Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bizim sorunda aynı ama normal tüp bebek yaptı hoca 3. Transferim bi tek histereskopi yapıldı ek olarak diğerleri hep aynı
Bana histeroskopi yapılmadı. Aynı doktorda deneseydim yapacaktı teyzem hemşire benim kadın hastalıklarında çalıştı yıllarca sen de bir şey yok boşuna yaptırma doktor ve laboratuvar değiştirin dedi biz de öyle yaptık. Opu olduğum gün sperm de alındı sperm sonucunda embriyolog piezo yöntemi yapalım dedi biz de kabul ettik.

Arkadaşlar selam bugün için erken gebelik testi yaptım. Düne göre daha iyi ama inanamıyorum resmen.
Ay bariz çıkmış 2. çizgi gözün aydın aynı gün transfer olmuşuz benim de 3. gün embriyosu. Seninki dondurulmuş muydu taze mi? Ben korkuyorum yapmaya gününe kadar bekleyeceğim

Ay bariz çıkmış 2. çizgi gözün aydın aynı gün transfer olmuşuz benim de 3. gün embriyosu. Seninki dondurulmuş muydu taze mi? Ben korkuyorum yapmaya gününe kadar bekleyeceğim
11 nisanda taze 3. Gün embriyosuydu inşallah birlikte güzel haberler alırız bende çok korkuyordum seni çok iyi anlıyorum ama bi gözüm döndü yaptım eğer yapacak olursan erken gebelik testi ile dene kaset test hiçbişi göstermiyor.

Negatifi görürsem çok üzülürüm diye yapamıyorum 2. denemem bu benim hoş pek umutlu değilim ama nasip belki olmuştur

Kizlar birazdan kan vermeye gidicem 11. Gün doktor yaptır testini dedi. Elim ayağım titriyor ishal oldum bide şimdi inşallah vardır bebek . Nolur dua edin bana
Canım hiç merak etme vardır ayy bizde çok heyecanlandık lütfen güzel haberler ver bize ne zaman sonuç çıkarmış ben genelde acilde yaptırıyorum 1 saate çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…