Belki ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Ağrı kesici de almak istemiyorum acile mi gitsem diye düşünüyorum daha bugün 6. GünümMerhaba bende huzursuz bağırsak sendromu var. Midemde gaz olduğunda, mide bulantısı ve geçmeyen baş ağrısı yaşarım. O tarz bişey mi?
Belirti oldu mu hiç?Aminnn cok tesekkur ederimm, hepimizin saglikla ilerlesin saglikla kucaklarimiza alalim
İlaçlarda yapmış olabilir, duş alın belki iyi gelirBelki ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Ağrı kesici de almak istemiyorum acile mi gitsem diye düşünüyorum daha bugün 6. Günüm
Aynen birde onu deneyeyimİlaçlarda yapmış olabilir, duş alın belki iyi gelir
Hic belirtim yok, hala yokBelirti oldu mu hiç?
Ay benim de yokHic belirtim yok, hala yok
Merhaba sorun ne idi hangi merkezde tedavi gördünüz yaş kaçkan sonucum 0 ilk denemeydi bilmiyorum nasıl bir yol izleyecem
Insallah da boyle devam eder de bulanti falan yasamayizAy benim de yokbazen unutuyorum
Canım sizde sorun ne idi yaş kaçtı sigara alkol var mı idi bahçeci iyi bir merkez aslındaKızlar selam 19 unda kan test günüm du biliyorsunuz sonucum negatif çıktı maalesef doktorum hiç beklemeden ilk reglimde tekrar kontrole çağırdı rahim uygunsa hemen devam edelim tedaviye dedi acaba klinik mi değiştirsem karar veremiyorum şuan bahcecide mehmet resit asoglunda tedavi görüyorum şişli memorial semra hoca ve Kıbrıs Halil İbrahim tekin var aklımda ne dersiniz kafam o kadar karışık ki şuan
Benim sonucum daha belli değilInsallah da boyle devam eder de bulanti falan yasamayiz
Benim transferimin 5.günü başım ağrımıştı. Parol içebilirsin demişti doktorum ama içmemiştimBelki ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Ağrı kesici de almak istemiyorum acile mi gitsem diye düşünüyorum daha bugün 6. Günüm
Ben parol içmiştim zararlı mı ağrı kesici almakBenim transferimin 5.günü başım ağrımıştı. Parol içebilirsin demişti doktorum ama içmemiştim
Canım çok üzüldüm gerçektenKızlar selam 19 unda kan test günüm du biliyorsunuz sonucum negatif çıktı maalesef doktorum hiç beklemeden ilk reglimde tekrar kontrole çağırdı rahim uygunsa hemen devam edelim tedaviye dedi acaba klinik mi değiştirsem karar veremiyorum şuan bahcecide mehmet resit asoglunda tedavi görüyorum şişli memorial semra hoca ve Kıbrıs Halil İbrahim tekin var aklımda ne dersiniz kafam o kadar karışık ki şuan
Yaş 39 canım sigara alkol uzun süredir yok 6 aydır sigara alkol almıyorum sebepsiz inferlite dedi doktorumuz tutulmaması için hiç bir sebep yoktu genetik bozukluk olabilir dedi belki öküzden tutamaz dedi genetiğe gönderelim şimdi ki tedavi sürecinde dedi birde bakalımCanım sizde sorun ne idi yaş kaçtı sigara alkol var mı idi bahçeci iyi bir merkez aslında
Çok sagolun sebepsiz inferlite dedi mehmet bey g3betij sorun olabilir genetiği gönderelim dedi ..maalesef başka embriyo yok tekrar sıfırdan başlayacağız ilk adet dönemindeCanım çok üzüldüm gerçektenRabbim daha fazla yormadan en kısa zamanda nasip etsin inşallah sizin problem neydi? ben de Mehmet reşit Asoglu'nda tedavi görüyorum. Neden olmadigiyla ilgili birşey söyledi mi peki? Dondurulmus embriyon vardır inşallah
Anladım canım. Üzülmemek elde değil tabiki ama mücadeleye devam. Genetikten sağlam gelen embriyoyla olacak Allah'ın izniyleÇok sagolun sebepsiz inferlite dedi mehmet bey g3betij sorun olabilir genetiği gönderelim dedi ..maalesef başka embriyo yok tekrar sıfırdan başlayacağız ilk adet döneminde
İntralipid serum kullandı mi bahçeci ? Birde kaç yıldır sigara içiyordunuzYaş 39 canım sigara alkol uzun süredir yok 6 aydır sigara alkol almıyorum sebepsiz inferlite dedi doktorumuz tutulmaması için hiç bir sebep yoktu genetik bozukluk olabilir dedi belki öküzden tutamaz dedi genetiğe gönderelim şimdi ki tedavi sürecinde dedi birde bakalım
Canım inşallah güzel sonuçlar alıcaz Mayıs ayı içinde Müjde ile geçecekArkadaşlar salı günü iptal olan transferim nedeniyle akşam tekrar adet oldum bugün doktora gittim cumartesi estrofemle tekrar başlıyorum inşallah bu sefer değerlerim istenen düzeye gelir