Erken gebelik testini kaçıncı gün yaptınız2 kere Paü de denedim 3. Deneme Yunus Bey de oldu 3 nisan yumurta toplama 7 nisan embriyo transferi. 4.gün çift embriyo transfer edildi. Bugün 10.günüm erken gebelik testim pozitif 12. Gün kan vereceğim doktorum o gün istiyor ısrarla. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Transferden sonra ekstra ilaç vermedi. Kan değerlerine göre ilaç veriyor zaten.
Onların hepsi ilaçların etkisi. Hiç moralini bozmaKızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba
Kalkamıyorum hiç valla umarım gecer yakında yaOnların hepsi ilaçların etkisi. Hiç moralini bozma
Yaş 32
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 3.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan @Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan MMorsalkimm 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan @Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan @Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan @Hzl07 5.gün embriyosu 25 11 nisan @Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 36 13 nisan @anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan @Sayuluku 3.gün embriyosu 31 8 nisan @mucizeusa 3.gün embriyosu 32 11 nisan @ayfergokce 5.gün embriyosu 32 8 nisan @biber89 5.gün embriyosu 14 nisan
Tamm canım ekliyorum. Hayırlı olsun tedavin insaAllah.Yaş 32
5.gun pgt li embriyo
26 nisan transfer tarihii ekleyebilir miyiz
Tamm canım ekliyorum. Hayırlı olsun tedavin insaAllah.19 Nisan transfer oldum. 5.gun embriyosu. 27 Nisanda betahcg yapılacakmış. O güne kadar nasıl sabırla bekleyeceğiz bilmiyorum.
Ben 17sinde oldum 29una test günü verdiler sizinki yine iyiymiş şükredin19 Nisan transfer oldum. 5.gun embriyosu. 27 Nisanda betahcg yapılacakmış. O güne kadar nasıl sabırla bekleyeceğiz bilmiyorum.
Arkadaslar benım gıbı olan yok mu acaba yaa bu sekılde lekelenmem uzun surerse transfer zamanında nasıl olacakMerhaba arkadaslar pozitif haber alan arkadaşlar saglıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah negatif olanlara da Rabbim kendılıgınden nasıp etsinbenim hikayeme gelince kendim hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuclanıyor hep. Mikroçiple tüp bebek yaptık 3 yasında bır oğlum var bir daha ki adetimde tekrar transfer ıcın gidecegız ınsallah. Deprem oldugu zaman baya gecıktı ve 16 gun leke seklınde devam etti. Sonrada 27 gun gecıktı söktürüyle adet oldum 11 nisandan beri leke seklınde devam edıyor doktora da gittim ultrason kan fılan sıkıntı yok daha once de hıc boyle olmamıstı korkuyorum tutmaz diye. Tüp bebek doktoruma sordum adet olman yeterlı bızım ıcın dedı ama sanki yolunda gitmeyen birşeyler carmıs gibi gelıyor. Gecıkmesın dıye doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama ıcım tedırgın nedense. Var mı benım gibi duzensız transfer olan
Benim bu konuyla ilgili bı bilgim yok canim. Benim transferim adet başlangıcının 23. Günü yapıldı.Arkadaslar benım gıbı olan yok mu acaba yaa bu sekılde lekelenmem uzun surerse transfer zamanında nasıl olacak
Kızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.Benim bu konuyla ilgili bı bilgim yok canim. Benim transferim adet başlangıcının 23. Günü yapıldı.
Havuz yöntemi yapıyo cogu doktorlar böyle durumlarda, yeterli yumurta olana kadar yumurta büyütüp aldırıyorsunuz… 0.01 le bile hamile kalanlar varKızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.2 yumurtam gelişiyo her ay
AA çok şaşırdım başkasının yumurtası ile Türkiye’de transfer yapılıyor muKızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.2 yumurtam gelişiyo her ay
Canım geçmiş olsun inşallah kötü Birşey olmamıştır kan kırmızısı ise tedirgin olun açık ve koyu renklerde korkulacak Birşey yok derler tam rengi nasıldıAy kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Canım iyi misin nolduAy kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Çıktım daha demin hastaneden. Bebek duruyor sorun yok. Kanama alanıda yok. Proluton vurdurdum. Karındam progestan vurdum. Kanama eski gibi dedi. Yani kahverengi. Biraz rahatladımCanım iyi misin noldu
teşekkür ederim canım. Rengi kahverengiydi. Sabah kalktığımda durmuştu. Proluton vurdurdum. Karından progestan vuruldum. Kanama alanı yok şükürCanım geçmiş olsun inşallah kötü Birşey olmamıştır kan kırmızısı ise tedirgin olun açık ve koyu renklerde korkulacak Birşey yok derler tam rengi nasıldı
Peki neden olmuş canım çok geçmiş olsunÇıktım daha demin hastaneden. Bebek duruyor sorun yok. Kanama alanıda yok. Proluton vurdurdum. Karındam progestan vurdum. Kanama eski gibi dedi. Yani kahverengi. Biraz rahatladım
Ben çizgi görüyorumBugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Teşekkür ederim canım. Bi neden söylemedi. Eski kan gibi duruyor dedi. Fitil koyarken dün acımış gibiydi belki ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda yerleşme kanaması da görülebilir dedi.Peki neden olmuş canım çok geçmiş olsun