- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Siz nerde tedavi oldunuzİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nerde tedavi oldunuzİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tutunmuş olabilirler annesi çift embriyo birde allahım bende çift embriyo oldum öyle igne batmaları falan hiç olmadı çok üzüldüm belirti yok diye 6. Gün öğle saatlerinde sümüksü bir pıhtı geldi selpaga 6. Gün akşamında da pembe bir kan geldi selpaga sanırım o gün biri düştü biri tutundu şimdi kalp atışı bekliyorum bakalımKızlar transferimin 5. Günü 5. Gün embriyosu bugün kasıklarımda bi doluluk hissediyorum tuhaf ilk defa daha önce 2 kere tek transfer olmuştum bu sefer çift
Değişik bi doluluk gibi ağrı var anlatamıyorum daha önce böyle olan var mı acaba
Hani yanlış anlamayın sormanın nedeni genelde ileri yaş olunca, ya da rahimde şekil bozukluğu olunca tutmama durumu oluyor ya. Yaşınız çok genç rahimde de sıkıntı yok neden olmadı acaba Rabbim en kısa zamanda kucaginizi bebislerinizle doldursun inşallah26 yaşındayım medipol mega hastanem hayır şekil bozukluğum yok
Yaaa heyecanlanıyorum bende de hafif sarımsı akıntı geliyor günde 1 kere ilaçtan zannediyorum amaTutunmuş olabilirler annesi çift embriyo birde allahım bende çift embriyo oldum öyle igne batmaları falan hiç olmadı çok üzüldüm belirti yok diye 6. Gün öğle saatlerinde sümüksü bir pıhtı geldi selpaga 6. Gün akşamında da pembe bir kan geldi selpaga sanırım o gün biri düştü biri tutundu şimdi kalp atışı bekliyorum bakalım
Evet 33 çıktı Umarım sağlıkla artış devam ederBeta hcg sonucun çıktı mı merak ettim
Onlar sanırım ilaçtan peki siz nerde tedavi gördünüz sorun ne idi yaş kaçYaaa heyecanlanıyorum bende de hafif sarımsı akıntı geliyor günde 1 kere ilaçtan zannediyorum ama
Akıntılar ilaç belirtisi diye biliyorum ben ama tutunma belirtisi imiymişHanımlar sizin akintiniz ne zaman başlamıştı? Benim hiç akıntım falan yok olmadı mı acaba? Daha bugün 1. Günüm ama acaba baştan mi basliyor yoksa bikac gün sonra mı? Çok merak ettim gercekten
Kaçıncı gün 33 çıktıEvet 33 çıktı Umarım sağlıkla artış devam eder
Denizli’de Oldum ben tedaviSiz nerde tedavi oldunuz
11. GünKaçıncı gün 33 çıktı
25 üstü pozıtıf derler hayırlı uğurlu olsun11. Gün
Gebelik olunca akıntı artarmis diye biliyorum ben deAkıntılar ilaç belirtisi diye biliyorum ben ama tutunma belirtisi imiymiş
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler ilk denemede dış gebelik olduğu için tedirginim biraz ama inşallah bu defa güzel olur25 üstü pozıtıf derler hayırlı uğurlu olsun
Akıntı bende pozıtıf sonucu alınca çok arttı ama ben bu kullandığım fitillerden sanıyordum teşekkürler Bilgi içinGebelik olunca akıntı artarmis diye biliyorum ben de
Bahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfolojiOnlar sanırım ilaçtan peki siz nerde tedavi gördünüz sorun ne idi yaş kaç
Rica ederim ne demek Ben fitil kullanmiyorum sadece estrofem prolutex ve coraspin kullaniyorum. Ondan mı acaba?Akıntı bende pozıtıf sonucu alınca çok arttı ama ben bu kullandığım fitillerden sanıyordum teşekkürler Bilgi için
Tedaviniz hayırlı olsun Doktorunuz kim?Bahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfoloji
İnşaşlah hayırlı sonuçlar alırsınız ben tedavi gördüğüm merkezde 2 olumsuz sonuç aldım 3. De de olumsuz olsa idi bahçeci ye gelecektim görüşmeye şükür 3. De tuttu inşallah sizinki ilk transfer de tutarBahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfoloji