Sabri beyTedaviniz hayırlı olsunDoktorunuz kim?
Sizin içinde hayırlı olsun sağlıkla inşallahİnşaşlah hayırlı sonuçlar alırsınız ben tedavi gördüğüm merkezde 2 olumsuz sonuç aldım 3. De de olumsuz olsa idi bahçeci ye gelecektim görüşmeye şükür 3. De tuttuinşallah sizinki ilk transfer de tutar
Hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallahSabri bey
Kotu düşünme canım benimde ilk tedavimde kan testi verdim dayanamayıp kan sonucunu beklerken kaset test yaptım negatif cıktı sonra kan testi sonucumu aldiğimda pozitifti allahtan umut kesilmez anlayacağın inşallah sonuç güzel olurBenim 5 gün emriyosu 2 adet dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın kan günüm tutmamış anlayacağınız
İnşallah pozitifle dönersin buraya canımAh çok sevindim! Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bize de dua et, yarın test günüm aşırı derecede gerginim
Yarın güzel sonuçlar haber ver bizeAh çok sevindim! Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bize de dua et, yarın test günüm aşırı derecede gerginim
Kaçıncı gününüz ve emrioyonuz kaçıncı gündüEvet 33 çıktıUmarım sağlıkla artış devam eder
Sizin kaçıncı gün emriosu acabaKotu düşünme canım benimde ilk tedavimde kan testi verdim dayanamayıp kan sonucunu beklerken kaset test yaptım negatif cıktı sonra kan testi sonucumu aldiğimda pozitifti allahtan umut kesilmez anlayacağın inşallah sonuç güzel olur
11. Gün 4. Gün embriyosuyduKaçıncı gününüz ve emrioyonuz kaçıncı gündü
Ya resmen bana umut oldum benim 19 yani bugün test günüm 17 erken gebelik yaptım ama çıkmadı dedim olmadı 2 tane birde benim11. Gün 4. Gün embriyosuydu
Belki kaset hemen göstermiyor ondan olabilir benim erken gebelikti kaç çıkmıştı kanınızYa resmen bana umut oldum benim 19 yani bugün test günüm 17 erken gebelik yaptım ama çıkmadı dedim olmadı 2 tane birde benim
Benimde 9. Gün erken gebelikte negatif çıkıyordu 10. Gün silik çıktı kaset test çıkmazdı muhtemelen benim yaptıklarım erken gebelik testiBelki kaset hemen göstermiyor ondan olabilir benim erken gebelikti kaç çıkmıştı kanınız
Yaa inanamıyorum ben kadar boş verimli ağır kaldırdım iş yaptım poşet taşıdımBenimde 9. Gün erken gebelikte negatif çıkıyordu 10. Gün silik çıktı kaset test çıkmazdı muhtemelen benim yaptıklarım erken gebelik testibugünde 11. Gün 33,52 çıktı kanda umarım sağlıkla ilerler tabi sizinde pozitif sonuçlarınız çıkar inşallah
Benim çok sancılı ağrılı geçti sürecimBenimde 9. Gün erken gebelikte negatif çıkıyordu 10. Gün silik çıktı kaset test çıkmazdı muhtemelen benim yaptıklarım erken gebelik testibugünde 11. Gün 33,52 çıktı kanda umarım sağlıkla ilerler tabi sizinde pozitif sonuçlarınız çıkar inşallah
Benim ilk tedavim 3.gün embriyosu idi. Şimdiki 4.gün embriyosuSizin kaçıncı gün emriosu acaba
Merhaba akıntı sebebi benim fitil bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. İlk günden bu yA akıntım var ama daha önceki transferlerimde de olmuştu hiçbir farkı yok bu sefer pozitif ben de hemen hemen belirti olmadı. Her vücut farklı bir de iğne ve estrofem kullanıyorsanız kesinlikle belirti aramayın ilaçlardan kaynaklanıyor 2 transferde çok belirti aradım hepsi de vardı maalesef olmadı 3. De belirti yok gibiydi pozitifHanımlar sizin akintiniz ne zaman başlamıştı? Benim hiç akıntım falan yokolmadı mı acaba? Daha bugün 1. Günüm ama acaba baştan mi basliyor yoksa bikac gün sonra mı? Çok merak ettim gercekten
Arkadaşlar selam bugün için erken gebelik testi yaptım. Düne göre daha iyi ama inanamıyorum resmen.Bugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Söylemiştim 7.gün çok erken diye tebrik ederimArkadaşlar selam bugün için erken gebelik testi yaptım. Düne göre daha iyi ama inanamıyorum resmen.
İnşallah canım benim o kadar heyecanlı ki umarım koyulaşacak devam ederSöylemiştim 7.gün çok erken diye tebrik ederiminşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur