Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar transferimin 5. Günü 5. Gün embriyosu bugün kasıklarımda bi doluluk hissediyorum tuhaf ilk defa daha önce 2 kere tek transfer olmuştum bu sefer çift
Değişik bi doluluk gibi ağrı var anlatamıyorum daha önce böyle olan var mı acaba

Tutunmuş olabilirler annesi çift embriyo birde allahım bende çift embriyo oldum öyle igne batmaları falan hiç olmadı çok üzüldüm belirti yok diye 6. Gün öğle saatlerinde sümüksü bir pıhtı geldi selpaga 6. Gün akşamında da pembe bir kan geldi selpaga sanırım o gün biri düştü biri tutundu şimdi kalp atışı bekliyorum bakalım

26 yaşındayım medipol mega hastanem hayır şekil bozukluğum yok
Hani yanlış anlamayın sormanın nedeni genelde ileri yaş olunca, ya da rahimde şekil bozukluğu olunca tutmama durumu oluyor ya. Yaşınız çok genç rahimde de sıkıntı yok neden olmadı acaba Rabbim en kısa zamanda kucaginizi bebislerinizle doldursun inşallah

Yaaa heyecanlanıyorum bende de hafif sarımsı akıntı geliyor günde 1 kere ilaçtan zannediyorum ama

Hanımlar sizin akintiniz ne zaman başlamıştı? Benim hiç akıntım falan yok olmadı mı acaba? Daha bugün 1. Günüm ama acaba baştan mi basliyor yoksa bikac gün sonra mı? Çok merak ettim gercekten

Hanımlar sizin akintiniz ne zaman başlamıştı? Benim hiç akıntım falan yok olmadı mı acaba? Daha bugün 1. Günüm ama acaba baştan mi basliyor yoksa bikac gün sonra mı? Çok merak ettim gercekten
Akıntılar ilaç belirtisi diye biliyorum ben ama tutunma belirtisi imiymiş

Bahçecide tedavi oluyorum yaşım 30 sorun morfoloji
İnşaşlah hayırlı sonuçlar alırsınız ben tedavi gördüğüm merkezde 2 olumsuz sonuç aldım 3. De de olumsuz olsa idi bahçeci ye gelecektim görüşmeye şükür 3. De tuttu inşallah sizinki ilk transfer de tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…