Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk yaptığım test böyleydi bu hafta kese görmeye gidicez🥰 2 gün sonra koyulasmaya başlıyor 3.gun embriyosu 5.gun tutunmaya başlar bu kadar silik çıkması çok normal gözünüz aydin
Sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah benim bu 3.deneme ilk negatif 2.dış gebelik oldu korkuyorum birazda

Sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah benim bu 3.deneme ilk negatif 2.dış gebelik oldu korkuyorum birazda
Insallah🙏korkmaniz çok normal ama kötü dusunmeyinki vücut strese girmesin 3.gun embriyolari geç tutunabiliyor embriyonun kendini tamamlaması 5 gün sonrasında rahime gömülmesi başlıyor ben 5.gun embriyosu transferi oldum transferin ilk günü tutun.aya başlamıştı bile anlamıştım ağrılardan. 4.gunde test yaptım böyle çıktı sizinde 7 güne geliyor pozitif testiniz çok normal 3 güne 2 gün kendini tamamlama süresi ekleyin sağlıkla ilerlesin insallah🙏

Var canım aynı durumdayım ilaçlar vücudu gebeymiş gibi hazırlıyor benimde senden birgun önce oldu transferim aynıyız
Ben iki gün rahattım bugun basladı hafif hafif ilk iki gün cok kötüydüm ama ilaçların pek fazla yan etkisini görmedşm acıkcası iğnelerden dolayı morarma hariç

Bendede Sol kasigima sürekli batma ve agri vardi Bi ara bacağımada vurdu testte pozitif gordum şükürler olsun🙏ilk zamanlar tutunmaya çalışırken oluyor devamı gelir umarım 🙏
Transfer sonrası bir saat sonra sag kasıgımda batma hissettim iki gün sürdü o batma. İkinci gün belim göğsüm sırtım hiç bir yerime dokunamıyordum öyle bir acı vardı dün gecti o acı bugunde kasık agrısı cıktı anlamadım

Arkadaşlar üç gündür süren lekelenmem bugün bitti baya azaldı regl başlamadı sizce iyiye işaret mi kan testimgünüm yarın sanırım gece heyecandan uyuyamıycam

Arkadaşlar merhaba bende 10 nisanda 3.gün embriyosu 9 hücreli transfer edildi bugün 14. Günüm baya baya lekelenmem gelşyor basım ağroyor olmadıgına eminim test günüm yarın moralim bozuldu
Genelde 11-12. Gun test gunu verılıyor sızın baya gec demıs doktorunuz suan kan versenız sonuc cıkar hakkınızda hayırlısı olsun kırmızı degılse korkmayın

Genelde 11-12. Gun test gunu verılıyor sızın baya gec demıs doktorunuz suan kan versenız sonuc cıkar hakkınızda hayırlısı olsun kırmızı degılse korkmayın
Sanırım bir daha testle ugrasmayım die 14. Gün dedi yarın sabahdan vericem fakat nasıl durcwm bilmiyorum korkuyorum

Transfer sonrası bir saat sonra sag kasıgımda batma hissettim iki gün sürdü o batma. İkinci gün belim göğsüm sırtım hiç bir yerime dokunamıyordum öyle bir acı vardı dün gecti o acı bugunde kasık agrısı cıktı anlamadım
Benimde İlk 2 gün belimin ortasındaki agri çok fazlaydı sanki düşmüşüm üstüne gibi çok ağrıdı sonra geçti şu an ben 14 günümdeyim 1700 lerde değerim kasık ağrıları hala ara ara oluyor bel ağrısı ilk iki gündeki çok farklıydı
1 haftadan sonra adet sancısı gibi ağrılar ve daha çok kasık batmaları devam ediyor

Benimde İlk 2 gün belimin ortasındaki agri çok fazlaydı sanki düşmüşüm üstüne gibi çok ağrıdı sonra geçti şu an ben 14 günümdeyim 1700 lerde değerim kasık ağrıları hala ara ara oluyor bel ağrısı ilk iki gündeki çok farklıydı
1 haftadan sonra adet sancısı gibi ağrılar ve daha çok kasık batmaları devam ediyor
Herkeste değişiyor demekki belirtiler.zaten bir belirti aramak içinde cok erken sanırıö

Cok tesekkur ederimm, doktoruma sonucu attim bakalim ne diyerek tekrar kan mi ister yoksa ultrason mu bilmiyorum 🤭
Burda okuduğumda kimilerine direkt kese randevusu verilmiş benim 13. Günüm 836 geldi bana tekrar kan ver dendi. Bugun icin ben veremedim yarin a direkt doktora muayene sırası aldim.kan i da yarin verecegim.2000 i gecmesi lazim normal sartlarda yarin. Insallah saglikla bir süreç geçiririz 🙏

Hanımlar ben şuan 6+4 üm dün gece 2 3 defa rahim kasılması yaşadım nedendir acaba bilgisi olan var mı 🙄 umarım bebeği düşürmeye çalışmıyordur vücut

P_20230423_155402_vHDR_Auto.jpg

Hanımlar ben şuan 6+4 üm dün gece 2 3 defa rahim kasılması yaşadım nedendir acaba bilgisi olan var mı 🙄 umarım bebeği düşürmeye çalışmıyordur vücut
Canım benim ilk gebeligimde olmuştu ara ara ama herhangi bi durum sağlıkla ilgili olmamıştı için rahat edecekse doktora sor derim bence telaslanacak bi durum yok ama hamilelik belirtisi rahim kasılması 💞😘

X