- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Moralini bozmak istemem ama ben tüp bebek le dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı tüp bebek te dış gebelik olmaz düşüncesi olmasın lütfen inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurMerhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,
33 yaşındayım 1 yıldır evliyim dış gebelik geçirdim temmuzda aralıkta rahim filmi çektik t şekli rahim çıktı ameliyat oldum düzeldi dedi doktor ben dış gebelikten korktuğum için tüp bebek yapmak istedim ama olmadı 8. Gün kan sonucu 0 rahim şekli düzelmedi mi acaba diye düşünüyorumSizin yaş kaç kaçıncı deneme olacak sorun nedir ?
Bu ay mi transfer olmuştunuz hangi merkezde oldunuz33 yaşındayım 1 yıldır evliyim dış gebelik geçirdim temmuzda aralıkta rahim filmi çektik t şekli rahim çıktı ameliyat oldum düzeldi dedi doktor ben dış gebelikten korktuğum için tüp bebek yapmak istedim ama olmadı 8. Gün kan sonucu 0 rahim şekli düzelmedi mi acaba diye düşünüyorum
Evet 9 nisanda oldum memorialdeBu ay mi transfer olmuştunuz hangi merkezde oldunuz
Tüp bebek tedavisinde embrio direk rahime ulaştırılmıyor mu? Vallah bunu bilmiyordumMoralini bozmak istemem ama ben tüp bebek le dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı tüp bebek te dış gebelik olmaz düşüncesi olmasın lütfen inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur
Teşekkür ederim, evet ilk görüşme ayarlayabiliriz dedi, inşaAllah gidip görüşmeyi düşünüyorum,Ben de şişli bahçecide yaptırıyorum. Dün transferim oldu hatta. 2 embriyo koyuldu ama ben 38 yaşındayım. Sizin de tekrarlayan dusukleriniz var. Ücretsiz bı ön görüşme yaparsınız orada sorarsınız yaparlar mı yapmazlar mi diye. Muayene olursanız ücret alıyorlar ama. 6 ay geçerli oluyor muayene ücreti.
Yok canım rahim içi ama bazen gezinip tutunacak yer ararken tüpe tutunabiliyormus ikizlerim alındı 3 ay oldu şimdi yeni transfer 5.gun bekliyorum korkuylaTüp bebek tedavisinde embrio direk rahime ulaştırılmıyor mu? Vallah bunu bilmiyordum
Ayy çok teşekkürler, siz hangi hastaneye gittiniz, ben bugün telefonla görüşme yaptım, direk öyle zorunluğu olduğunu söyleyince kararsız kalmıştım,Öyle dediğine bakmayın benim yaş 33 dü tedaviye başladığımda çift embriyo trander ettiler negatif aldım şimdi 34 yaşındayım gene çift embriyo transfer ettiler
Allah bu sefer güzel haber nasip etsin canım, ben bunu bir araştırayım o zöan , hiç öyle düşünmemiştim, bir de internette tip bebek kimlere uygun diye yazınca dış gebelik yaşayanlar için diye gördüm ve çok emin olmuştum,Yok canım rahim içi ama bazen gezinip tutunacak yer ararken tüpe tutunabiliyormus ikizlerim alındı 3 ay oldu şimdi yeni transfer 5.gun bekliyorum korkuyla
Amin hepimize güzel hayırlı gebelikler nasip olsun inşallah rabbim aratmasın 3.deneme bu bayagi yıprandımAllah bu sefer güzel haber nasip etsin canım, ben bunu bir araştırayım o zöan , hiç öyle düşünmemiştim, bir de internette tip bebek kimlere uygun diye yazınca dış gebelik yaşayanlar için diye gördüm ve çok emin olmuştum,
Bende 7 Nisanda transfer oldum transfern 7. günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kan verdim 2.87 çıktı değerim. Dün erken gebelik testinde pozitifi gördüm. Bugün 11. günüm normal test günümdü 4. gün embriyosu kanda pozitifi gördüm
merhaba hayırlı olsun transferiniz hangi merkezde tedavi görüyorsunuz sorun ne idi ? Birde yaş kaçMerhaba, yeni üye oldum.
14 nisanda transfer oldum 1 tane 5.gün embriyosu
Beni de listeye yazın lütfen
Benim ilk denemem transfer sonrası 8 günlük istirahat raporu aldım sadece evde dolaştım doğru düzgün dışarı bile çıkmadım. Dikkat ettim baya. Bakalım yarın kan testimin sonucunu da paylaşırım sizinleBen ilk transferimde baya dinlenmiştim dış gebelik oldu. Bunda dinlenmedim normal hayatıma devam ettim negatifi gördüğüm için iyice rahat davrandım yok diye. Umarım sağlıkla ilerler tabi pozitif çıkmasıda yetmiyor
İnşallah bekleyen herkes kavuşsun bebişlerineÇok sevindimhepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah benim 4. Gün embriyosuydu o yüzden senden bir gün geç test tarihim sanırım.
Teşekkür ederim inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınızÇok mutlu oldum sizin adınıza, yarın test vereceğim ben de tekrar. Rabbiö hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Bugün adet günüm çok az kahverengi lekelenmelerim oluyor. Siz de ne gibi belirtiler var acaba?
Benim de ara ara kasık batamalarım bel ağrım oluyor. İlk kez dün ve bugün de sarı kahverengi lekelenme oldu. Yoğun değil tam da adet günümde oldu. Bakalım yarın her şey daha net olur.Teşekkür ederim inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınızbenim transferin ikinci gününden itibaren bel ağrım oldu bir kaç gündür yok oldu oda başkada bir belirtim yok
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim de ara ara kasık batamalarım bel ağrım oluyor. İlk kez dün ve bugün de sarı kahverengi lekelenme oldu. Yoğun değil tam da adet günümde oldu. Bakalım yarın her şey daha net olur.
Beta hcg sonucun çıktı mı merak ettimİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
26 yaşındayım medipol mega hastanem hayır şekil bozukluğum yokNerede tedavi görüyorsunuz? Bir de yaşınız kaç? Rahimde herhangi bir şekil bozukluğu varmiydi? Çok soru sordum kusuruma bakmayın