Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20230419_182319_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230419_182319_com.android.chrome.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 95
Sanmıyorum yükseleceğini değer çok düşük. Doktorum bana zaten ilk başta tüplerde hidrosalpenks olduğu için tutmama ihtimali olduğunu söylemişti. Ben de bir kez olsun denemek istedim. Şimdi yapmam gereken tüplerimi bağlatıp tekrar denemek.
Allah'tan ümit kesilmez canim. Sen yine de iki gün sonra kan ver. Keşke benim de o kadar çıksaydı ümidimi hiç kaybetmezdim😔Benim 10. Günümde 2.00 ilaçları felan bıraktım. Yarın kan günüm vermeyi düşünmüyorum.

Allah'tan ümit kesilmez canim. Sen yine de iki gün sonra kan ver. Keşke benim de o kadar çıksaydı ümidimi hiç kaybetmezdim😔Benim 10. Günümde 2.00 ilaçları felan bıraktım. Yarın kan günüm vermeyi düşünmüyorum.
En doğrusu doktora danışarak haraket etmek. Umudumuzu yitirmeyelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌼

Kızlar merhaba 5 Nisanda transfer oldum çok şükür pozitif .doktor 2 hafta sonra gel dedi daha önce bir kimyasal bir düşüğüm oldu çok korkuyorum Şuan beta hcg 1750 lerde ben bir şey hissetmiyorum tabiri normal ama doktor dedi kese ve kalp atışı işin iki hafta sonra gel siye içim içimi yiyor çok korkuyorum bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün 2 yazan testi ve kaset testi yaptım. Kaset test hala aşırı silik yarın teste gitsem mi acaba emin olamadım normalde 23 nisanda kan vermeye gitmem lazım ama yarında bir versem mi acaba diye düşünüyorum sizce ?
transferden sonra 10. Gün olcak yarın.

Eklentiler

• 9928BC0A-F7C6-4663-8768-06ED90CE313D.jpeg
    9928BC0A-F7C6-4663-8768-06ED90CE313D.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 74
  • 96EEE30C-B8D2-45B6-84C4-B4D0088B22C0.jpeg
    96EEE30C-B8D2-45B6-84C4-B4D0088B22C0.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar selam 19 unda kan test günüm du biliyorsunuz sonucum negatif çıktı maalesef doktorum hiç beklemeden ilk reglimde tekrar kontrole çağırdı rahim uygunsa hemen devam edelim tedaviye dedi acaba klinik mi değiştirsem karar veremiyorum şuan bahcecide mehmet resit asoglunda tedavi görüyorum şişli memorial semra hoca ve Kıbrıs Halil İbrahim tekin var aklımda ne dersiniz kafam o kadar karışık ki şuan

Merhaba arkadaşlar bugün 2 yazan testi ve kaset testi yaptım. Kaset test hala aşırı silik yarın teste gitsem mi acaba emin olamadım normalde 23 nisanda kan vermeye gitmem lazım ama yarında bir versem mi acaba diye düşünüyorum sizce ?
transferden sonra 10. Gün olcak yarın.
Merhaba canım bence gününde git sonra stres olursun kaç arttı diye kaset test bende de sen gibi çıktı 10.günümde . Hayırlı olsun.

Kizlar sizde baş ağrısı mide bulantısı varmı hiç aksamdan beri mide bulantısı ve aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum. İstifra ederken beynim çıkacakmış gibi hissediyorum o derece kötü bir agri

Kizlar sizde baş ağrısı mide bulantısı varmı hiç aksamdan beri mide bulantısı ve aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum. İstifra ederken beynim çıkacakmış gibi hissediyorum o derece kötü bir agri
Merhaba bende huzursuz bağırsak sendromu var. Midemde gaz olduğunda, mide bulantısı ve geçmeyen baş ağrısı yaşarım. O tarz bişey mi?

X