Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah güzel kalbimizden geçen bu mübarek gece de kabul olsun dileklerimiz hepimizin inşallah

Yok kullanmadı hatta ben istedim gerek olmadığını söyledi doktorum ama bu sefer kısmetse ısrarla isteyeceğim öncesinde de de glutatyon kullanayım diyorum bakalım inşallah güzel sonuç alırım bu sefer
Aslında o Bahçecinin tanıttığı bir serum ilk transfer di o zaman sizin kullanmadığına göre

Eklentiler

• 39C0F388-7B6C-4CB7-AEC4-909B4A05360F.png
    296,3 KB · Görüntüleme: 44
Canim kaçıncı gün embriyosu olacak listeye öyle ekli

Rabbim kolaylıklar versin canım. Ekledim. Bende çok heyecanlıyım. Günler çabuk geçsin biran önce hayırlısıyla bebislerimize kavusalim
19 Nisan transfer oldum. 5.gun embriyosu. 27 Nisanda betahcg yapılacakmış. O güne kadar nasıl sabırla bekleyeceğiz bilmiyorum.

Merhaba arkadaslar pozitif haber alan arkadaşlar saglıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah negatif olanlara da Rabbim kendılıgınden nasıp etsin benim hikayeme gelince kendim hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuclanıyor hep. Mikroçiple tüp bebek yaptık 3 yasında bır oğlum var bir daha ki adetimde tekrar transfer ıcın gidecegız ınsallah. Deprem oldugu zaman baya gecıktı ve 16 gun leke seklınde devam etti. Sonrada 27 gun gecıktı söktürüyle adet oldum 11 nisandan beri leke seklınde devam edıyor doktora da gittim ultrason kan fılan sıkıntı yok daha once de hıc boyle olmamıstı korkuyorum tutmaz diye. Tüp bebek doktoruma sordum adet olman yeterlı bızım ıcın dedı ama sanki yolunda gitmeyen birşeyler carmıs gibi gelıyor. Gecıkmesın dıye doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama ıcım tedırgın nedense. Var mı benım gibi duzensız transfer olan

Kızlar benim bugün 14.günüm ve kahverengi lekelenmem oldu doktor hemen progestan iğne vurulmamı söyledi çok korkuyorum yaşayan var mı

Kızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…