Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuç malesef 2.00 çıktı😓. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Hayret testte nasıl çıktı o zaman öyle çok üzüldüm gerçekten 😔 ama yine de 2. Teste kadar tam olarak ümidi yitirmemek lazim Allah'ım sen büyüksün 🤲🤲🤲

Kızlar sonuç malesef 2.00 çıktı😓. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Yaa cok uzuldum 😞😞 bayada gorunuodu ikinci cizgi aslnda. Umudunu kaybetme sakın olana kadar pes etmek yok. Allah hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🙏🙏🙏

Sigara kullanıyordum canim. Transferden sonra içmedim. Bizim zaten Rosi tekniği olduğu için %8 şansımız vardı. Gönül isterdi ki herkese burada umut olayım. Nasip değilmiş.
Canım rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin , imtihanımızı kolaylaştırsın 🤍

Canım gel bu vitaminleri bu serumları bi doktoruna sor bak benim de hep negatif oldu ne zaman bu sigaranın zehrini atan iğneye başladım pozıtıf ı gördüm
Ben daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.

Ben daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.
Ay bence de gitme oraya o doktor senin direk moralini bozmuştu. Çok gıcık olmuştum doktoruna ben.

Çok geçmiş olsun. Ama yine umudunuz var bak. Buna da şükür 🙏🏻 bir de Allah'tan ümit kesilmez ol der ve olur öyle düşün 🙏🏻

Merhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,

Bahçecinin laboratuvarini öneririm canim

İsimEmbriyo bilgisi🐞YaşTransfer tarihiSonuç 🌹Cinsiyet❤️
Naz8684 Naz8684 3.gün embriyosu378 Nisan😔
N nimolik 5.gün embriyosu271 Nisan🤰🌹🧿

@Ankalinka
5.gün embriyosu 298 nisan😔
O ozdenkocak88 5.gün embriyosu3429 mart🤰🌹🧿
@CicikusBulut 5.gün embriyosu 3711 nisan
@bamagirl89 5.gün embriyosu 3318 nisan
@evlimutlu21 5.gün embriyosu38
S sansll 5.gün embriyosu 266 nisan🤰🌹🧿
@Nazelina 5.gün embriyosu 2620 nisan
@Hilal24_ 4.gün embriyosu 297 nisan
@deniizzzzz6.gün embriyosu 3831 mart🤰🌹🧿
@Matilda93.gün embriyosu 397 nisan
E Elaumut 3.gün embriyosu3417 nisan
C chemist8085 5.gün embriyosu 3817 nisan
@masalperissi 4.gün embriyosu 306 nisan
Papatya1610 Papatya1610 3.gün embriyosu 3310 nisan🤰🌹🧿
MMorsalkimm MMorsalkimm 3.gün embriyosu3211 nisan
@Deniz3525 5.gün embriyosu326 nisan🤰🌹🧿
@anneoluym5.gün embriyosu 3129 mart🤰🌹🧿
@cgdm123 5.gün embriyosu 335 nisan
@mahmir 3.gün embriyosu 291 nisan😔
@Buray1522 4.gün embriyosu 337 nisan
@Esssmmaaa 5.gün embriyosu 2719 nisan
@munni 3.gün embriyosu 353 nisan
O Ozoz1907 4.gün embriyosu3215 nisan
@FraRabia5.gün embriyosu284 nisan🤰🌹🧿
@rapnzell 5.gün embriyosu 3219 nisan
@Hestiada5.gün embriyosu 378 nisan🤰🌹🧿
@Elseko 5.gün embriyosu 307 nisan
@Aysetpts5.gün embriyosu29
@slim she 3.gün embriyosu 7 nisan
@Hzl075.gün embriyosu2511 nisan
@Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 3613 nisan
@anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan
@Sayuluku3.gün embriyosu 318 nisan
@mucizeusa 3.gün embriyosu 3211 nisan

Bende 8 nisanda blastokist transferi oldum dun kan testi yaptirdim hamileyim 🥰🙂 ilk kizimda tup bebekti 4 yaşında

Canım birlikte araştıralım güzel bir merkez bulalım şanslarını çöpe atmayalım ben iyi bir doktorda iyi bir laboratuvar da olumsuz sonuç alınmayacağını düşünüyorum sigaranın alkolün etkisini azaltmak İçin o damar yolundan alınan iğneleri kullanalım hatta eşinde kullanabilir vücuttaki tüm zehri atıyor akabinde biraz da vitamin takviyesi 🥰 transfer gününde de ıntralipid serum vallahi bak faydası çok bunların

Merhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,
Ben de şişli bahçecide yaptırıyorum. Dün transferim oldu hatta. 2 embriyo koyuldu ama ben 38 yaşındayım. Sizin de tekrarlayan dusukleriniz var. Ücretsiz bı ön görüşme yaparsınız orada sorarsınız yaparlar mı yapmazlar mi diye. Muayene olursanız ücret alıyorlar ama. 6 ay geçerli oluyor muayene ücreti.

Öyle dediğine bakmayın benim yaş 33 dü tedaviye başladığımda çift embriyo trander ettiler negatif aldım şimdi 34 yaşındayım gene çift embriyo transfer ettiler

Canım birlikte araştıralım güzel bir merkez bulalım şanslarını çöpe atmayalım ben iyi bir doktorda iyi bir laboratuvar da olumsuz sonuç alınmayacağını düşünüyorum sigaranın alkolün etkisini azaltmak İçin o damar yolundan alınan iğneleri kullanalım hatta eşinde kullanabilir vücuttaki tüm zehri atıyor akabinde biraz da vitamin takviyesi 🥰 transfer gününde de ıntralipid serum vallahi bak faydası çok bunların
Valla canım arastirip bulabilirsen çok sevinirim. Bende arastiracagim. Birde Rosi tekniği yapan bir yer olması gerekiyor. Şuanda maddi manevi hemen başlayam da yine de araştırmakta fayda var.

X