Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testini kaçıncı gün yaptınız

Onların hepsi ilaçların etkisi. Hiç moralini bozma

Yaş 32
5.gun pgt li embriyo
26 nisan transfer tarihii ekleyebilir miyiz

Arkadaslar benım gıbı olan yok mu acaba yaa bu sekılde lekelenmem uzun surerse transfer zamanında nasıl olacak

Ay kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.

Kızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.2 yumurtam gelişiyo her ay
Havuz yöntemi yapıyo cogu doktorlar böyle durumlarda, yeterli yumurta olana kadar yumurta büyütüp aldırıyorsunuz… 0.01 le bile hamile kalanlar var

Kızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.2 yumurtam gelişiyo her ay
AA çok şaşırdım başkasının yumurtası ile Türkiye’de transfer yapılıyor mu canım benim ki de 0.58 de şuna pozıtıf ı gördüm toplama lar da 8 adet yumurtam çıkıyordu dur yine de bakayım ahm me yalan olmasın

Ay kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Canım geçmiş olsun inşallah kötü Birşey olmamıştır kan kırmızısı ise tedirgin olun açık ve koyu renklerde korkulacak Birşey yok derler tam rengi nasıldı

Canım geçmiş olsun inşallah kötü Birşey olmamıştır kan kırmızısı ise tedirgin olun açık ve koyu renklerde korkulacak Birşey yok derler tam rengi nasıldı
teşekkür ederim canım. Rengi kahverengiydi. Sabah kalktığımda durmuştu. Proluton vurdurdum. Karından progestan vuruldum. Kanama alanı yok şükür

Peki neden olmuş canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Bi neden söylemedi. Eski kan gibi duruyor dedi. Fitil koyarken dün acımış gibiydi belki ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda yerleşme kanaması da görülebilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…