Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim o kadar heyecanlı ki umarım koyulaşacak devam eder 🥰🧿🥰
Hep olumlu düşünmeliyiz 2 senedir bebiş için uğraşıyorum. 8 senedir özel sektörde çalışıyorum öğretmenim atama bekliyorum. Dün kontenjanda olduğumun atanacağımın haberini aldım. Bir gün öncede testte pozitifi gördüm rabbim çok büyük hep bugünlerin hayalini görmüştüm nasibiyle gelecek bebeğim demek ki 😍

Hep olumlu düşünmeliyiz 2 senedir bebiş için uğraşıyorum. 8 senedir özel sektörde çalışıyorum öğretmenim atama bekliyorum. Dün kontenjanda olduğumun atanacağımın haberini aldım. Bir gün öncede testte pozitifi gördüm rabbim çok büyük hep bugünlerin hayalini görmüştüm nasibiyle gelecek bebeğim demek ki 😍
Ne güzel inşallah inş kucağımıza sağlıklı atarız 🧿🥰 atama için çok tebrik ederimmmm 🫠

Kizlar dayanamadım. 5. Gününde erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi var sanki emin olamadim
IMG_20230419_064842.jpg

Son düzenleme:
Benimde 9. Gün erken gebelikte negatif çıkıyordu 10. Gün silik çıktı kaset test çıkmazdı muhtemelen benim yaptıklarım erken gebelik testi 🙃 bugünde 11. Gün 33,52 çıktı kanda umarım sağlıkla ilerler tabi sizinde pozitif sonuçlarınız çıkar inşallah 🙏
Çok sevindim inşallah ben de bugün kanda güzel sonucu alırım. Hayırlı olsun tekrar Yunus Beyi herkese tavsiye edeceğim kimse vakit kaybetmesin bana çok uğurlu geldi 😍

Merhaba akıntı sebebi benim fitil bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. İlk günden bu yA akıntım var ama daha önceki transferlerimde de olmuştu hiçbir farkı yok bu sefer pozitif ben de hemen hemen belirti olmadı. Her vücut farklı bir de iğne ve estrofem kullanıyorsanız kesinlikle belirti aramayın ilaçlardan kaynaklanıyor 2 transferde çok belirti aradım hepsi de vardı maalesef olmadı 3. De belirti yok gibiydi pozitif😍
Aynı ben 🙈 ilk 2 transfer de dünyanın belirtisini yaşadım negatif 3. Transfer de hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm hatta pozıtıf peki SAN ilk tedavilerden farklı son tedavinde Birşey uygulandı mı

Aynı ben 🙈 ilk 2 transfer de dünyanın belirtisini yaşadım negatif 3. Transfer de hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm hatta pozıtıf peki SAN ilk tedavilerden farklı son tedavinde Birşey uygulandı mı
Evet hastane değiştirdim mikroenjeksiyon ve piezo yöntemi uygulandı. Transferden sonra doktorum sadece Protestan fitil ve maxiper diye takviye edici verdi. Bizde ki sorun sperm sayısı ve ileri hızdı.

Evet hastane değiştirdim mikroenjeksiyon ve piezo yöntemi uygulandı. Transferden sonra doktorum sadece Protestan fitil ve maxiper diye takviye edici verdi. Bizde ki sorun sperm sayısı ve ileri hızdı.
Canım bizim sorunda aynı ama normal tüp bebek yaptı hoca 3. Transferim bi tek histereskopi yapıldı ek olarak diğerleri hep aynı

X