Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralini bozmak istemem ama ben tüp bebek le dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı tüp bebek te dış gebelik olmaz düşüncesi olmasın lütfen inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur

Sizin yaş kaç kaçıncı deneme olacak sorun nedir ?
33 yaşındayım 1 yıldır evliyim dış gebelik geçirdim temmuzda aralıkta rahim filmi çektik t şekli rahim çıktı ameliyat oldum düzeldi dedi doktor ben dış gebelikten korktuğum için tüp bebek yapmak istedim ama olmadı 8. Gün kan sonucu 0 rahim şekli düzelmedi mi acaba diye düşünüyorum

Bu ay mi transfer olmuştunuz hangi merkezde oldunuz

Moralini bozmak istemem ama ben tüp bebek le dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı tüp bebek te dış gebelik olmaz düşüncesi olmasın lütfen inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur
Tüp bebek tedavisinde embrio direk rahime ulaştırılmıyor mu? Vallah bunu bilmiyordum

Teşekkür ederim, evet ilk görüşme ayarlayabiliriz dedi, inşaAllah gidip görüşmeyi düşünüyorum,

Tüp bebek tedavisinde embrio direk rahime ulaştırılmıyor mu? Vallah bunu bilmiyordum
Yok canım rahim içi ama bazen gezinip tutunacak yer ararken tüpe tutunabiliyormus ikizlerim alındı 3 ay oldu şimdi yeni transfer 5.gun bekliyorum korkuyla

Öyle dediğine bakmayın benim yaş 33 dü tedaviye başladığımda çift embriyo trander ettiler negatif aldım şimdi 34 yaşındayım gene çift embriyo transfer ettiler
Ayy çok teşekkürler, siz hangi hastaneye gittiniz, ben bugün telefonla görüşme yaptım, direk öyle zorunluğu olduğunu söyleyince kararsız kalmıştım,

Yok canım rahim içi ama bazen gezinip tutunacak yer ararken tüpe tutunabiliyormus ikizlerim alındı 3 ay oldu şimdi yeni transfer 5.gun bekliyorum korkuyla
Allah bu sefer güzel haber nasip etsin canım, ben bunu bir araştırayım o zöan , hiç öyle düşünmemiştim, bir de internette tip bebek kimlere uygun diye yazınca dış gebelik yaşayanlar için diye gördüm ve çok emin olmuştum,

Amin hepimize güzel hayırlı gebelikler nasip olsun inşallah rabbim aratmasın 3.deneme bu bayagi yıprandım

Çok mutlu oldum sizin adınıza, yarın test vereceğim ben de tekrar. Rabbiö hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Bugün adet günüm çok az kahverengi lekelenmelerim oluyor. Siz de ne gibi belirtiler var acaba?

Benim ilk denemem transfer sonrası 8 günlük istirahat raporu aldım sadece evde dolaştım doğru düzgün dışarı bile çıkmadım. Dikkat ettim baya. Bakalım yarın kan testimin sonucunu da paylaşırım sizinle

Çok sevindim hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah benim 4. Gün embriyosuydu o yüzden senden bir gün geç test tarihim sanırım.
İnşallah bekleyen herkes kavuşsun bebişlerine yarın güzel sonuçları alırsın inşallah benimde 4. Gün embriyosu benim test tarihini hemşire yanlış yazmış olabilir daha fazlada bekleyemeyecektim zaten

Teşekkür ederim inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınız benim transferin ikinci gününden itibaren bel ağrım oldu bir kaç gündür yok oldu oda başkada bir belirtim yok

Teşekkür ederim inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınız benim transferin ikinci gününden itibaren bel ağrım oldu bir kaç gündür yok oldu oda başkada bir belirtim yok
Benim de ara ara kasık batamalarım bel ağrım oluyor. İlk kez dün ve bugün de sarı kahverengi lekelenme oldu. Yoğun değil tam da adet günümde oldu. Bakalım yarın her şey daha net olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…