşlar merhaba bende 10 nisanda 3.gün embriyosu 9 hücreli transfer edildi bugün 14. Günüm baya baya lekelenmem gelşyor basım ağroyor olmadıgına eminim test günüm yarın moralim bozuldu
Bence bugun test yaptirin pozitiflik varsa bir gunde degismez kanaatindeyim

Onun süresi herkese göre değişir fakat Dr unuzu arayın belki ilaç takviyesi yapar ihmal etmeyin
Progestan ipne fitil transferden sonra her gün devam ettim testi sordumda daha erken diyor yarın sabah vericem fakat lekelenmem devam ettiği için umudum yok bas agrımda var

merhaba benim sonucum pozitif ama 3 gündür lekelenmem var azalmadı iğneye rağmen geçmiyor korkuyorum beta baktırdık 2 kat artmış

Merhaba kızlar venim bugun trasnfer günü dahil 5. Günüm ve kasıgmda hafif bir agrı var ilk iki gün dayak yemiş gibi her yerim agrıyordu sonra gecti bugun şimdi kasıkta batma agrı tarzı bişe var böyle bişe yasayan varmı

Var canım aynı durumdayım ilaçlar vücudu gebeymiş gibi hazırlıyor benimde senden birgun önce oldu transferim aynıyız

18 Nisan'da 5.gun embriyosu transfer oldu. Bugün test yaptım. 5.gun bugün. Sonucu değerlendirebilirmusiniz arkadaşlar
Pozitif sonucunuz gözünüz aydin inşallah devamında gelir 2 güne bir yapın koyulasma varsa kan verin bende böyle yaptım değer düşük çıkıyor erken olunca stres yapmamış olursunuz bence tadını çıkarın pozitif testlerin

Bendede Sol kasigima sürekli batma ve agri vardi Bi ara bacağımada vurdu testte pozitif gordum şükürler olsunilk zamanlar tutunmaya çalışırken oluyor devamı gelir umarım

Benimde ilk yaptığım test böyleydi bu hafta kese görmeye gidicez 2 gün sonra koyulasmaya başlıyor 3.gun embriyosu 5.gun tutunmaya başlar bu kadar silik çıkması çok normal gözünüz aydin
Ayy inşallah oyledir salı günü kan vercem inşallah tutunur bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…