- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Siz nerde tedavi oldunuzİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tutunmuş olabilirler annesi çift embriyo birde allahımKızlar transferimin 5. Günü 5. Gün embriyosu bugün kasıklarımda bi doluluk hissediyorum tuhaf ilk defa daha önce 2 kere tek transfer olmuştum bu sefer çift
Değişik bi doluluk gibi ağrı var anlatamıyorum daha önce böyle olan var mı acaba
Hani yanlış anlamayın sormanın nedeni genelde ileri yaş olunca, ya da rahimde şekil bozukluğu olunca tutmama durumu oluyor ya. Yaşınız çok genç rahimde de sıkıntı yok neden olmadı acaba26 yaşındayım medipol mega hastanem hayır şekil bozukluğum yok
Yaaa heyecanlanıyorumTutunmuş olabilirler annesi çift embriyo birde allahımbende çift embriyo oldum öyle igne batmaları falan hiç olmadı çok üzüldüm belirti yok diye 6. Gün öğle saatlerinde sümüksü bir pıhtı geldi selpaga 6. Gün akşamında da pembe bir kan geldi selpaga sanırım o gün biri düştü biri tutundu şimdi kalp atışı bekliyorum bakalım
Evet 33 çıktıBeta hcg sonucun çıktı mı merak ettim
Onlar sanırım ilaçtanYaaa heyecanlanıyorumbende de hafif sarımsı akıntı geliyor günde 1 kere ilaçtan zannediyorum ama
Akıntılar ilaç belirtisi diye biliyorum ben ama tutunma belirtisi imiymişHanımlar sizin akintiniz ne zaman başlamıştı? Benim hiç akıntım falan yokolmadı mı acaba? Daha bugün 1. Günüm ama acaba baştan mi basliyor yoksa bikac gün sonra mı? Çok merak ettim gercekten
Kaçıncı gün 33 çıktıEvet 33 çıktıUmarım sağlıkla artış devam eder
Denizli’de Oldum ben tedaviSiz nerde tedavi oldunuz
11. GünKaçıncı gün 33 çıktı
Gebelik olunca akıntı artarmis diye biliyorum ben deAkıntılar ilaç belirtisi diye biliyorum ben ama tutunma belirtisi imiymiş
Teşekkür ederim25 üstü pozıtıf derler hayırlı uğurlu olsun
Akıntı bende pozıtıf sonucu alınca çok arttı ama ben bu kullandığım fitillerden sanıyordumGebelik olunca akıntı artarmis diye biliyorum ben de
Bahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfolojiOnlar sanırım ilaçtanpeki siz nerde tedavi gördünüz sorun ne idi yaş kaç
Rica ederim ne demekAkıntı bende pozıtıf sonucu alınca çok arttı ama ben bu kullandığım fitillerden sanıyordumteşekkürler Bilgi için
Tedaviniz hayırlı olsunBahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfoloji
İnşaşlah hayırlı sonuçlar alırsınız ben tedavi gördüğüm merkezde 2 olumsuz sonuç aldım 3. De de olumsuz olsa idi bahçeci ye gelecektim görüşmeye şükür 3. De tuttuBahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfoloji