- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
Hayret testte nasıl çıktı o zaman öyle çok üzüldüm gerçektenKızlar sonuç malesef 2.00 çıktı. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Yaa cok uzuldumKızlar sonuç malesef 2.00 çıktı. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Canım rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin , imtihanımızı kolaylaştırsınSigara kullanıyordum canim. Transferden sonra içmedim. Bizim zaten Rosi tekniği olduğu için %8 şansımız vardı. Gönül isterdi ki herkese burada umut olayım. Nasip değilmiş.
Bende çizgi gördüm aslında umudunu kaybetme inşallah yükselirCanım rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin , imtihanımızı kolaylaştırsın
Nasil ya cok uzuldum hangi marka test yapmistin bildigin cizgi cikmistiKızlar sonuç malesef 2.00 çıktı. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Ben daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.Canım gel bu vitaminleri bu serumları bi doktoruna sor bak benim de hep negatif oldu ne zaman bu sigaranın zehrini atan iğneye başladım pozıtıf ı gördüm
Hadi hayırlı olsun canımKızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak insaAllah.
3.gün embriyoları biraz geç tutunabiliyor yani 5ile 8gün arası tutunma işlemi oluyorsa 3.gün embriyoları genel olarak 10 11.gibi bulabiliyor tam gününüzde kana baldırın benceNasıl oluyor o acaba
Ay bence de gitme oraya o doktor senin direk moralini bozmuştu. Çok gıcık olmuştum doktoruna ben.Ben daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.
Çok geçmiş olsun. Ama yine umudunuz var bak. Buna da şükürBen daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.
Bahçecinin laboratuvarini öneririm canimBen daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.
Bende 8 nisanda blastokist transferi oldum dun kan testi yaptirdim hamileyim
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 S sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 3.gün embriyosu 39 7 nisan E Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan MMorsalkimm 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan O Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan @Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan @Hzl07 5.gün embriyosu 25 11 nisan @Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 36 13 nisan @anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan @Sayuluku 3.gün embriyosu 31 8 nisan @mucizeusa 3.gün embriyosu 32 11 nisan
Canım birlikte araştıralım güzel bir merkez bulalım şanslarını çöpe atmayalım ben iyi bir doktorda iyi bir laboratuvar da olumsuz sonuç alınmayacağını düşünüyorum sigaranın alkolün etkisini azaltmak İçin o damar yolundan alınan iğneleri kullanalım hatta eşinde kullanabilir vücuttaki tüm zehri atıyor akabinde biraz da vitamin takviyesiBen daha oraya gitmem canim. Zaten doktor benim ilk başta psiolojimi bozdu. Direk Kıbrıs'a gidin dedi. Rosi den başka şansımız da yok malesef çok iyi labaratuvar ve embriyolog bulmam lazım. Allahtan eşimin 3 tüp dondulmus hücreleri var. Yani 3 şansım daha var. Buna şükür.
Üzüldüm canım gecmis olsun çok.Kızlar sonuç malesef 2.00 çıktı. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Ben de şişli bahçecide yaptırıyorum. Dün transferim oldu hatta. 2 embriyo koyuldu ama ben 38 yaşındayım. Sizin de tekrarlayan dusukleriniz var. Ücretsiz bı ön görüşme yaparsınız orada sorarsınız yaparlar mı yapmazlar mi diye. Muayene olursanız ücret alıyorlar ama. 6 ay geçerli oluyor muayene ücreti.Merhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,
Öyle dediğine bakmayın benim yaş 33 dü tedaviye başladığımda çift embriyo trander ettiler negatif aldım şimdi 34 yaşındayım gene çift embriyo transfer ettilerMerhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,
Valla canım arastirip bulabilirsen çok sevinirim. Bende arastiracagim. Birde Rosi tekniği yapan bir yer olması gerekiyor. Şuanda maddi manevi hemen başlayam da yine de araştırmakta fayda var.Canım birlikte araştıralım güzel bir merkez bulalım şanslarını çöpe atmayalım ben iyi bir doktorda iyi bir laboratuvar da olumsuz sonuç alınmayacağını düşünüyorum sigaranın alkolün etkisini azaltmak İçin o damar yolundan alınan iğneleri kullanalım hatta eşinde kullanabilir vücuttaki tüm zehri atıyor akabinde biraz da vitamin takviyesitransfer gününde de ıntralipid serum vallahi bak faydası çok bunların
Hayırlı olsun tedavin canim. Sağlıcakla ilerler insaAllahBende 8 nisanda blastokist transferi oldum dun kan testi yaptirdim hamileyimilk kizimda tup bebekti 4 yaşında
Kaçıncı gün embriyosuHayırlı olsun tedavin canim. Sağlıcakla ilerler insaAllahseni de ekliyeyim topigimize yaş kaçtı.