İdrar testi yapmadım hiç doğrudan kan verdim
Hiç moralini bozma. Genelde ilk denemeler olumsuz oluyor. Doktorlar deneye deneye çareyi buluyorlar. İnşallah bir gün olacaktır.Evet ilkti.
Allah'tan ümit kesilmez canim. Sen yine de iki gün sonra kan ver. Keşke benim de o kadar çıksaydı ümidimi hiç kaybetmezdimSanmıyorum yükseleceğini değer çok düşük. Doktorum bana zaten ilk başta tüplerde hidrosalpenks olduğu için tutmama ihtimali olduğunu söylemişti. Ben de bir kez olsun denemek istedim. Şimdi yapmam gereken tüplerimi bağlatıp tekrar denemek.
Oy maşallah Rabbim sonuna kadar ulastirsin bebisini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Kizlar transferden sonra 9.gunden kan verdim sonuc 138.33 cikti
En doğrusu doktora danışarak haraket etmek. Umudumuzu yitirmeyelim. Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah'tan ümit kesilmez canim. Sen yine de iki gün sonra kan ver. Keşke benim de o kadar çıksaydı ümidimi hiç kaybetmezdimBenim 10. Günümde 2.00 ilaçları felan bıraktım. Yarın kan günüm vermeyi düşünmüyorum.
Çok güzel canım maşallahKizlar transferden sonra 9.gunden kan verdim sonuc 138.33 cikti
Ayy hadi maşallah canım katlanarak artsın inşallahKizlar transferden sonra 9.gunden kan verdim sonuc 138.33 cikti
yaa super haber cok sevindim, katlanarak artsin insallah sımsıkı tutunsunlar bebisler .Hersey çok çok güzel ilerlersin insallah canımKizlar transferden sonra 9.gunden kan verdim sonuc 138.33 cikti
Aminnn cok tesekkur ederimm, hepimizin saglikla ilerlesin saglikla kucaklarimiza alalimyaa super haber cok sevindim, katlanarak artsin insallah sımsıkı tutunsunlar bebisler .Hersey çok çok güzel ilerlersin insallah canım
Merhaba canım bence gününde git sonra stres olursun kaç arttı diye kaset test bende de sen gibi çıktı 10.günümde . Hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar bugün 2 yazan testi ve kaset testi yaptım. Kaset test hala aşırı silik yarın teste gitsem mi acaba emin olamadım normalde 23 nisanda kan vermeye gitmem lazım ama yarında bir versem mi acaba diye düşünüyorum sizce ?
transferden sonra 10. Gün olcak yarın.
Merhaba bende huzursuz bağırsak sendromu var. Midemde gaz olduğunda, mide bulantısı ve geçmeyen baş ağrısı yaşarım. O tarz bişey mi?Kizlar sizde baş ağrısı mide bulantısı varmı hiç aksamdan beri mide bulantısı ve aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum. İstifra ederken beynim çıkacakmış gibi hissediyorum o derece kötü bir agri