Evet doğru o benim iki adet dondurulmuş transfer oldum. Biz geldiğimizde siz yatıyordunuz sanırımAa evet odada iki kişiydik o siz miydiniz dondurulmuş iki embriyo transferi yapılacaktı öyle duymuştum seslerden
Çok teşekkür ederim canım darısı hepimize olsun inaşllah zorla ıntralipid serumu taktırdım geneYaa ozden cok guzeeelll masallah ya cok sevindim rabbim saglikla ilerledigi gunleri gostersin insallah
çok güzell görünüyor tebrik ederimHanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Yolk sac bildigim kadariyla eskiden aklımda gelen bos bir gebelik olmadigi anlamina geliyorduYaaa nasıl anladın ben hiç anlamıyorum yolk kesesinin varlığını nasıl anladın yolk kesesi olunca ne oluyor
Anladım kuzum kan tahlili mi yaptırıyorsun?Kalp atışını sordum canım onla ilgili şuan Birşey diyemem daha erken dedi 3 Mayıs a gün verdi bir sürü tektik istedi o tektik sonuçlarına göre vitaminlere başlatacaklar mis
Evet çalıştığım yerin sağlık Ünitesi var şimdi oradaki aile hekiminden isteyeceğim havale etsin hastaneyeAnladım kuzum kan tahlili mi yaptırıyorsun?
Darısı kalp atışına inşallah
evet yatan bendimEvet doğru o benim iki adet dondurulmuş transfer oldum. Biz geldiğimizde siz yatıyordunuz sanırım
Anladım kuzum kolaylıklar dilerim hayırlı haberler inşallahEvet çalıştığım yerin sağlık Ünitesi var şimdi oradaki aile hekiminden isteyeceğim havale etsin hastaneye
Aa çok üzüldüm canım, geçmiş olsun. Allah aratmasın inşallahKızlar sonuç malesef 2.00 çıktı. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Geçmiş olsun seni en iyi bizler anlarız. Rabbim nasip etmeyeceği hiçbir şey için amin dedirtmezmiş. İnşallah bir gün pozitifi de göreceksinKızlar sonuç malesef 2.00 çıktı. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Amin canim. Hayırlısı artık. İki gün sonra tekrar kan vereceğim. Artmaz ama hemşire gününde tekrar ver dedi.Aa çok üzüldüm canım, geçmiş olsun. Allah aratmasın inşallah
Amin insaAllah canım. Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese nasip eder insaAllah.Geçmiş olsun seni en iyi bizler anlarız. Rabbim nasip etmeyeceği hiçbir şey için amin dedirtmezmiş. İnşallah bir gün pozitifi de göreceksin
Canım bende çok üzüldüm ne yapsak nasıl bi çözüm bulsak sigara alkol varmı idi sendeAmin canim. Hayırlısı artık. İki gün sonra tekrar kan vereceğim. Artmaz ama hemşire gününde tekrar ver dedi.
Sigara kullanıyordum canim. Transferden sonra içmedim. Bizim zaten Rosi tekniği olduğu için %8 şansımız vardı. Gönül isterdi ki herkese burada umut olayım. Nasip değilmiş.Canım bende çok üzüldüm ne yapsak nasıl bi çözüm bulsak sigara alkol varmı idi sende
Canım gel bu vitaminleri bu serumları bi doktoruna sor bak benim de hep negatif oldu ne zaman bu sigaranın zehrini atan iğneye başladım pozıtıf ı gördümSigara kullanıyordum canim. Transferden sonra içmedim. Bizim zaten Rosi tekniği olduğu için %8 şansımız vardı. Gönül isterdi ki herkese burada umut olayım. Nasip değilmiş.
Ayy kac saat surcek o simdiÇok teşekkür ederim canım darısı hepimize olsun inaşllah zorla ıntralipid serumu taktırdım gene
Benim ki nedense 1 saat sürüyorAyy kac saat surcek o simdi
Aynen o benimBence kalitesinin hiçbir önemi yok işk transferim 5.gün blastokist
evet yatan bendimperdenin arasından gördüm sizi çıkarken sarı uzun saçlarınız vardı sizin de mi pozitif hemşireler ısrarla kanı gününde vermemi söylediler