- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Benim tedavim sırasında kistim çıkmıştı 2 ay düşüremedik doktor dediki düşüremez isek de öbür ay tranfer yapalım dedi bende dedim ki aman hocam ne diyorsunuz riski yok mu niye transfer yapacaksınız dedim bana dediki evet riski var ama yaşının daha çok riski var o yüzden erteleyemem dedi o yüzden hiç bekleme olur mu yani psikolojim hazır degil falan dersen de destek al gene de tedavine ara verme ben her ay ya opu oldum ya transfer boş geçtiğim tek ay kasım ayı idi onda da paramız kalmamıştı Ocak zammını bekledik maddiyatın el veriyorsa 1 regl bile atlama derim ben elimden geldiğince araştırırım hiç merak etme senValla canım arastirip bulabilirsen çok sevinirim. Bende arastiracagim. Birde Rosi tekniği yapan bir yer olması gerekiyor. Şuanda maddi manevi hemen başlayam da yine de araştırmakta fayda var.
Bende orayı düşündüm fakat Rosi tekniği yapiyorlar mı bilmiyorum. Bizim rosiden başka şansımız yok. Arayıp bilgi almak gerekiyor. Embriyolog Semra sertel var onu da çok iyi diyorlar.Bahçecinin laboratuvarini öneririm canim
Maddi anlamda epey zorladi bizi canim 90 bini buldu.Mecbur krediler felan çektik. Benim yaş zaten 38. Yaş ilerledikce yumurta rezervi de düşüyor. Onu da biliyorum. Eşime daha söyleyemedim bile.Benim tedavim sırasında kistim çıkmıştı 2 ay düşüremedik doktor dediki düşüremez isek de öbür ay tranfer yapalım dedi bende dedim ki aman hocam ne diyorsunuz riski yok mu niye transfer yapacaksınız dedim bana dediki evet riski var ama yaşının daha çok riski var o yüzden erteleyemem dedi o yüzden hiç bekleme olur mu yani psikolojim hazır degil falan dersen de destek al gene de tedavine ara verme ben her ay ya opu oldum ya transfer boş geçtiğim tek ay kasım ayı idi onda da paramız kalmamıştı Ocak zammını bekledik maddiyatın el veriyorsa 1 regl bile atlama derim ben elimden geldiğince araştırırım hiç merak etme sen
Benim 5 gün emriyosu 2 adet dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın kan günüm tutmamış anlayacağınız3.gün embriyoları biraz geç tutunabiliyor yani 5ile 8gün arası tutunma işlemi oluyorsa 3.gün embriyoları genel olarak 10 11.gibi bulabiliyor tam gününüzde kana baldırın bence
Dur bakalım belki 2 gün sonra bir sürpriz yaşarızMaddi anlamda epey zorladi bizi canim 90 bini buldu.Mecbur krediler felan çektik. Benim yaş zaten 38. Yaş ilerledikce yumurta rezervi de düşüyor. Onu da biliyorum. Eşime daha söyleyemedim bile.
İlaçları bırak dedi hemşire sadece fitile devam et dedi. Hiç umudum yok.Dur bakalım belki 2 gün sonra bir sürpriz yaşarız
Yas 32 5. Gun embriyosuKaçıncı gün embriyosu
Çok sevindimAynen o benimevet pozitif bana test gününü bugün yazmışlardı İkinci denemem benim ilkinde 12 gün sonraya vermişlerdi bu defa 11 gün sonraya vermişler kağıtta test günü 18 nisan yazıyor
Onu bilmiyorum canım ama bı arayıp sor istersenBende orayı düşündüm fakat Rosi tekniği yapiyorlar mı bilmiyorum. Bizim rosiden başka şansımız yok. Arayıp bilgi almak gerekiyor. Embriyolog Semra sertel var onu da çok iyi diyorlar.
Bizim de şu an 95bini buldu tahminimce 100bini bulacakMaddi anlamda epey zorladi bizi canim 90 bini buldu.Mecbur krediler felan çektik. Benim yaş zaten 38. Yaş ilerledikce yumurta rezervi de düşüyor. Onu da biliyorum. Eşime daha söyleyemedim bile.
Siz nerede tedavi gördünüz? Ben birde rapor çıkartmıştim.Bizim de şu an 95bini buldu tahminimce 100bini bulacak
Nerede tedavi görüyorsunuz? Bir de yaşınız kaç? Rahimde herhangi bir şekil bozukluğu varmiydi? Çok soru sordum kusuruma bakmayınBenim 5 gün emriyosu 2 adet dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın kan günüm tutmamış anlayacağınız
Ben İstanbul fulya bahçecide tedavi gördüm ama İstanbul bahçecinin SGK ile anlaşması yokSiz nerede tedavi gördünüz? Ben birde rapor çıkartmıştim.
Hangi iğnedir acaba bende içiyorumCanım gel bu vitaminleri bu serumları bi doktoruna sor bak benim de hep negatif oldu ne zaman bu sigaranın zehrini atan iğneye başladım pozıtıf ı gördüm
Canım dur atıyım resmini günde kaç paket içiyorsunHangi iğnedir acaba bende içiyorum
Bir paket varCanım dur atıyım resmini günde kaç paket içiyorsun
Doktor mu verdi bunuCanım dur atıyım resmini günde kaç paket içiyorsun
Evet x doktoru ile tedaviye başladım o sigara ve içkiyi hiç sormadan tedaviye başlamıştı 1 opu 2 transfer oldum negatif sonuç elde ettik son kalan embriyoları transfer için gittiğimde x doktorumun oradan ayrıldığını duyduk y doktoru ile görüşmeye gittiğimizde negatiflerin sebebini araştırırken sigara ve alkolü sordu bende evet kullanıyorum diyince son kalan embryoları transfer etmiceni vitamin takviyesi yapacağını ve tekrar opu yapacağını söyledi 2 ay bazı vitaminler kullandım hapDoktor mu verdi bunu
Ben transfer olurkende kaç tane içtimEvet x doktoru ile tedaviye başladım o sigara ve içkiyi hiç sormadan tedaviye başlamıştı 1 opu 2 transfer oldum negatif sonuç elde ettik son kalan embriyoları transfer için gittiğimde x doktorumun oradan ayrıldığını duyduk y doktoru ile görüşmeye gittiğimizde negatiflerin sebebini araştırırken sigara ve alkolü sordu bende evet kullanıyorum diyince son kalan embryoları transfer etmiceni vitamin takviyesi yapacağını ve tekrar opu yapacağını söyledi 2 ay bazı vitaminler kullandım hapolarak birde bu resmini attığım damar yolundan igneyi aldım haftada bir kere herhangi bir acilde yapılıyor 2 ay sonra opu oldu ertesi ay ilk transferde pozıtıf ı aldım şükür tranfer e kadar da sigara içmeye devam ettim
Sizin yaş kaç kaçıncı deneme olacak sorun nedir ?Ben transfer olurkende kaç tane içtim