Amin inşallah güzel kalbimizden geçen bu mübarek gece de kabul olsun dileklerimiz hepimizin inşallahAnladım canım. Üzülmemek elde değil tabiki ama mücadeleye devam. Genetikten sağlam gelen embriyoyla olacak Allah'ın izniyleAllah yardımcın olsun canım. Rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin inşallah
Yok kullanmadı hatta ben istedim gerek olmadığını söyledi doktorum ama bu sefer kısmetse ısrarla isteyeceğim öncesinde de de glutatyon kullanayım diyorum bakalım inşallah güzel sonuç alırım bu seferİntralipid serum kullandı mi bahçeci ? Birde kaç yıldır sigara içiyordunuz
Aslında o Bahçecinin tanıttığı bir serum ilk transfer di o zaman sizin kullanmadığına göreYok kullanmadı hatta ben istedim gerek olmadığını söyledi doktorum ama bu sefer kısmetse ısrarla isteyeceğim öncesinde de de glutatyon kullanayım diyorum bakalım inşallah güzel sonuç alırım bu sefer
İntralipid serum kullandı miBenim de ilk transfer olduğu için bana da yapılmadı serum. pgt falan da yapılmadı. Sanırım ilki olumsuz olursa diğer aşamalara geçiyorlarAslında o Bahçecinin tanıttığı bir serum ilk transfer di o zaman sizin kullanmadığına göre
Insallah hepsi güzel sonuclar olur canim dualarimdasinArkadaşlar salı günü iptal olan transferim nedeniyle akşam tekrar adet oldum bugün doktora gittim cumartesi estrofemle tekrar başlıyorum inşallah bu sefer değerlerim istenen düzeye gelir
Sağol canım inşallah Allah razı olsunInsallah hepsi güzel sonuclar olur canim dualarimdasin
İlaçların değişti mi canım? Yoksa aynı ilaçlar mı? Progestan takviyesi verdi mi?Sağol canım inşallah Allah razı olsun
Yok kuzum daha estrofemle başladım 3 Mayıs'ta tekrar çağırdı muhtemelen onlarda arttiracak dozlarınıİlaçların değişti mi canım? Yoksa aynı ilaçlar mı? Progestan takviyesi verdi mi?
Evet ilk transferdi..Aslında o Bahçecinin tanıttığı bir serum ilk transfer di o zaman sizin kullanmadığına göre
Çok güzel canım hayırlı olsunMerhaba bugün kan testi yaptırdım 10.günde sonucum 97.2inşallah artarak devam eder
Hayirli olsun canim bayramda super haberr .katlanarak artsin insallahMerhaba bugün kan testi yaptırdım 10.günde sonucum 97.2inşallah artarak devam eder
Çok mutlu oldumMerhaba bugün kan testi yaptırdım 10.günde sonucum 97.2inşallah artarak devam eder
Canim kaçıncı gün embriyosu olacak listeye öyle ekli
19 Nisan transfer oldum. 5.gun embriyosu. 27 Nisanda betahcg yapılacakmış. O güne kadar nasıl sabırla bekleyeceğiz bilmiyorum.Rabbim kolaylıklar versin canım. Ekledim. Bende çok heyecanlıyım. Günler çabuk geçsin biran önce hayırlısıyla bebislerimize kavusalim
Hayırlı olsun canım inş katlanarak artar benim de 14.gün sonucum 561Merhaba bugün kan testi yaptırdım 10.günde sonucum 97.2inşallah artarak devam eder
Erken gebelik testi yaptinizmiMerhabalar benimde 14 Nisan aynı gün 24 ünde test yapicaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah