- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
Gözün aydın canım kalp atışını duymak da nasip olur inşallahHanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Ayyy minnoş yaaaHanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Ben de gördüm o çizgiyiUmarım ya inşallah sizin gördüğünüz gibidir
Hadi insallah Allahin izniyle guzel hayirli haberler beklioruz senden10.gunum canim. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Dua bekliyorum hepinizden
Canım benim de çift embriyo transferi oldu ikisi de 5. Gün ama biri 3AA diğeri 3AB idi iyimidir kötümüdür bilmiyorum hatta dur resimlerini de koyayım
Hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleriniz inşallahBu platformu kullanmayı beceremedimÖncelikle şunu söylemeliyim benim gibi olanlara örnek teşkil etmesi açısından 2bb 5.gün embriyosu ve tek embriyom bugün verdiğim kan testi sonucundan 155 çıktı doktor arayıp hayırlı olsun dedi karnımdan bi ilaca başlayacağım bugün perşembe tekrar kan vereceğim.böyle
Sanki hafif bi hayalet çizgi var gibi geldi banaBugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Hayırlısı olsun canımKızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak insaAllah.
İnşallah sizin gördüğünüz gibidirSanki hafif bi hayalet çizgi var gibi geldi bana
Hayırlı güzel haberler inşallahKızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak insaAllah.
Canım ilk çift transferinde mi pozitifi gördünKızlar merhaba ben de 7 nisanda 2 tane 4.gün embriyosu taze transfer olmuştum. Bugün erken gebelik testinde şükürler olsun pozitifi gördüm . Daha önce 2 aşılama 2 de tüp bebek olumsuz olmuştu. Çarşamba günü kan vereceğim inş sağlıklıdır. Bu süreçte belirtilerim sol kasığıma iğne batması gibi olup saniyeler içinde geçiyordur ve sürekli ağlamak istiyordum. Ben transferden sonra sadece progestan fitil kullanıyorum. Önceki transferlerimde bütün belirtileri hissedip negatifi görmüştüm. Onlarda ilaç kullanmıştım.
Nasıl oluyor o acabaCanım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadir
Hayırlı olsun var. Benimde böyle çıktı sonra ertesi gün koyulaştıBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Evet şimdiki 2 tane 4.gün embriyosu yerleştirilen transferimde pozitifi gördüm yarın kan günümCanım ilk çift transferinde mi pozitifi gördün
Aa evet odada iki kişiydik o siz miydiniz dondurulmuş iki embriyo transferi yapılacaktı öyle duymuştum seslerdenAynı gün Yunus beyde transfer olmuşuz
Yaaa nasıl anladın ben hiç anlamıyorum yolk kesesinin varlığını nasıl anladın yolk kesesi olunca ne oluyorAy mașallah
Ultrasonda 5 hafta 6 gunluk cikmis.
Yolk keseside var bak
Canım benim çok teşekkür ederimHersey güzel olacak arkadaşım
Kalp atışını sordum canım onla ilgili şuan Birşey diyemem daha erken dedi 3 Mayıs a gün verdi bir sürü tektik istedi o tektik sonuçlarına göre vitaminlere başlatacaklar misHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinkalp atışı ile ilgili bişi dedi mi peki ?