Bana ilk başta tek transfer dediler ama çift dondurdular. Birinin kalitesi iyi birinin kötüydü ve geçen sene boş gebelik yaşamıştım belki ondandır. Zaten şuan tek tuttuAa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem
Teşekkür ederim burada benimle aynı şeyleri yaşayan paylaşan arkadaşlarım birbirimize umut oldukHayırlı olsun sağlıkla artsın değerleriniz inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hersey güzel olacak arkadaşım
İnşallah senin için hayırlı olan neresi ise oraya başlarsın.Embriyo transferi pek bizim istediğimiz gibi olmuyor ilk 2 denemede..3. denemede ise 2 embriyo konulabiliyor ve 35 yaş üstü olmak gerekiyor prosedür böyle.Merhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,
3.gün canim dondurulmuş@sansll canim senin kaçıncı gün embriyosu bende liste yaptım ekleyecegim
Benimde öyle oldu canımİdrarda.pozitif yalanmış kizlar. Negatif testim 001 o kadar negatif . Ve bidaha tedavi bütçem de yok
2 olumsuz transferden sonra çift koyabiliyorlar 35 yaş üstüne direk 2 koyuyurlarAa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem
Çok üzüldüm gerçektenİdrarda.pozitif yalanmış kizlar. Negatif testim 001 o kadar negatif . Ve bidaha tedavi bütçem de yok
Çok üzüldüm canım ama vazgeçmek yok biraz toparla kendini kaldığıniz yerden devam Allah'ın izniyleBenimde öyle oldu canımBende dün bir ümit gittim kan vermeye negatif çıktı. Herşeyde vardır bir hayır napalim bizimde sınavımız böyle
Amin insaAllah canim.Nasip artık. Maddi anlamda epey bir toparlanıp anca öyle tekrar deneyebilirim. Allah'tan gelene razıyım yapacak bir şeyim yok.Çok üzüldüm canım ama vazgeçmek yok biraz toparla kendini kaldığıniz yerden devam Allah'ın izniylebu sefer çok daha iyi bir merkez araştır ve orası size hayır getirsin inşallah
Bitti dedigin yerden yeniden başlar bilemeyiz kiİdrarda.pozitif yalanmış kizlar. Negatif testim 001 o kadar negatif . Ve bidaha tedavi bütçem de yok
12.gün bugün ve kan sonucum 5.86Benim ilk denemem transfer sonrası 8 günlük istirahat raporu aldım sadece evde dolaştım doğru düzgün dışarı bile çıkmadım. Dikkat ettim baya. Bakalım yarın kan testimin sonucunu da paylaşırım sizinle
Bugün 12.gün. 5.gün embriyosu idi tek transfer. Sonuç 5.86.Benim ilk denemem transfer sonrası 8 günlük istirahat raporu aldım sadece evde dolaştım doğru düzgün dışarı bile çıkmadım. Dikkat ettim baya. Bakalım yarın kan testimin sonucunu da paylaşırım sizinle
Allah yardımcınız olsun canımAmin insaAllah canim.Nasip artık. Maddi anlamda epey bir toparlanıp anca öyle tekrar deneyebilirim. Allah'tan gelene razıyım yapacak bir şeyim yok.
Belki yükselir canım. Hemen moralini bozma 2 gün sonra tekrardan kan ver.Bugün 12.gün. 5.gün embriyosu idi tek transfer. Sonuç 5.86.
Çok geçmiş olsunBugün 12.gün. 5.gün embriyosu idi tek transfer. Sonuç 5.86.
Sizde de mi idrar testi pozitifti12.gün bugün ve kan sonucum 5.86
Evet ilkti.Çok geçmiş olsuninşallah bi sonrakine olacak ilk denemeniz miydi?
İdrar testi yapmadım hiç doğrudan kan verdimSizde de mi idrar testi pozitifti
Sanmıyorum yükseleceğini değer çok düşük. Doktorum bana zaten ilk başta tüplerde hidrosalpenks olduğu için tutmama ihtimali olduğunu söylemişti. Ben de bir kez olsun denemek istedim. Şimdi yapmam gereken tüplerimi bağlatıp tekrar denemek.Belki yükselir canım. Hemen moralini bozma 2 gün sonra tekrardan kan ver.