Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende temmuzda dış gebelik geçirdim sonra rahim filmi çekildim t şekli rahim çıktı ameliyat oldum

Aynı gün Yunus beyde transfer olmuşuz

Hanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum

Eklentiler

• 24718CE9-D330-4849-8624-C7F5587B2423.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 65
Yaaa o kadar güzel ki maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaa ozden cok guzeeelll masallah ya cok sevindim rabbim saglikla ilerledigi gunleri gostersin insallah

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin kalp atışı ile ilgili bişi dedi mi peki ?

Sizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyin Y
Sizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyin
İnşallah ya keske bende görebilseydim o kadar üzüldüm ki sabah bana ne güzel umut oldunuz biraz daha sabırla bekleyeyim inş o güzel sonucu görebilirim

Ay mașallah
Ultrasonda 5 hafta 6 gunluk cikmis.
Yolk keseside var bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…