Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Gözün aydın canım kalp atışını duymak da nasip olur inşallah 🤲☺️

Bu platformu kullanmayı beceremedim😊Öncelikle şunu söylemeliyim benim gibi olanlara örnek teşkil etmesi açısından 2bb 5.gün embriyosu ve tek embriyom bugün verdiğim kan testi sonucundan 155 çıktı doktor arayıp hayırlı olsun dedi karnımdan bi ilaca başlayacağım bugün perşembe tekrar kan vereceğim.böyle😊

Bu platformu kullanmayı beceremedim😊Öncelikle şunu söylemeliyim benim gibi olanlara örnek teşkil etmesi açısından 2bb 5.gün embriyosu ve tek embriyom bugün verdiğim kan testi sonucundan 155 çıktı doktor arayıp hayırlı olsun dedi karnımdan bi ilaca başlayacağım bugün perşembe tekrar kan vereceğim.böyle😊
Hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleriniz inşallah 🤲☺️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲

Kızlar merhaba ben de 7 nisanda 2 tane 4.gün embriyosu taze transfer olmuştum. Bugün erken gebelik testinde şükürler olsun pozitifi gördüm . Daha önce 2 aşılama 2 de tüp bebek olumsuz olmuştu. Çarşamba günü kan vereceğim inş sağlıklıdır. Bu süreçte belirtilerim sol kasığıma iğne batması gibi olup saniyeler içinde geçiyordur ve sürekli ağlamak istiyordum. Ben transferden sonra sadece progestan fitil kullanıyorum. Önceki transferlerimde bütün belirtileri hissedip negatifi görmüştüm. Onlarda ilaç kullanmıştım.
Canım ilk çift transferinde mi pozitifi gördün

X